'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende mesaideyim bugün..
8'e dek.
başkalarının hatası böyle bize de yansıyor . meksika usülü patatesim yine kaldı

yuh ya, yarın olsa olmaz mı şimdi çocuklarımız, hele hele bebelerimiz olsaydı ne yapacaktık
depresife bağladım ben, iflah olmam bir hafta daha

yuh ya, yarın olsa olmaz mı şimdi çocuklarımız, hele hele bebelerimiz olsaydı ne yapacaktık
depresife bağladım ben, iflah olmam bir hafta daha

maalesef olmuyor. evime iş götürmekten nefret ediyorum fakat bu evime bile götürebilceğim bir iş değil! mecburen bilg. programdan yapmam gerek.

evet ya :18::18: öyle olsa ne olacaktı :26:
bende bağlayacağım depresife az kaldı

sen niye geç çıkıyorsun canım
eşlerimizin gözleri yolda kaldı (acaba :44:)
bizimki aradı gelmiyor musun diye, yazdığım mesajı tam anlamamış garibim
siz taze evlisiniz, ayrı kalmak daha da üzer

haftada 1 gün mesai var. 8 de çıkıyoruz maalesef ki
Bide benim eşim bu hafta gececi, 8de işten çıkıp eve gidicem. o da 10 da evden çıkıyor zaten

Allahtan bu akşam annemlerde yemek yiycez. birde iş yok boşş boooooooş oturuyoruz

eşin vakit geçiremeyeceksin yani... kötü olmuş, seni bilmem ama içerde patlayan volkanlar varken, onları söndürmeye mahkum etmek üzüyor insanı... ne çok yaşayacağın güzel vakitler olabilirdi halbuki..

benim de daha da ağırıma giden yok. boş boş niye oturuyoruz, amaç ne, niye açıklamıyorlar anlamıyorum...

maalesef, işi gereği ayda 1 hafta böyle gece çalışıyor kendisi napalım alışıcaz sanırım.
Yok öyle bir açıklama ne kadar çok çalıştırsak kardır ooof ya oooooffffffffff , hayat

birlikte yaşadığınız anların tadını çıkarın bol bol canım...
ben yavaştan hazırlanayım, bugünlük sinir harbi bitti! ha bir posta daha eşime bugünü anlatıcam sinirleneceğim, sonra yarın yine aynı devran

hoşçakalın

Doğru söylüyorsun öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe. Kendine iyi bak sende. iyi akşamlar hoşçakaaal

Kızlaaaar geçmişi okurken
Elifle Pınar'ın atışmasına bi güldüm bi güldümmmm siz çok yaşayın
Ne aktifmişsiniz bugün performans süper
Nerden buluyonuz böyle alengirli laflarııııı
Ama sonra Elif'in yazdıklarını okuyunca bu sefer bi hüzünlendim
Bu evlilik işi ne tuhaf bi yanı hep mutlu bi yanı hep hüzünlü sanki
Geneli mutlu anılar tabiiii... Elif tadını çıkar kızzzz salyalı salyalı dinliyoooz
Valla çok keyifleniyorum ben bu topikte

Son düzenleme:
akşam yazarı geldiii beni hatırladınız mı kuzulaar :111::111::111:

ben gelinliğimi aldııım geldiiim çiçeğimi de pembee aldııımm sabah uzun uzun yazamam diye şimdiden yazıyoruuummm :126:

öncelikle burdan listecibaşım özgeye ve yaşam koçum pınara selam ederim

ardından şunu belirtirim ki gerçekten bu topiğin enerjisi bir başka ben de size uydum geyik yapasım geliyo
eliif evliliği nasıl güzel anlatmışsın kuzucum yaa maşallah size insan sevdiğiyle mutluysa çok güçlü hissediyor zaten mutlu günleriniz hep sürsün

adaşım sen de anlat biraz nasıl gidiyor ilk günler,

haticenin bugün son günü galibaaa kına mı olacak bugün , nasıl heyecanlıdır şimdii dosta düşmana karşı atsın göbecikleri haticeemm

hüüümm kaçırıyosun geyikleri gel de sataş sen de bize ama bilgiler de ver

ben gelin olunca da beni anın tamam mııı
ben de gelip size sataşcaaam :))
dilaa en çok sana sataşcam kiii sen de eylüle gün sayıyo olcaksın yaa
enerjimiz toplanacaaak ve dila gelin olacaaakkk inşallah Allaahıımm

uzun yıllar sebreden arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum maşallah size her şey gönlünüze göre olsun

vuslatı bekleyenler hayırlısıyla sevdiceğine kavuşsun, yeni evliler eşlerine sarılsın diyor iyi geceler diliyorum
beni özleyin anacııım baaayyy :79:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,mesaiden çıkmış,uykusunu alamamış bir Aslı geldi.
hava da serin bugün ohhh missssssssss
gözlerim şiş.
eşim dün yine benimle ilgilenmiyorsun dedi.:26: ben de insanım eve 9.15 de gittim.birşeyler atıştırıp uzandım,konuşmak yerine yanında uzanmayı tercih ettim. kafam çok doluydu çünkü ama anlatamadım.
dertleri içime attığımı söyledi.
bende sadece biraz kafamı toparlamak istediğimi gün içerisinde yorulduğumu söyledim. birşekilde ikna ettim.
sonra bana masal okudu alice harikalar diyarında
ben çok severim arada çocuk kitaplarını da okumayı ve kitaplığımda bulndurmayı.
ama okurken uyuyakalmışım :18: yine kızdı bana
böyle işte.......
yorgunum
hep yorgunum

Günaydınnn kızlarrr Aslı kıyamam geç vakitte evdesin e tabi düşük pili gösterceksin

günaydın kızlar

nasılsınız keyifler nasıl ?

aslıcımm vallahi ben işten gidince 2 satır mesaj yazmaya üşeniyorum sen yemek yapıp toplayıp uzanmışsın hee birde acıklama yapmışsın takdire şayan açıkcası

masal dinlemeyi bende severim kiii
ama bizimki teknoloji delisi olduğundan indirmiş telefona birkaç tane ordan dinletiyor akıllım [/B]

günaydın canım
şu karikatürdeki gibi herkese bi gidin demek istiyorum işyerinde

teknoloji çıktı mertlik bozuldu
o kitabın kokusunu içine çeke çeke okumak da apayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…