• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:21::21::21::21::21::21::21: oh yandan yandan

khümmm albüm nerde :26:

günaydın sevgi pıtırcıkları :16: aşk kelebekleriii:69::69:

buketim
canım benimmm bencede okulunu bitir özge aplin gibi :33: avukat çık işini eline al sonra sözlen nişanlan evlen

daha öncede anlatmıştım zorluklarını zaten bilorsun :34:

ya ben size soru sorcam yine :26:

beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:

mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:

inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:

bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:

buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:

ortalama he kadir iyidir ki :44:

çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:

başka neye dikkat ettiniz seçerken

tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:

bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede:25:

benim nişanlıcan atağa kalktı da biraz :1:bunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:

bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum

napayım yaaa :ssz::ssz::ssz:

kafam karışıkkk:37:

help :30:

pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR

benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi :34:

**

bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:

ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım :30::30: 750 görünce inme iniyordu bana:24::24:

ne ara indirime girmiş ki yaaaa indirim devam ediyor mu acaba sitesinde yok çünkü aslı:26:

dilammmm çok çalışşş bakimmmm senn:32:

gündaşım müziklerin harika bende giriş müziği olarak titanic düşünüyorum nasıl olur sizce:26:

ASlı bencede ayda bi kere yeterli ama annem diyo 2 haftada bir gelsin ütülerinizi falanda yapsın :44: İkimizde klasik giyinmek zorundayız gömlekler pantolonlar :5: Zaten eve gelmem 8 ne ara ütü yapıcam herşeyi yetiştiricem
Bide çok sinirim bozuk evin heryeri halının tüyleriyle dolu süpürüyorum ertesi gün yine çıkıyo Çıldırıcam :47:
Heee bide atlas halıdan çok memnunum ama salonunki tuğra halı almayın kesinlikle tavsiye etmiyorum :19:

ayyy ütü benide çok korkutuyooo :18::18::18:
ben klasik giyiyorumm, şimdi bile akşamdan annecanı yağla balla ütü masasının üstüne koyup yatıyorumm :17::17::17:
yine ne çekiyosak biz çekiyoruzzz:36::36::36::36:

halılar benimde hala toz kaldırıyor :9::9: o yüzden aldırma artık eskisi gibi değil ama :16:

hmm :26::26::26: ay bilmiyorum ki.:44: ben ütüyü pazar yapıyorum.. her hafta sonu süpürge vileda yapıyruz. lavabo vs.

cam kapı daha vakti var ..

gizz ev büyük olunca da rahat yani ben rahatım şimdilik öyle dolap kapı cam girişmedim ama az eşya olunca sorun da olmuyor.:34:

GÜNAYDIN KIZLARRR.
çok yorgunum ve yoğunum gelemiyorum maalesef affedin beni ve unutmayın olurmu...
biz haftasonu falan modesa ya gittik oradan alınacak son mobilyalarıda aldık ..
dilsiz uşak bilem aldık yatakodamıza..
sevsiceğim bankada çalışıyor takım elbisesini assın güzelce diye ..
sonra mutfak masamız sandalyelerimiz portmantomuz falan hepsi hlloldu çok şükür..
portmantoyu internetten aldım sadece .. bakalım inşallah güzel çıkacaktır biz evimizdekinide hepsiburadadan almıştık 4 yıl önce hiçbirşey olmadı sürgü kapaklı şık bir portmanto..

bugün doğtaştan aldıklarımız teslim edilecek kısmetse.. yatak odası -yatak-baza-başlık ve koltuk takımım...

yarın kargo ile portmantomuz gelecek

perşembe mobilyacıda yaptırdıklarımız gelecek ... yemek masası + konsol + banyo boy dolabı + mutfağa dolap

cumada modesadan aldıklarımız gelecek.... 6 adet deri sandalye salon için+ mutfak masa ve sandalyesi + dilsiz uşak + C zigon sehpa

allah kısmet ederse de bu hafta pazar günü yani 19 mayısta çeyizimi götürücez eve.....

böylelikle sadece salonuma ve yatak odama halı almak kalacak geriye bitti yani çok şükürrrrrrr

geçmişi okuyamadım ama sizide habersiz bırakmak istemedim gelmek istiyorum ama bir türlü işlerimden zaman bulamıyorum ....

