- 18 Ocak 2013

- 670

- 22

- 68

oh yandan yandan
khümmm albüm nerde :26:
günaydın sevgi pıtırcıklarıaşk kelebekleriii
buketim canım benimmm bencede okulunu bitir özge aplin gibiavukat çık işini eline al sonra sözlen nişanlan evlen
daha öncede anlatmıştım zorluklarını zaten bilorsun
ya ben size soru sorcam yine :26:
beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:
mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:
inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:
bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:
buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:
ortalama he kadir iyidir ki :44:
çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:
başka neye dikkat ettiniz seçerken
tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:
bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede
benim nişanlıcan atağa kalktı da birazbunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:
bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum
napayım yaaa
kafam karışıkkk
help![]()
pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR
benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi
**
bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:
ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım750 görünce inme iniyordu bana
![]()
ne ara indirime girmiş ki yaaaa indirim devam ediyor mu acaba sitesinde yok çünkü aslı:26:
dilammmm çok çalışşş bakimmmm senn
gündaşım müziklerin harika bende giriş müziği olarak titanic düşünüyorum nasıl olur sizce:26: