- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 398
duygu omuzlarım ya stresten ya da koşturmaktan felaket olmuş. Allaha şükür az kaldı yakında bitecek inşallah.
Yatak konusunda da visco yatak seç ortopedik yataklardan tavsiye ederim.Ben uzay teknolojisi dedikleri zımbırtıdan aldım.Baya baya iyi geçen üzerinde uzandım.Annem almıştı mobilyalarla beraber ne zaman o yatağa yatsak kesin belimiz ağrıyor.Yeni olduğu için kıyıp atamıyoruz daaynı sıkıntıyı sen yaşama kuzu
geçmiş olsun kuzucum ya son günler çok telaşlı oluyor.. bellonadan bi model baktık netten sanırım viscoydu yine iyi bi inceleyim yatak konusunda da bişey anlaşılmıyo ki yay sistemi kumaşı falan yatıp uzanıp almak lazım ona da utanırım ben mobilyacıda
ya ben size soru sorcam yine :26:
beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:
mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:
inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:
bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:
buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:
ortalama he kadir iyidir ki :44:
çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:
başka neye dikkat ettiniz seçerken
tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:
bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede
benim nişanlıcan atağa kalktı da birazbunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:
bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum
napayım yaaa
kafam karışıkkk
help[/B]
tatlım ben beyaz aldım açıkçası gir olunca fiyat artıyodu düşünmedim hiç paraya kıyamadım :)) ama haftasonu temizlikçi abla söyledi amaaan o girileri temizlemesi mesele diye
benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi
**
bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:
ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım750 görünce inme iniyordu bana
![]()
ayyy o zaman yataşa da bakmalıyımmm rahat bir yatak yani tavsiye ediyorsun
daha gelin olmadım kız ben![]()
hüüüm yetişmişim sana