- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bende kullanmaya cok korkmustum ama harika ötesi.iyi ki onu almışım.
bende kullanmaya cok korkmustum ama harika ötesi.iyi ki onu almışım.
evet canım aynen öyle... ben düdüklüden korkuyorum o yüzden sağolsun canım açtı buharını falan..... ilk önce 1 de pişirmeye başladık yanlış yapmışız 2ye alsaydık hemen 10 dk ya pişmişti yanitecrübe oldu
Neden korktun ki canım patlama vakaasından mı :26:
kitabını okumadın mı unuttun mu ya da 1 de sebzeler haşlamalar etler 2 de..
vitavit mi senin ki de ? ben 4,5 litre almıstım acaba 6 mı alsaydım
yok klasik anne düdüklüsünden değil de ondan.ama kullanımı rahatmış
evet canım aynen öyle... ben düdüklüden korkuyorum o yüzden sağolsun canım açtı buharını falan..... ilk önce 1 de pişirmeye başladık yanlış yapmışız 2ye alsaydık hemen 10 dk ya pişmişti yanitecrübe oldu
ben biletimi aldımm izmir yolcusu kalmasınnn
ben biletimi aldımm izmir yolcusu kalmasınnn
valla bişeyi yok ya at içine hepsini kapat... hee vitavit dur bulayım bi resmini.. benimki 6 ltre yaa annem öyle aldırdı keşke 4.5 alaydım ama şimdi için büyük misafir için 6 falan ideal:.. bu arada seninkinde yeşil sarı kırmızı ışık sistemi var mı???
benimki bu DÜDÜKLÜ TENCERELER.-.Modeller.-.vitavit® comfort - Fissler
evet çoğu arkadaşım direkt düdüklüyü tercih ediyr hatta pişirme süreleri oluyormuş düdüklünün içinde ona göre yapan arakadaşım var hiç şaşmıyor dioo
düdüklümüz aynıbenimki seninkinin bir boy minnağı. evet trafik ışık sistemi var
alırken 6 cok büyük gelmişti bana geçen 12 kişi yemeğe geldi. 2 posta yaptım tavuklarımıama olsun 6-7 dk oldu zaten.
hayırşı uğurlu olsun canım ne zaman yolculuk
gellllllllll gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
çapulcu dedi biri bana...efkarlıyımmmm
Hepimiz çapulcuyuz Çağlammm çok şükür bundan da gurur duyuyoruz
Günaydın Kızlar nasılsınız?
Özledim sizleri geçmişi pek okuyamadım arada bakıcam....
Hüm hoşgeldin canım nasılsın?
Hatice den haberi olan var mı nasılmış?
hümm aslında yeşilden sonra altını iyice kısıp 5 dak. tutmak gerek ama gecen ben öyle yaptım tavuklarımı kemikleri bile döküldü
bende yeşilden sonra 3 dk tutuyorum. buharını cıkarana kadar zaten yine o sürede pişmiş oluyor. buharını da yavaş yavas kademe kısmını ceviriyorum
diğer yemekleri düdüklüde yapmadım hic ben ya katık vs koymak gerekiyor ya bazen
gerçi yaz geldi artık
hümm aslında yeşilden sonra altını iyice kısıp 5 dak. tutmak gerek ama gecen ben öyle yaptım tavuklarımı kemikleri bile döküldü
bende yeşilden sonra 3 dk tutuyorum. buharını cıkarana kadar zaten yine o sürede pişmiş oluyor. buharını da yavaş yavas kademe kısmını ceviriyorum
diğer yemekleri düdüklüde yapmadım hic ben ya katık vs koymak gerekiyor ya bazen
gerçi yaz geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?