25 i cmts günüde son gelinlik provam olacak ..
sonrada davetiye ve nikah şekeri kına malzemeleri çerezleri tatil alışverişi derken hoooppppppp 23 haziran gelecek inşallah. :21::21::21::21::21::21::21::21::21: :46::46::46::46::46::46:

hoşgeldin canım ne güzel bir sürü şey halletmişsin hayırlı olsun şimdiden :16:

Walla banada evlilik nasıl gidiyo güzel bişeymi diye sorduklarında hiç aklıma fesat bişey gelmiyo oyüzden çok güzel harika diyorum :27: Ama bundan sonra demiycem utandım :17:
Her neyse siz yabancı değilsiniz :23: Evlilik çoookkk güzel bişeyy :9: Ben ev işlerine zaten alışkın olduğum için açıkçası zorlanmadım alışık olmayan için hayal kırıklığı olabilir ama zaten 2 kişiyiz sürekli oraya buraya yemeğe çağırıyolar Daha evde yumurtadan başka bişey pişirmedim hep sokaklardayız :1: Bol bol nevresim değiştirip yıkıyorum kocam tüy dökme mevsiminde sanırım :27: Çarşafın üstünde kısa kısa siyah siyah kıllar görünce tiksinti geliyo 2 günde bir nevresim değiştiriyorum :1: Onun dışında şimdilik yardımcı oluyo inşallah hep böyle devam eder :31: Evde internetimiz ve bilgisayarımız yok hem güzel hem kötü bişey Alsak mı almasak mı karar veremedik hala :44:

Ben de net ve bilgisayar aldırmadım uzun bir süre de düşünmüyorum..

bunların hepiciğini büyüüük bir dikkatle okudum :21: teşekkür ediyorum kafamda en azından ne almamam gerektiğini belirledim

griler bana göre değil :50: özellikle hatice senin anlattıkların korkuttu beni neyle temizleyeceğim kii :44: bide boya yönüne doğru falan :19: benim harcım değil :18:

beni uğraştırmayacaak bişiler olması lazım o yüzden henüz fırın ocak kısmına geçmedim evim belli olmadığı için ama aslı sayende ocak konusunda da bilinçlendim:16:

bircanımm senden ricam bilyorsan eşyalarının kodlarını yazarmısın bana :26: arçelikte bikaç beğendiğim var ama kafam karışık tuğçede arçelik bulaşık makinesinden şikayetçi ama:44:

biliyorum şans işi bu ama ne kadan zormuş seçmek yaaa :ssz:

Pınar eşyaların kodlarını bilmiyorum akşam üzeri annemi arayıp buzdolabını öğrenirim çünkü aynısını almıştım. Diğerlerini de evden bakıp yarın söylerim tatlım.
Benim buzdolabı yüksek değil ama geniş ben çok memnunum...

Annemler yıllardır Arçelik kullanıyor bir sıkıntımız olmadı ama elektrikli şeyler şans işi biz 1600'e tv aldık Vestel iki haftadır serviste hala arızanın nereden kaynaklandığını bulamadılar ...

Tuğçe halının tüylenme olayı bende de vardı ben yıkamaya verdim hepsini bir haftadır serili şimdilik iyi görünüyor

ama işte bunları zorunlu olmadıkça yapmadım ne bileyim korkularım var benim sizi görünce özeniyorum ama iyiki buralara yemek konuslarınıda yazıyor evlenen gelincikler

bilindik bir marka var onda bir temizleyici varmış hani doğal ürünlerler yapan bir firma ismini versemmi anway :) o çok iyimiş ocak konusunda bir temizlik ürünü ve aylarca gidiyormuş

demir döküm zor diyorsun peki üstünde camı varmı aslı ay ne çok soru sordum bizd ebeyaz eşyaları alıcaz ve ben forum donanım haber okumaktan yoruldum

temizlikçi konusundada kızlar evlerniz 90 m2 felansa kendinizde temizleyebilirsiniz minik evlerin temizliği kolay bizim ev minik olduğu için çok rahat temizleniyor
Temizlik konusu benide çok düşündürüyor birde ben her yeri açık renk yaptım daha da sıkıntılı olacak
:60: :60: :60:

ocağı silmede sorun yok ama o demir dökümü temizleyemiyorum ya :25::25: yağ izleri hep.. sabunlu su ile demişti kitapcıkta da öle yok yok cıkmıyor...

tuğçe sen hele yemek yap görcem seni :60: kızartmalarda hele :60: :60:

**

bir de 15 günde temizlikçi çok değil mi tuğçe :53::53::53: 2 kişisiniz ne yapıyorsun bacım.

