'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

her şeye kendim koşmaktan çok bunaldım çok sıkıldım..
kına için salon bulamıyorum buldugum yerler pahalı geliyor..
tam burası olacak diyorum gidiyorum müzikli eğlenceye salonumuzu vermiyoruz diyorlar..
ya da uzak ulaşımı zor bir yer oluyor ailem olmasın diyor ..
bazı yerler hoparlör için bile 100 lira istiyorlar
para hesabı yapmaktan uygun fiyat araştırmaktan yoruldum
her şey güzel olsun istiyorum farklı bir düğün olsun istiyorum ama hazırlıklara vaktim kalmıyor..
vaktim kaldığında da istediğim şeyleri bulamıyorum...
çeyizimin hepsi bi yerde eşyaların gelmesi lazım.. yeni evimiz öyle kaldı.. annemler gelmeden yerleştiremiyorum..
hala istediğimiz gibi mutfak masası ve tv sehpası bulamadık tv sehpasını belki marangoza vercez onun hazırlanması lazım..
halılar bakılcak, davetiye, kına müzikleri, düğün slaytı hepsiyle ilgilenmem lazım..
bu kötü bi huy... çocukluğumdan beri silgi bile alacak olsam aileme sipariş etmedim görerek seçerek aldım,
şimdi konu düğün olunca iyice titizlenmeye başladım ama bırakıvericem tüm işleri nasıl olursa olsun dicem az kaldı
çok bunaldım artık ya bitsin her şey ve düğün günü gelsin istiyorum sadece
hepinize iyi geceler gelincikler sadece içimi dökmek istedim güzel bir gün geçirelim inşallah öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı işler hayırlı günler günaydın günaydın size

günaydddddddın kızlarrrrr

dilacıkk nişanlıcanın inş bu hafta içinde iş bulur ki 4 ayda çoook rahat yetişir her şey

adaşıımmm bende çok düşünüp yapmaya çalıştım ama bir süre sonra her şeyi ailelere bıraktım en ufak bi şeyi bile şöyle olsun derken o gün zaten sende dahil olmak üzere hiçbir şeyi görmüyorsun yani koyver gitsin bi daha bulamıcan bugünleri düğünden sonra eşime dedim ki aman ne de çok ince ayrıntı düşünmüşüm boşaymış sanki dedim ama her şey istedğim gibi oldu, sanırım koyverip gittiğim içindi

Günaydın kızlarrrrrr
tatildeyken başvuru sonucum belli oldu bakanlığa seçildim dün eski yerden istifa falan ettim dolu iş yaptım öğlen başladım yeni işime.... Ama pc m yok tabi hep zaman ki gibi.... çok özledim sizleri şu an telden baglaniyorum yoldayimmm eve de daha internet almadık almayalım belirli bi süre diyor canım eşim internet oyalamasin bizi boş yere diye.. bende tamam sen bilirsin aşkım dedim..... bugün öğleden sonra izin aldım nüfus cüzdanımi.falan degistirmeye gideceğim ikametgahı sağlık ocağını hepsini halletmek için. canım a izin vermediler..... evin halini görmeniz lazım halılar tozmus falan dün akşam annemlere gittik.... bu akşam da onlara gideceğiz haftasonu beni çok iş bekliyor valla

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................10 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................25... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................26... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................32... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................33... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:4 Temmuz 2013 Düğün .....................37... :123:

boylesine : ?? Temmuz 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................56 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................81 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................88 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................96... :123:

kirmiizi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................96... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................116...:123:

Günaydın kızlarrrr

hümmmmm günaydın canım benim hosgeldinn.....yeni işin hayırlı olsunnnnn

aman da aman canım eşim falan dermiş taze gelinimiz.....

