- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
bu arada cidden maşallah topiğee
o kadar güzel kaynaşmışız kii
herkez birbirine dost, kardeş olmuş
şu muhabbetlere bak yaa
bin defa maşallah maşallah
en kötü günümüzde de bu şekildeydikk
en mutlu günümüzde deeee
offf ama yaktın içimi biliyonmu bizim bir akraba yaptı kızları gelinceye kadar yemeklerini meze bile yapmış kızın babssı aşçı çünkü aynı bu dediğin tarz karşılama olmuş annem anlatırken gözleri dolu dolu oldu üdşünsene anne yemeği yemicem kendi yemeğimi yicem poff ama sevdiğim adamla yasaksız istediğim herşeyi yaşıcam onla arama denizler vapurlar dağlar girmiyecek biz olcaz
anne baba özleniyor yazdıklarını okuyunca kötü oldum ki ben duygusalda değilimdir demekki ben evlenince toparlanamıcam yada alışcam elemimi kederimi dökecem napacammmm
insanoğlu nelere alışmıyor ki
bir de artık sevdiğin adama alışınca inan ki aklına anne-baba gelmiyor. ama vefasızlık anlamında değil bu yanlış anlamayın.
önceliğin eşin oluyor. sen çekirdek aile olduğunu kavrıyorsun.
bazen annenin sesini duyunca boğazına birşey düğümleniyor ama geçiyor..
hep ailemizde aklımız olursa eşimize haksızlık etmiş oluruz.
Allah dengeyi öyle bir yaratmış kitoparlanamayacağım diye düşünme.tam tersi daha güçlü ve dik oluyorsun. elem keder değil bu
dünyanın dengesi
Gizim Aslıma katılıyorum inan bana Rabbim herkese kaldırabileceği yükü veriyor..
Alışamasam ben alışamazdım inan bana.
Çünkü herşeyim aniden 4 ay erkene alındı.
Bir anda evlendim, ne tadını çıkarabildim doğru düzgün ne bişii.
8 yıl uzakta hep şafak sayarak bekledim.
Özledim hep.
Hasret hep banaydı.
'Yaşadıklarımızdan değil de yaşayamadıklarımızdandır benim hüznüm..'
Hep bu cümle aklımda geçti yıllarım.
Ama aşk
Erkenden evlenen yine ben
Gelin olup kuşağım bağlanırken öyle ağladım ki.
Sarsıla sarsıla.
Ama aşağı gelin odasına inip salona girerken de gülen yine ben
Hem ağlarım hem giderim derler yaa
An be an yaşıyosun.
Komik bi cümle ama, iç yakarcasına doğruymuş
Tartışırsak kırgınsam ailem geliyor aklıma.
Çünkü onlar beni üzmezdi, kırmazdı, yemek beklemezdi oluyosun
Komik ama cidden öyle
İyiyken pek gelmiyor aklına.
İnsan evini yurdunu benimseyiveriyor.
Ben uzakta okuduğumdan mı dedim ama değil.
Bildiğin yıllardır o evdeymişim gibi oldum.
O mutfak benim, kanepe, ekmek, su..
Buzdolabında ne var senden iyi bilen yok düşünsene!
Senden iyi çamaşırların yıkanacağını bilende.
Eşinin her şeyini, ruhunu özünü bedenini de.
Güzel şeyler!
doğru diyorsun inan çok doğru benim annem ailesinde geçemmiş babamla onların aile apartmanında oturuyolar sonuçta çalışıyolardı evleri yoktu dedem gelin dedi hep annemi yadırgadım neden yapmıştın ki dedim çok zor çünkü aileyle oturmak hani yakın olması ayrı uzak olması ayrı etkiliyor ki anneciğim kendi ailesinin yanında şimdi evleri var ama yine geçemiyolar o ortamdan
şimdi benim uzağa gidecek olmam onu hasara uğratıyor düşüncesi bile kendi dengesi dışında başka denge başka güç şaşırtıyor annemi sevdiğim adama olan aşkımı çok anlıyor o nereye giderse gideceğimide biliyor çok gaddarım ben hal böyle olunca elifin yazdıklarında nasıl duygulandın giz diyorum çünkü bana sarılan insanları off sarılmayın bunalıyorum diye iterdim gün gelicek anne gelde sarıl ama dicem bunuda biliyorum ve annemden uzak üdşücem 2 3 saat mesafem olucak sırf işime yakın die aşkımnın büyüdüğü ailesinin olduğu muhitte oturucaz büyük ihtimall
şimdi ise şirket müdürlüğü anadolu yakasına taşısın aşkım ise anadolu yakasından iş bulsun diye dua ediyorum en azından evlenince bir vapura biner attta anne kucağında olurum
yada her haftasopnu anama giderim manannne evlenen arkadaşları öyle iyi anlıyorum ki çok yakın arkadaşım evlendi her hafta sonu görüşürdük normalde ama artık 15 günde bir çünkü araya anneciği girdi onu özlüyor ona gelincede görüşüyorz
aslı inşallah bizde herşeye sizin gibi alışcaz ben seneye gelin olucam hepinizin en arkasından geleceğim
Nihanım hoşgeldin yüreği temiz arkadaşııımmm
Aslııımmmmm
Oyyyhhhşşşş ne güzel sözler bunlar bööllleee
Kuzum şimdi şöyle anlatayım..
