'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Slm Kuzular çok yoğunum ve sanırsam regl oluyorum karnım çok ağrıyo

Elifim çok tatlı olmuşsun zaten de öyleydin

Pınarrrr ne güzel anlatmışsın sen öyle yatak olayını yeni duydum ne adetler var ya
Bu arada eşyaları hiç dert etme kuzum ben martta nişan yaptım hiç bir şeyim yoktu Aralıkta evlendiğimde birsürü eşya almıştım Allah yardım ediyor canım benim rahat ol...

bugün son mu seninnn gidiyon mu sende artıkın

bende göremezsem seni :18: şimdiden mutluluklar dileyeyim herşey gönlünce olsun

süper ötesi hatta perfecto bi gelin oliciksin sennn

Yok canım yarın eğitime gönderileceğim.
Sonrası zaten izinli olacağım.10 haziran iş başı ve cep telefonum tamirden gelmezse kk'ya giremem işe başlamadan ondan dedim.

engineerelif evlenen her arkadaş foto paylaştı ama sen uğramadığın için göremedin kuzum

Kızlar hümle konuşan olursa çok çok selamımı söyleyin.
Allah onu tüm kem gözlerden korusun. İnşallah çok mutlu olur.

bir taş mı geldi bana Ama ortada kasıtlı bir durum yokki

yok kuzum ne taşııı
sitem etmişsin ya kimse fotosunu göstermiyo diye arkideşlerimi savunayım dedim
sağolsunlar kırmayıp hep paylaştılar foto ama o an baktık kaldırdılar
sanal ortama güven olmuyo malum

Son düzenleme:
Ayyy hüm le konuşan oldu mu kızlar İlk evli günü bugün heee Bulutların üstündedir şimdi ne güzel Umarım kınasıda düğünüde çok güzel geçmiştir

Kızlarrr Hepinize söylüyorum düğününüzü kına gecenizi içinizden geldiği gibi aman insanlar ne der diye düşünmeden dilediğinizce yaşayın Düşünsenize sadece bi kez düğünümüz olucak Mutlaka ufak tefek aksilikler çıkabilir ama siz tadını çıkarın o günün aksilikleri görmezden gelin Kimse hiçbişey sizi sinirlendiremesin kendinizede eşinizede zehir etmeyin bu en özel günü

Son düzenleme:
Evet Tuğçe çok haklısın kim ne der diye düşünmemek gerekiyor ben kınada ilk çok kastım ablam dediki rahat ol boşver insanları bir koptum çok ta iyi oldu şimdi hazırladığımda oh iyi oynamışım iyi olmuş diyorum

Kimsecikler kalmamış bende yavaştan kaçayım İyi akşamlar kızlar

bende göremedim malesef artık sizleri görmeye diyelimm
benimkine diyemiyorum cunkü benim düğüne daha cooook uzun zaman vaaar o zamana siz evli barklı hatunlar olcaksınızzz kii

dilamik yeni fotoda tatlı olmuş sen seviyor musun böyle dans eden kızceğizleriii

bende cıkayım mı o zamaaan kuaföre gideyim de saclarımızın rengi kendine gelsin diğğmiii

iyi akşamlar kızlar hayırlı aksamlar hepinize

kızlar yeni gelebildim daha yaa

kuzum bende olmadı öyle ama doktorum olabilir ilk kutuda soru işareti oluşmasın aklında diye uyarmıştı bence normal 2.kutuda düzelir aslıda da olmuş bak hem

canımmm benimm inşallah çok güzel geçmiştir seni şimdiden çookk özledikkkk

elifiiimmm hoşgeldinn kuzummmm,,ne güzel anlatmışsın yine çok özlemiştik seni ama her şey mükemmel ötesi geçmiişşş çok sewindimm face den fotolarını görmüştüm zaten veee bayılmışştımmmm

yatak mıı ben yatak yorgan istemedim uyku seti alın dedimmm aldılar umarım öle bişey yapmazlar aman yapsalarda napimm yatmam ki orda
annene çok üzüldüm pınarım ağlamasıınn amaaaaa

Evli barklı bir Elif gelmiş hoşgelmiiş Şimdi Elif dicek Buketin burda ne işi var arada bikaç mesaj attırıveriyorum

Pınaaaar çok ilginç bi adetmiş ben de ilk defa duydum
Kayınvalidenlerin tarafta da böyle bi adet olmasın belki sana hazırlıyodur

Taze gelinler, yeni gelin olcekler size iyi sohbetler
Final dönemi malum Buket kaçıyooor
Muhabbetleriniz hoşuma gidiyor ayrıca bi sürü de şey öğreniyorum
Yine okucam takip edicem sizii

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…