günaydınn kızlarrr
bu arada sabah linke direk kk yı yazdım,
net karşımda duvar olduu, izin vermedi sayfaya girmeme,
üstelik kota kullanmama bile izin vermedii :18::18:
ödüm kotpu var yaaaaaa

dilamikk bende verdim oy

kuzenime elbise baktık düğün için,sonra da davetiyeleri yazmaya başladık anca işim bitti geçmişi okumadan uyumayayım dedim

saoll sinoşumm

duygucum azıcık oluruna bıraksan daha mı rahat olcaksın sankiii

hooopp kimler gelmişşşşş
hoşgeldinn hümmm

Son düzenleme:

Canım bu huy çok zor durumda bırakıyor insanı bizde sevdiceğimle hep araştırdık en son alırken anne babalarla gittik almaya ama düğün salonunu kv ler buldu bana gösterdiler, süslenmesi için kuzeni ablası kadar yakın sağolsun o ayarladı. kınayı da annem babam ayarladı ben daha çok evle eşyalarla uğraştımm Allah yardımcın olsun zamanın var inş gönlüne göre olur.

Dilam başın sağolsun..
Mekanı cennet olsun inşAllah

Gevezeğim neden canını sıkıyorsun ki?
Ben ev bulduğumda 10 gün vardı düğüne, nişanla düğün arasında sadece 34 gün vardı..
Allah aşkına tv sehpası da dert mi kuzum?

Bu süreç öyle bir süreç ki..Zaten seni yıpratan fazlasıyla sorun olacak, senin kendinin bilincinde olman gerek..
Kendi kendini teskin etmen, enerji depolamaya çalışman gerek..

Bende hastanelik oldum kaç kere, eee ne oldu?
Sonra dedim ki ya olduğu kadar napalım, zaten kısmet neyse o olacak, ne bu telaş?
Kendiliğinden yoluna giriverdi herşey

Dilerim huzur akar içine

Hüüümmm hayırlı uğurlu olsun kuzum
Yeni iş, yeni ev mutluluk getirsin sanaaa

Ya balayında yatar dinleniriz falan ankarata. dinç döneriz diyordum kafamı kaldiramiyorum ya şu an ışte... size de mi öyle oldu kızlar

Ya balayında yatar dinleniriz falan ankarata. dinç döneriz diyordum kafamı kaldiramiyorum ya şu an ışte... size de mi öyle oldu kızlar

Hoigeldinn yeni gelinn Bende balayından sonra da 3-4 gün daha mı işe gitmesem diyorum acaba evimde de sıkılırmıyım tek başıma kalmaktan iş yeri için sıkıntı olmazsa almayı düşünüyorum.

hüüm hoşgeldin yeni işin hayırlı olsuun

günaydınn kızlarrr

duygucum azıcık oluruna bıraksan daha mı rahat olcaksın sankiii

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız düğün günü gelince silinecek her şey ama elimde değil :44:
sorumluluklar yormaya başladı beni.. biz babalarımızı yıllar önce kaybettik önceki yzılarımdan hatırlarsınız belki..
annelerimiz de her şeye yetişemiyor
annem düğüne 5 gün kala gelebilcek inşallah yanıma.. kayınvalidem de haftaya geliyor inşallah..
şu an için herşeye nişanlımla koşturuyoruz o da ben de yıprandık biraz işte böyle
bu arada elifim duan için teşekkür ederim inşallah huzur dolar içim.. vee evini de çook beğendim çok ferah maşallah ,
güle güle oturun mutlu huzurlu günleriniz olsun

Son düzenleme:
Hoigeldinn yeni gelinn Bende balayından sonra da 3-4 gün daha mı işe gitmesem diyorum acaba evimde de sıkılırmıyım tek başıma kalmaktan iş yeri için sıkıntı olmazsa almayı düşünüyorum.
öyle yap öyle yap bugün canımi zorla kaldırdım kapıdan geri alayım diye acıklı gözlerle bana bakiyordu
çamaşırlar yikanacak daha zamanım.olmadı hiç.pazar akşam 9 da geldik biz tatildeyken baba annem kalcasini kırmış ameliyat olmuş falan gelir gelmez dün annemlere gittik.bugün de hastaneye gideceğiz evi otel gibi kullaniyoruz şu an haftasonu ancak toparlarim.. babaannem.iyi.olsun da.inşallah

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…