merhaba kızlar, uzun zamandır yazmıyorum yoğunluktan dolayı ama hep sayfadayım takıp edıyorum sizleri
Elif evin çok hoş huzurla yaşa inşallah canım.
Hüm hayırlı olsun canım bi marotonluğa girmişin alışana kadar Allah yardımcın olsun kuzum.
Pınar benım düğünüme daha var ama bende senın gıbı garip rüyalar goruyorumve baya stresliyim
Dila canım gözün aydınbundan sonraki süreçte herşey gonlunce olur ve hemencecik bizde sevgililerimize kavuşuruz inşallah
veeeee birde Haticeyi çok merak ediyorummmm :26:
hi everybodyyy
yoklama alacak şahsa sakın saat kaçta geliyorrr
anca sakinledim ama işler yoğundu daaa
hemmencik elifimin evine yorum yapıciimmm
öncelikle maşallah diyerek başlimferah ferah tertemiz miss gibi bir yeni gelin eviii
Allah nice mutluluklar nasip etsin kuzum evinde yuvanda temel reisinlemucizekoviçinlee
mutfaktan mı başlim oturma odasından mıı :44::44: her ikisine de bayıldım çünkünümmm
mutfağın çok şık görünüyor o gözlemeler demek orda yapılıyorr
schafer kepçe setinden bende aldım kiiiiikepçedaş olduk biz senlennn
güzel bir masa istiyor tabi orasıııbulursunuz zamanla nasılsa
oturma odasına geçtim şimciiiiiba-yıl-dım tam benlik o koltuklar tam yayılmalık yanii
rengi süper tarzı süperçeyizlerde
perdelerinde aynı sanırım koltuklarn çiçekleriyle mis olmuş bahar gibi olmuş orası
hımmm geçelim yatak odanaaaolay mahaliii tuvalet aynan çok hoşmuş bende böyle önüne oturmak orda süslenmek istiyorummm
kıskandım orayıııı
misafir odanız da napıyonuzzz
ve salonnnnçok avangardee yemek bölümü çok hoş oraya lafım yok ama oturma kısmı senden benden bizden beklenmeyecek kadar ağır ama beğendim yinede
rahat mı :26: kullanışlı mı yani bu tarz :26:
halılarına ayrı bi paragraf yapmak istedim hepsi perfectoama giriş ve koridor halın çok tatlıymış rengi modeli falan çok sevdim onu
huzurla oturun elifim mutlulukla yaşayın her daim ağzınızın tadı olsun kahkahaların çınlasın
ve vakti gelince bebişlerin koşuştursun
oyyydertlendim sankinim
çok mutlu ol minik kuşummm
oyyyyy bu ne iş yoğunluğuu yaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
şuan öğle aramı fırsat bilip yazıyorumm yaaaaaa
*
elifimm bende tek tek yorum yapamicam canım yarım saatim biter çünküü
ama hepicinee ayrı ayrı bayıldımm
güle güle oturun huzurla inşallah
ayrıca cidden salonun avangard ötesii harikaa
herkese merhabalar kızlar iyisinizdir inşallah elifffff bayıldım ben ev küçük olsun mutfak büyük olsun di,yenelrdenim ki mutfak tam istediğim gibi herşeyi sığar herşey el altı rondo ekmek kızartma vb şeler aynı tezgah istediğim gibi bayıldım
salon oturma odası mantığı yoğ bende sanırsam hani benim salonum beşlki senin oturma odan gibi olur yada çok spor olur sadece yatak odam country olur herhalde :)
yatak odan benimde beğendiğim sade bir tarz evin soft renklerde ve huzur veriyor
ben halılara bayıldım gerçekten halı bulmak çok zor derler sen iyi bulmuşsun kuzum beğendim çok allah bir ömür ağız tadıyla oturtsun inşallah
dila canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun akrabanızın
hüm seni görmek ne güzel canım yeni işin hayırlı olsun kuzum
nişan hazırlıkları osn sürat devam ediyor dış çekimi aksesuarları alıyorum inşalllah güzel olucak herşey
Bugün ne kadar sessiz burası hiç böyle olmazdıişlerimiizi bitirelim yine kaynatalımm.. elif halılarınn çok güzel ne markaydı canım bende alacağımm da araştırmadayımm
Canlarım ben davetiyemi albüm yaptım ki bakem beğenecek misiniz dün sevdiceğimle yaıştırdık zarfladık
Mavişşş çok güzel olmuş annenler dağıtıma başladılar mı
Pınarııımmmm
Ağlayacağım şuan çok değişik oldum ben yaaa
Yerin gerçekten çok ayrı bende..
1 yıldan fazla vardı seninle saymaya başladığımızda..
Neleri paylaştık o zamanlar..
Ne sıkıntılar, ne ümitler ne hayalleeerrr
Çok çok başka oldu yorumun banaa
Diyecek söz bulmakta zorlanıyorum
Çook eskilere gittiiimmm
her şeye kendim koşmaktan çok bunaldım çok sıkıldım..
kına için salon bulamıyorum buldugum yerler pahalı geliyor..
tam burası olacak diyorum gidiyorum müzikli eğlenceye salonumuzu vermiyoruz diyorlar..
ya da uzak ulaşımı zor bir yer oluyor ailem olmasın diyor ..
bazı yerler hoparlör için bile 100 lira istiyorlar
para hesabı yapmaktan uygun fiyat araştırmaktan yoruldum
her şey güzel olsun istiyorum farklı bir düğün olsun istiyorum ama hazırlıklara vaktim kalmıyor..
vaktim kaldığında da istediğim şeyleri bulamıyorum...
çeyizimin hepsi bi yerde eşyaların gelmesi lazım.. yeni evimiz öyle kaldı.. annemler gelmeden yerleştiremiyorum..
hala istediğimiz gibi mutfak masası ve tv sehpası bulamadık tv sehpasını belki marangoza vercez onun hazırlanması lazım..
halılar bakılcak, davetiye, kına müzikleri, düğün slaytı hepsiyle ilgilenmem lazım..
bu kötü bi huy... çocukluğumdan beri silgi bile alacak olsam aileme sipariş etmedim görerek seçerek aldım,
şimdi konu düğün olunca iyice titizlenmeye başladım ama bırakıvericem tüm işleri nasıl olursa olsun dicem az kaldı
çok bunaldım artık ya bitsin her şey ve düğün günü gelsin istiyorum sadece
hepinize iyi geceler gelincikler sadece içimi dökmek istedim güzel bir gün geçirelim inşallah öpüyorum sizi
Günaydın kızlarrrrrr
tatildeyken başvuru sonucum belli oldu bakanlığa seçildim dün eski yerden istifa falan ettim dolu iş yaptım öğlen başladım yeni işime.... Ama pc m yok tabi hep zaman ki gibi.... çok özledim sizleri şu an telden baglaniyorum yoldayimmm eve de daha internet almadık almayalım belirli bi süre diyor canım eşim internet oyalamasin bizi boş yere diye.. bende tamam sen bilirsin aşkım dedim..... bugün öğleden sonra izin aldım nüfus cüzdanımi.falan degistirmeye gideceğim ikametgahı sağlık ocağını hepsini halletmek için. canım a izin vermediler..... evin halini görmeniz lazım halılar tozmus falan dün akşam annemlere gittik.... bu akşam da onlara gideceğiz haftasonu beni çok iş bekliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?