'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

elifff sanırım tüm elifler çok tatlı oluyor senden ve kendimden gördüğüm kadarıylaAllahım tekrar hayırlı uğurlu etsin balloşş

eliiiif cok samimi söylüyorum gördüğüm en masum en güzel gelinlerden biri olmuşsun yaaaa
makyaj doğal sen doğal ne kadar güzelsın yaa tü tü tü maşallaaaah

ay birde eşler birbirne benzer demişler kız siz gercekten bensizyorsunuz yaaa

dilamik fotolar için teşekkür ederimmm
ama sen bende ekli değil miydinn adımı değiştirince sildin mi kiii :44::44:

hoşgeldin evet bugün gündemimiz elifin mutluluğu güzellik abidesi resimleri maşallah çok şekr çıkmış

Fotoğrafçısıda çok iyiymiş gerçekten Efektler rötüşler muhteşem olmuş
Bizde dün düğün fotolarını seçmeye gittik beğendiklerimize rötüş yapıp albümümüzü yapıcaklar Teslim tarihi olarak 5 haziran dedi :44:
Açıkçası çokda beğenmedim resimleri Yaptığı rötüşlara efektlere baktımda amatör birininde yapabileceği türden şeylerdi Elifin fotoğrafçısı kimdi acaba bayıldım gerçekten maşallah

Canım sen kimdin :26: Adımı değiştirdim demişsin eski adın neydiki :44:

kuzu bende bayıldım çok hoş resimler adaşta çok sade ve şirin bir gelin olmuş..Kuzu resimlerde gamze photograph mi bişe yazıyordu bir bak istersen

evett canımm adın değişince bi an tanıyamadım sildimm
ayrıca rica ederimm

dilamikim öyle ufak tefekler var işte

sabah öyle diyince liste yapıverdim zaten konuyu değiştirdi

alınır canım acelesi yok bence de ramazanda oruçla biraz zor olacak o kadar ona da Allah yardım eder sabrını verir

Olur çağlam ya elbet herşey olacak eksik kalmaz yani kalsa nolur ki düğünden sonra tamamlarız kocacımla daha güzel olur birlikte yaptık deriz

benim de öyle bi hafta sonra 1 yıl olacak nişanlanalı o günden beri taksit ödüyorum aynen çapulcu gibi geziyorum eskilerle idare ediyorum evlenirken alıcam artık yeni kıyafetler yeni gelinken giymelik

Allah büyük elbet bizim de kurulacak yuvamız

canım bizim taraf tamamen abime konsantre onlarında temmuz başında gelecek tüm paraları yani 2 aile buldular tam birbirlerini

annem zaten oğlanı çıkarmadan kıza hiç bişi yapamam demişti en başta onlar da biliyolar kendi paraları da temmuzda geleceğinden rahatlar şimdilik

beyaz eşyalarımızı biz alacaktık nişanlımla geçen hafta bi gaza geldik biliyonuz şimdi o gazda geçti onlarda kaldı

öyle işte bişimiz yok henüz ne evimiz ne eşyamız

ama dünyalara bedel aşkımız var

elifff sanırım tüm elifler çok tatlı oluyor senden ve kendimden gördüğüm kadarıylaAllahım tekrar hayırlı uğurlu etsin balloşş

Delüüüüü
Şiriniz biz şiriniiiizzz!!!!

Kızlar ben geldiiimmm

Ayyyy elifciğiiin resimlerini gördüm ne kadarrrrr tatlı olmuş

Sağol Tuğçeeemmmmmm
Biz görüşememiştiikkkk

Kuzum deme öyle yaaa utanırııımmmmm
Ben pek güzel diilimdir ya, bunu biliyom
Ama şirin olabilirim orası ayrııııı
Kendini beğenmiiişşşş tüüüüü diyin banaaa

Genelde benzetiyolar biziiii, aslında ben çekiğim nası benziiiim kiiiii

Dilam i lav yuuuuu

Fotoların üzerinde yazıyo ki kuzuuummmm

havalara bak

evet tüm elifler çok tatlı tam

Beni artuk sadecene eşüm yüyebülüüüüüüüüüü

Elifim evet görüşememiştik seninle tebrik ederim tekrardan Bende alıyımda fotolarımı koyayım biran önce

aynen canımm Allah yardım eder bi nefeste alırsınız inşallah eşyalarınızı

kim ki o ? :44::44::44::44:

kimler nick değiştirdi...

mesaj atıyoreeeeee
ya da du skype dan yazıyoreee

*

çağlaaaaa burdamısınnnn bebekkitommm
artıkk netleştii mutlu mesut oturabilirizzz
şeyy kızlarr kıskanmayındaa biz akşam çağlamikle buluşcazzzzzzz

heyyyyttt ne oluyor yavrular eşi olan var olmayan var uzakta olan var mesela şu alttaki cetveldedki gelini mouse ile tutup damadın yanına taşısam hemen düğün oluverir mi acep

evett canımm adın değişince bi an tanıyamadım sildimm
ayrıca rica ederimm
olsunnnduuuu
sonra yine ekleşmişlerdiiii

bende kendimi hep güzel değil tatlı diye severiimmm
hoşuma gidiyor demek kii datlu olmaaaak
gercekten benziyorsunuz yaaa bir yastıkda kocayın kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…