İlk balayından döndüğümüz akşam çok kötüydüm.
Balayında bir ufacık aksi gitmemiz, laf atışmamız olmamışken ilk akşam oldu mesela
Çünkü valizi açmak, çamaşır ayırmaya çalışmak, hangisi neyle atılacak bilmemek çok kötü bişey.
O an anladım ki ben evlendim.
Dank etti derler ya, öyle oldu.
Daha öncesinde sanki yine okul zamanıydı, ailemden uzakta sevgilişleydim gibi bi ruh hali vardı bende.
Daha doğrusu varmış anladım
Annemler bizim geleceğimiz günün gündüzünde gelip yemek bırakmışlar,kuru fasulye sarma, yoğurt vb şeyler almışlar
Meyve, kuruyemiş almışlar..
Terliklerimizi bile girişe koymuşlar, bize çevirip..
Kız kardeşim eve notlar koymuş, önce şuraya git şunu aç oku fln diye..
Sevgilicikle yaptık onları, en sonuncusunu okuyunca bende fırtınalar koptu
Gözlerim doldu, teşekkür için arayacam diye sakinleştirdim kendimi, saat 7 flndı.
Derken açtık, ısıtalım yemeği dedim, ben ocağa koydum yemeği tencereyle.
Birden eşim dedi ki 'hepsini mi ısıtacaksın bozulur?'
Der demez benim gözlerimden ateş çıkınca al sen yap deyince, içeriye gitti, tamam tamam karışmıyorum dedi korkarak..
Ben mutfakta öyle kalakaldım.
O an koptu herşey.
Nefes almadan, boğularak ağlamaya başladım!
1 saatten fazla sürdü!
Nasıl dayanıcam nasıl olacak?
Yapamam diye kahroldum.
Tek kelime etmeden ağladım ağladım..
Eşim ne yapacağını şaşırmış halde kolonya su ne bulduysa getirdi ama.
İçim yanıyodu resmen.
O kadar kötüydüm ki, bin pişman oldum sanki.
Ama inan bana aktı tüm elemim kederim, Vasfiye teyzeee
Sevgilim benim, biricik eşimden Allah razı olsun geçirdi sonna herbişiiiii
Sonraa ilk eve ziyarete gidince tutamadım hafiften ağladım, sevinçten dedim annemlere..
Ama bir daha ağlamadım hiç.
Şükür!
Akşamları telaşeden unutuyorum kuzum valla anne babayı
Heves sardı dört bi yanımı
Birde görüşüyoruz 3 günde bir felan..
Eşim çok yardımcı, kötü anımız olmayınca çok aramıyorum
Böllee işteeeee
Hoşbuldum Elif'ciiim
Ayyy ben böyle pek bi utandım, gizli gizli izleyip yakalanıveren çocuklar gibi
Kulağımı çeken olmaz di mi
Hepinizi tanıyor gibiyim zaten de yazamadım, çekindim
Elif'cim hayırlı olsuuuuuunn, evlendin musmutlu geçmiş düğünün balayın, çok sevindim ayrıca çok da merak ettim
Hep mutlu ol, çok mutlu ol.
Hepinize sevgiler, saygılar, mutluluklar efenim
Elifcim ne güzel anlatmışsın yine. İşyerinde olmasam hüngür şangır ağlardım kesin
Ama artık dediği gibi insan kendi evinde, kendi yuvasında vakit geçirmek istiyor. Eşim geceleri de vardiyalı çalışıyor. Annemlerde kaldım 2 gece 3.gece anne gel sen bizde kal dedim. Evimi özledim çünkü
İlk 1 2 gün çok kötü oldum.Dediği gibi balayından dönünce annemlere yemeğe gittim, yedik,akşam eve gitmek için evden çıkarken bile ağladım. Ama 1 ay dolmadan daha alıştım artık yuvama
evet.. önceden annemler derdi misafirliğe gidince herkes kendi evine diyeevdeki rahat başka yerde yok diye
şimdi gezmelere gidince bende biran önce evime gitmek istiyorum
kendi yuvası gibisi yok insanın
as-lııı be-ni evi-me gö-tür
evet.. önceden annemler derdi misafirliğe gidince herkes kendi evine diyeevdeki rahat başka yerde yok diye
şimdi gezmelere gidince bende biran önce evime gitmek istiyorum
kendi yuvası gibisi yok insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?