ben de 2 ayda bir istiyordum ama artık istemiyorum ben pimpirik eşim pimpirik temizliğe bayan gelse yaptığı işe güvenemem ya kontrol ederim ya üstünden geçerim :27:

ayrıca müge diğer topicte demişti onun büyükannesi demiş sanırım ; g..tnu yırtanın da aynı,salanın da :9:
Aslım benimde annem aynısını diyor.
Temizlikçiyi annemler bulacak bana gelsin evi temizlesin diyede ben işte her şeyi beğenmediğimden kadında delirir gibi geliyor.
Canım banada temizlik inanılmaz koyuyo ama yemek yaparken zevkle yaparım :69: Şimdi araştırmadayım evlere temizliğe gelen güvenilir irini arıyorum anahtar bırakabileceğim 15 günde bir kadın çağırıcam hem iş hem temizlik yapamam :63:
15 gün kısa değil mi canım evde ne yapıyorsunuzki siz?:44::44:

images

giz ocagım bu

Pınar kuzum inoxlar parmak izi yapıyo....söylenenler bos yani...parmak izi bırakmaz inox,su bu yalan....benim bulaşık makinm,buzdolabım,fırınım inox....ama kulplarından tıutmazsan her yanı parmak izi...elimde bezle dolaşıyorum sürekli oturma odası mutfak bir olunca:50::50:

selam kızlar...nasılsınız?:16:

Pınar kuzum inoxlar parmak izi yapıyo....söylenenler bos yani...parmak izi bırakmaz inox,su bu yalan....benim bulaşık makinm,buzdolabım,fırınım inox....ama kulplarından tıutmazsan her yanı parmak izi...elimde bezle dolaşıyorum sürekli oturma odası mutfak bir olunca:50::50:

hoş geldin çağlam
Bende sırf parmak izi yapmıyor diye bu modelleri seçmiştim:50:

selam kızlar...nasılsınız?:16:

balım hg:54::54::54:

*

mügeden öğrendim sözü :Yan yatanda bir , bi tarafını yırtanda:9::9::9: o yüzden hersey oldugu kadar ..

ev işi,iş işi :9::9: eee nerde koca işi :9::9: takmayın müge bana yukarıdaki sözü dediğinden beri ben rahatım bu hafta hep yattım ohh be dedim:9:kendime vakit ayırdım:16:

Son düzenleme:
şimdi benim aklımda hep bosch siemens profilo üçlüsü vardı dün biri kafamı karıştırdı şimdi arçeliğe de yakınım ama pek de yakın sayılmam:1:

arçelikten 2 tane dolap beğendim beyaz olsun dediğim için biri 514 lt diğeri 437 sanırım :44: arada çok fark var 430 lar küçük olur diye düşünüyorum çünkü bizim evimzde 470 gibi bi dolap var ona yakın istiyorum ama sanki diğeri de fazla büyük:26:

bunlar bi kafa karışıklığı yaptı zaten :31:

makine kısmına gelemeden dolap konusunda boğuldum kaldım :31:

sırayla gitsek tuğçeçim sen bana yardım edeceksin sanki ben sende o potansiyeli görüyorum :29::29::29::29::27:

önce dolap konusunda fikir versen bana :26:

sonra makinelere geçeriz :17:tv mizi aldık Allah'tan onda sorun yok :9::9:

Tabikide yardım ederim cnm ne demek :29:
Benim dolabım çok güzel fiyatıda çok uygun 473 lt inox dondurucu yeri üstte Yalnız en olarak standardın üstünde geniş yer sıkıntın varsa bilemem Birde ben çok araştırmacıyımdır Forumlarıda okurum buzdolabı konusunda sharp diye bi marka var çok iyi fiyatları yüksek biraz bütçe sıkıntın varmı bilmyrm herkes öneriyo Eğer bütçemi zorlayamam diyosanda samsung u öneririm bak elektrikli süpürgemde samsung oda minicik ama canavar gibi çekiyo :1: Samsung un servisininde inanılmaz hızlı olduğunu belirtmek isterim Ama benim düştüğüm hataya düşme hepsi farklı marka olmasın git siemens ten al hepsini Yoksa benim gibi tü gün başka bi markanın servisi ne zaman gelicek diye beklersin :31:

Bu sitede yorumlar var hemde indirimli

Samsung RT59QBPN1 Çift Kapılı Inox No-Frost Buzdolabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Pınar Benim beyaz eşyalar aşağıdaki gibi

Eklentiler

• $26886_25280_6230-H_small.webp
    $26886_25280_6230-H_small.webp
    652 bayt · Görüntüleme: 25
  • $29701_25262_ARCELIK-5841-NFY-B-02_large.webp
    $29701_25262_ARCELIK-5841-NFY-B-02_large.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $30060_25259_7171950100-8103-HE_small.webp
    $30060_25259_7171950100-8103-HE_small.webp
    2 KB · Görüntüleme: 34

*

mügeden öğrendim sözü :Yan yatanda bir , bi tarafını yırtanda:9::9::9: o yüzden hersey oldugu kadar ..

