- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ama kına hediyeliğine bişey demedinizz :44:
biliyorum kararsızlıgımdan sıkıldınız nişancanım bile sıkıldıama napiim seçemiyorum :26:
maddiyat da önemli tabii. karar verecek olan sensin ama bence ayna
teşekkür ederim aslıcımmzaten salonu 250ye tuttum ya ordan arttırdıgmı oraya verırım artık
bu arada bir soru dahadış mekan fotoğraf çekimini düğünden önce yaptırmayı düşünüyoruz siz nasıl yaptırdınız?
önce olursa iki emek gibi mi olur buyusu mu kacar dıye dusunuyrm ama düğün günü olursa da çok gerılcem bılıyorum, kuaförü epilasyonu makyajı hepsi önceden yapılacak aslında bı nevı prova olur napsam
teşekkür ederim aslıcımmzaten salonu 250ye tuttum ya ordan arttırdıgmı oraya verırım artık
bu arada bir soru dahadış mekan fotoğraf çekimini düğünden önce yaptırmayı düşünüyoruz siz nasıl yaptırdınız?
önce olursa iki emek gibi mi olur buyusu mu kacar dıye dusunuyrm ama düğün günü olursa da çok gerılcem bılıyorum, kuaförü epilasyonu makyajı hepsi önceden yapılacak aslında bı nevı prova olur napsam
benim düğün günü oldu 3 mekan gezdik. yoruldum ama güzel oldu.
eğlendim çok
bu arada hala resimlerim gelmedi
benim düğün günü oldu 3 mekan gezdik. yoruldum ama güzel oldu.
eğlendim çok
bu arada hala resimlerim gelmedi
Aslı bizimde 3 mekanda çekim yapılacak hım 1,5 ay dedi biizm fotocu sizin ne zaman vermişti.
2 ay oldu bizimde bazı ufak düzenlemeler oluyormuş hala
aslım siz düğünden sonra gidip albüme koyulacak fotoları seçtiniz mi yoksa o kendi güzel bulduklarını mı koydu albüme????? biz gidip bakacağız
canım ben öyle yapıyorum
17 haziranda çekimim 22 haziranda düğünüm var
tabi daha maliyetli oluyo ama sabahtan akşama kadar rahatça çekim yapıcaz böylece
düğün günü çok sıkışırdık
büyüsü de kaçmaz bence çünkü ben çabuk panik olan biriyim düğün günü stres olurdum yetişemezsek ya da bi aksilik çıkarsa diye
bu arada ben 17sinde prova yaptırıyorum (düğünün tıpatıp aynısı olcak porselen makyaj vs) ordan çekime gidiyorum
Aslı birde makyajında problemler oldu mu
ne saçımda ne makyajımda oldu
rujum bile aynıydı
teşekkürler canım
yerleri bi daha silicem suya sadece sirke mi katayım yoksa deterjanla birlikte mi katayım
günayddddddddddın kiii komacaaaanyine uykulu ve dinlenememiş bir hafta başıyor hemide en yoğunundan
maviş gitmişşşaşk yuvasını oluşturmaya ki
sineemm inş olumlu şekilde dönüşş yaparlar yaaaa bir de şey sen nereye gitmiştin görüşmeye :26:
limonluşeker bak temizliğin bitmiş bile ne güzell
günaydınn kızlarrr
*
aslımm pınartoş vertigo olmuşş
acile kaldırmışlarrr
*
haticeyle konuştum eşi sürpriz balayı ayarlamışş
gitmişler, eğlenmişlerr
mavişe de mutluluklar diledii,
bizlere de selamlar söledii
umarım ya
stres sıkıntı her sey üstüste geldi tabi kıyamam bünyesi zayıf düştü :26:
*
ben diyete başladım
bir de mayıs ayı kumbara hasılatım :130 tl
ALBÜM yaptım bakın kaldıracağım
seviyom kız seni aynı kafadayız :13: nişanda sinir küpü olmuştum kuaförde düğünü düşünemiyorum
peki bakımını ne zman yapcaksın geri uzarsa kol tüyleri kısa olur alınmaz da o :18:
bu arada seçtiğin saç modelini gördüm çok begendım uzun mu senin saçlarııın
yok hiç deterjan katma canım suya göz kararı sirke yerleri özellikle pırıl pırıl yapıyor
canımm hemşomm inşallahh yaaaaçok ihtiyacım var işe maddi manevi çok yıprandım
çok sewindim haticeye yaaa umarım iyidir görüşürsen slm söyle dilamm
pınarım biran önce iyileş çok strese girdi kızcağız yaaa inşallah hemen toparlanırr
süper bi hasılat yaaamaşallahhh
her şey o kadar güzel ki kuzum mutlulukla oturun
elifi bende merak ediyorum iyidir inşallah
özgemmmm çok az kaldı bize de yaaaa
ben de seni seviyom
şimcik ben bikini ve koltukaltı zaten lazer yapıom
kollarım ve bacaklarımda da makine kullanıom.. o nedenle kısa olunsa da alınıyo
pazar günü yaparım epilasyonumu düğünden önce çıkmaz zaten ama olmadı yine bi üstünden geçerim
saçlarım uzun ama çok seyrek o nedenle postiş kullanıcaz canım
kuzum inan şu olaylardan dolayı ne heves kaldı ne bişey.. evet çok az kaldı
ülkemin insanları daha fazla zarar görmesin artık.. içim parçalanıyo hiçbişeyden hevesim kalmadı
olanları şaşkınlıkla izliyorum.. yazıklar olsun
güzel arkadaşlarım benimgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
inşAllah geçecek
dilacım anlatmış sağolsun cumartesi izmir planı yaparken kendimi acilde buldum vertigo olduğumu öğrendim
geçen perşembeden beri baş dönmesi yaşıyodum ama strese falan bağladım pek umursamadım
en son cumartesi günü baya kötü olunca acile götürdüler serum yaptılar hemen yatırdılar pazartesi kbb uzmanına görünmemi söyleyip çıkardılar sonra
az evvel geldim doktordan hap verdi başımın dönmemesi için
Rabbim beterinden korusun zor günler oldu benim için
dua edin bana başım hiç yerinde değil
inşAllah geçecek
dilacım anlatmış sağolsun cumartesi izmir planı yaparken kendimi acilde buldum vertigo olduğumu öğrendim
geçen perşembeden beri baş dönmesi yaşıyodum ama strese falan bağladım pek umursamadım
en son cumartesi günü baya kötü olunca acile götürdüler serum yaptılar hemen yatırdılar pazartesi kbb uzmanına görünmemi söyleyip çıkardılar sonra
inşAllah geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?