'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maddiyat da önemli tabii. karar verecek olan sensin ama bence ayna

teşekkür ederim aslıcımm zaten salonu 250ye tuttum ya ordan arttırdıgmı oraya verırım artık
bu arada bir soru daha dış mekan fotoğraf çekimini düğünden önce yaptırmayı düşünüyoruz siz nasıl yaptırdınız?
önce olursa iki emek gibi mi olur buyusu mu kacar dıye dusunuyrm ama düğün günü olursa da çok gerılcem bılıyorum, kuaförü epilasyonu makyajı hepsi önceden yapılacak aslında bı nevı prova olur napsam

canım ben öyle yapıyorum
17 haziranda çekimim 22 haziranda düğünüm var
tabi daha maliyetli oluyo ama sabahtan akşama kadar rahatça çekim yapıcaz böylece
düğün günü çok sıkışırdık
büyüsü de kaçmaz bence çünkü ben çabuk panik olan biriyim düğün günü stres olurdum yetişemezsek ya da bi aksilik çıkarsa diye
bu arada ben 17sinde prova yaptırıyorum (düğünün tıpatıp aynısı olcak porselen makyaj vs) ordan çekime gidiyorum

benim düğün günü oldu 3 mekan gezdik. yoruldum ama güzel oldu.
eğlendim çok
bu arada hala resimlerim gelmedi

seviyom kız seni aynı kafadayız :13: nişanda sinir küpü olmuştum kuaförde düğünü düşünemiyorum
peki bakımını ne zman yapcaksın geri uzarsa kol tüyleri kısa olur alınmaz da o :18:
bu arada seçtiğin saç modelini gördüm çok begendım uzun mu senin saçlarııın

teşekkürler canım
yerleri bi daha silicem suya sadece sirke mi katayım yoksa deterjanla birlikte mi katayım

yok hiç deterjan katma canım suya göz kararı sirke yerleri özellikle pırıl pırıl yapıyor

canımm hemşomm inşallahh yaaaaçok ihtiyacım var işe maddi manevi çok yıprandım

çok sewindim haticeye yaaa umarım iyidir görüşürsen slm söyle dilamm

pınarım biran önce iyileş çok strese girdi kızcağız yaaa inşallah hemen toparlanırr

umarım ya

stres sıkıntı her sey üstüste geldi tabi kıyamam bünyesi zayıf düştü :26:
*
ben diyete başladım
bir de mayıs ayı kumbara hasılatım :130 tl

süper bi hasılat yaaamaşallahhh

ALBÜM yaptım bakın kaldıracağım

her şey o kadar güzel ki kuzum mutlulukla oturun

elifi bende merak ediyorum iyidir inşallah

özgemmmm çok az kaldı bize de yaaaa

ben de seni seviyom
şimcik ben bikini ve koltukaltı zaten lazer yapıom
kollarım ve bacaklarımda da makine kullanıom.. o nedenle kısa olunsa da alınıyo
pazar günü yaparım epilasyonumu düğünden önce çıkmaz zaten ama olmadı yine bi üstünden geçerim
saçlarım uzun ama çok seyrek o nedenle postiş kullanıcaz canım

kuzum inan şu olaylardan dolayı ne heves kaldı ne bişey.. evet çok az kaldı
ülkemin insanları daha fazla zarar görmesin artık.. içim parçalanıyo hiçbişeyden hevesim kalmadı
olanları şaşkınlıkla izliyorum.. yazıklar olsun

aynen kuzum birbirimize düşürdüler bizi resmen, gerçekten yazıklar olsun

güzel arkadaşlarım benim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

inşAllah geçecek

dilacım anlatmış sağolsun cumartesi izmir planı yaparken kendimi acilde buldum vertigo olduğumu öğrendim

geçen perşembeden beri baş dönmesi yaşıyodum ama strese falan bağladım pek umursamadım

en son cumartesi günü baya kötü olunca acile götürdüler serum yaptılar hemen yatırdılar pazartesi kbb uzmanına görünmemi söyleyip çıkardılar sonra

az evvel geldim doktordan hap verdi başımın dönmemesi için

Rabbim beterinden korusun zor günler oldu benim için

dua edin bana başım hiç yerinde değil

Canım bu kadar içine dert etme her şey olacağına varıyor bırak olduğu kadar olsunn düğün hazırlıklarınızda sağlığından önemli mi üzüldüm gerçkten kendine dikkat et

çok geçmiş olsun canım ben,m

pınartooşş tekrar geçmiş olsun,dualarımız seninle hemencecik iyileşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…