ev işi,iş işi :9::9: eee nerde koca işi :9::9: takmayın müge bana yukarıdaki sözü dediğinden beri ben rahatım bu hafta hep yattım ohh be dedim:9:kendime vakit ayırdım:16:

aynen kuzum :9:
ben ilk haftalarda haftasonları temizlik yapa yapa bi hal oldum.
hasta ettim kendimi resmen :19:
sonra baktım benimki yardım etmiyo , bende çok ayrıntılı yapmadım.
sonra kafasına dank etti aaa yatağın arkası toz olmuş , aaa komidinin arkası toz olmuş demeye başladı.
dedim her temizlikte yatağı çekersem ,dip köşe yaparsam hiçbişeye halim kalmaz. o zaman bana yardım edicen :20:
şimdi yaptığımda beraber yapıyoruz , onun dışında kendimi kasmıyorum.
aman napiyim yahu benden kıymetlimi :37:

Çağlammm hoşgeldinn :16:

Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.

5841 NFY Buzdolabı
8103 HE Ç. Maninası
6230 HT B. Makinası

$8IDWEIQEME.webp $139SZVOSFZ.webp $447NVYJP9V.webp $M84T47ZBIJ.webp
kızlar merhabalar uzun zamandır gelemiyorum hepinizi iyi gördüm ve hepinizi öptüm haftasonu biraz mobilya baktık yukarıda eklediklerimi beğendim(umarım ekleyebilmişimdir) ama kararsızım acaba çabuk sıkılır mıyım acaba çok mu renksiz olur diye bir de bu modelde yemek odası ya da yatak odasından birini seçicem hepsi aynı olsun istemiyorum sizce hangisi? yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum:16::16::16:

hoşgeldinn kuzucannnnn :16::16::16:

hosbuldum bal kaymak:16:

hoş geldin çağlam
Bende sırf parmak izi yapmıyor diye bu modelleri seçmiştim:50:

hosbuldum haticem...bende senin gibi düşünüp aldım ama maalesef öyle....yapmayanı yok yani....beyaz o yönden en iyisi...:31:

*

hosbuldum datlummmm...:16:dogru demiş mügem...bu ara bende öyleyim....laf sölüyo benmki ama takmıyorum.....:19::19:

aynen kuzum :9:
ben ilk haftalarda haftasonları temizlik yapa yapa bi hal oldum.
hasta ettim kendimi resmen :19:
sonra baktım benimki yardım etmiyo , bende çok ayrıntılı yapmadım.
sonra kafasına dank etti aaa yatağın arkası toz olmuş , aaa komidinin arkası toz olmuş demeye başladı.
dedim her temizlikte yatağı çekersem ,dip köşe yaparsam hiçbişeye halim kalmaz. o zaman bana yardım edicen :20:
şimdi yaptığımda beraber yapıyoruz , onun dışında kendimi kasmıyorum.
aman napiyim yahu benden kıymetlimi :37:

Mügoşummmm bizde de durum aynı....her hafta sonu dip köşe temzliyoduk birlikte....o süpürüyodu ben siliyodum...toz alıyodu halıları kaldırıyodu yardım ediyodu iş bi saatte bitiyodu el birliğiyle...sonra film izliyodum bol bol ama şimdi beyefendi kılını kıpırdatmıyor....ben yapmıyorum valla....yani salmadım kendimi tabi....ama iki haftaya bi çekiyorum koltukları falan...zaten ev kapalı bütün gün....aksamdan aksama acıyoruz kapı cam...bundan sonra cok kirlenecek ama....sıcaklar baslıyo artık...:31::31:

bu arada ben dün dr a gittimmmm Mügoşşşumm:27::27:

Çağlammm hoşgeldinn :16:

hosbuldum bircanım nasılsın kuzum?

Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.

Pınartoş bunlarda benim beyazeşyalarımmm:16:ne kadar şikayet etsem de severek kullanıyorum :1:ama aslımın dediği gibi temizlenmesi kolay:31::31:

$25971_25275_9440-HS-DG_large.webp Eki Görüntüle 711162 $28802_25280_6232_HSY_large.webp

Eki Görüntüle 711115 Eki Görüntüle 711116 Eki Görüntüle 711117 Eki Görüntüle 711119
kızlar merhabalar uzun zamandır gelemiyorum hepinizi iyi gördüm ve hepinizi öptüm haftasonu biraz mobilya baktık yukarıda eklediklerimi beğendim(umarım ekleyebilmişimdir) ama kararsızım acaba çabuk sıkılır mıyım acaba çok mu renksiz olur diye bir de bu modelde yemek odası ya da yatak odasından birini seçicem hepsi aynı olsun istemiyorum sizce hangisi? yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum:16::16::16:

ben çok beğendim canım hepsiniiii :52:

Back
X