'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kitabını okumadın mı unuttun mu ya da 1 de sebzeler haşlamalar etler 2 de..
vitavit mi senin ki de ? ben 4,5 litre almıstım acaba 6 mı alsaydım

Neden korktun ki canım patlama vakaasından mı :26:

yok klasik anne düdüklüsünden değil de ondan. ama kullanımı rahatmış

valla bişeyi yok ya at içine hepsini kapat... hee vitavit dur bulayım bi resmini.. benimki 6 ltre yaa annem öyle aldırdı keşke 4.5 alaydım ama şimdi için büyük misafir için 6 falan ideal:.. bu arada seninkinde yeşil sarı kırmızı ışık sistemi var mı???

benimki bu DÜDÜKLÜ TENCERELER - Modeller - vitavit® comfort - Fissler

evet çoğu arkadaşım direkt düdüklüyü tercih ediyr hatta pişirme süreleri oluyormuş düdüklünün içinde ona göre yapan arakadaşım var hiç şaşmıyor dioo

ben biletimi aldımm izmir yolcusu kalmasınnn

gellllllllll gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

düdüklümüz aynı benimki seninkinin bir boy minnağı. evet trafik ışık sistemi var

alırken 6 cok büyük gelmişti bana geçen 12 kişi yemeğe geldi. 2 posta yaptım tavuklarımı ama olsun 6-7 dk oldu zaten.

Son düzenleme:

canım pişme süresi yeşil alarm çıktıktan sonraki 6-7 dk mı?? bi yeşil yanınca altını kıstık 1 dk falan sonra aldık yanlış mı yaptık :44::44::44::44::44::44: pişmesi de kötü değildi....

Günaydın Kızlar nasılsınız?

Özledim sizleri geçmişi pek okuyamadım arada bakıcam....

Hüm hoşgeldin canım nasılsın?

Hatice den haberi olan var mı nasılmış?

hümm aslında yeşilden sonra altını iyice kısıp 5 dak. tutmak gerek ama gecen ben öyle yaptım tavuklarımı kemikleri bile döküldü

bende yeşilden sonra 3 dk tutuyorum. buharını cıkarana kadar zaten yine o sürede pişmiş oluyor. buharını da yavaş yavas kademe kısmını ceviriyorum

diğer yemekleri düdüklüde yapmadım hic ben ya katık vs koymak gerekiyor ya bazen
gerçi yaz geldi artık

ya düdüklüden korkuyorum ben ...benimki sizinkinden değil...nasıl olduğunu bile bilmiyom bakmadım bile....çeyiz serilirken nasıl koydularsa öle duruyo

dün mısır kaynatacaktım.....onunla yarım saatte kaynıyo...ama ben korkumdan tencerede kaynattım....bi saat boyuncaaa...üfffannem gelsin de öğretsin bari

Valla evet..... bakanlığın kuru temizlemesi var takım elbise 10 tl sadece ütületme 2 tl... 5 parça verdim dün aldım valla keten gömlekleri ceketleri falan ütülettim kim uğraşacak onları açmakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…