'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnnnn

Hepinizin kandili mübarek olsun canlarım

Çağlammm mutluluktan delirtten sen bugün bizi

Topiğin ilk bebişi geliyorrrr

Günaydınnn güzellerrr Hayırlı kandillerrr Allah dualarımızı kabul etsinn. Hamile olan arkadaşımıza da Allah hayırlısıyla kucaklarıına aldırmayı nasip etsinn inşşş

günaydıın kızlaaar aaa ne güzel bir haberler başladık güneee,
çağlacıım bebiş geliyomuş anaam sağlıkla doğsun inşallah

pınarcım sen nasılsın daha iyi misin bugün geçmişi okuyamadım ama dün sormuşsun benım boy 162 cıvarı , nişanlımdan 13 cm kısayım

şimdi yavrucanlar bebiş haberinden sonra 2.ci bebişi benden almamanız için benim önlem düşüncemi aktarıyorum sizlere

20.05.2013 benim neydi o :44::44:hee sat

14.06.2013 ise bat ay ne güzelmiş bunları demesi

neyse ehem ehem konuya dönelim

hesaplarıma göre 26 ağustosda yani balayımın 2. günü adet oluyorum olmamak için

bu 14.06.2013 de doğum kontrol hapına başlasam

21 gün içsem 04.07.2013 eder 3 gün içinde adet olsam 7 gün ara ile 12.07.2013 de yeniden hapa başlasam 21 gün içsem

01.08.2013 eder adet olsam 7 gün ara sonrasında başlasam

09.08.2013 olur

bida başlasam 21 gün içsem 30.08.2013 olur takvimler ve bu tarihte pınariskoviçin balayından dönüş tarihi

nası fikir :26:

biraz erken başlamış oluyorum hapa ama düzene sokmak ve denk getirmemek için böyle düşündüm

Pınar ne güzel ayarlama yapmışsın sen öyle Ama ben bu konuları hiçç araştırmadığım için sana yardımcı olamıyorum canım
Ben düğünden iki gün sonra adet olmuştum

Günaydddddddddınnnnlaaarrrrrrr

hayırlı kandiller tüm dualarımız kabul olur inşşşşş:26:

çağlaaa topiğe enerji düşmüş bugün sayende bir bebek sesi ayy ne güzel yaaa Allah'ım Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

adaşım ayakkabın güzelmiş aldın mı pekim

pınaaaar nasıl oldun bugün toparlanabildin mi biraz daha çok vermesinler sana yaa bir an önce çok çok enerjikk ol

dilaaa dün gezmelere gittin mi alışveriş neler aldın

kızlar burada gördüğünüz tam 7 parça ... ben şapkayı sonradan aldım pentiden .. zaten 3 al 2 öde olduğu için 7. arça normal ücretli oluyor...

dün fişime baktım 207 liraya 155 tl ödemişim+ 19,90 da şapkaya ödedim
ama %70 lik kısmını çok ucuza halletmiş bulundum

sonraacığıma ertesi gün tesadüf colinste %30 indirim gördüm
oradanda kendime bir tane body ve deniz şortu aldım ...olur ya belki bir yerde altımı çıkarmak istemezsem bu deniz sortuyla girerim dedim penyeler çok yapışıyor.normalde şortla çook nadirdir denize girdiğim ama olur ya hani bir ihtimal dedim ..olmazsa plaja inerkende giyerim didim .
ama işin güzel yanı bunlardda penti, çantada olduğu gibi çapa resmi var çok güzel denk geldi
normalde ikisi 44,00 tl idi indirimle bana 30 tl ye geldi
allahım ucuzluğa bayılıyorum

pınarcım sen nasılsın daha iyi misin bugün geçmişi okuyamadım ama dün sormuşsun benım boy 162 cıvarı , nişanlımdan 13 cm kısayım [/I][/B]

iyiyim iyiyim bomba gibiyimmm

ama duygusalım biraz da çağlamik abican bide bende kalsın bi sıkıntım var o sebeplerden

boyun ayakkabı için uygunmuş yani al gitsin onu

pınar erken baslanmandsa bir sakınca yok d.k. hapına

bencede 1 ay fazla içmiş olcam sadecene

2 yıl kadar içicim sanırım 1 ayın lafımı olur şimdi

Pınar ne güzel ayarlama yapmışsın sen öyle Ama ben bu konuları hiçç araştırmadığım için sana yardımcı olamıyorum canım
Ben düğünden iki gün sonra adet olmuştum

şeyyy siizin korunma yönteminiz neyy

ayarlama için de 3 gündür takvim elimde hesap yapıyom

sana da hayırlı kandiller canım günaydınn

iyiyim çok şükür duygularım karmakarışık sadece :97:

az evvel kayınailem aradı babiş hasta gelin istemem ben diyo :105: sanki ben kendim zorluyom kendimi hasta olim yataklara düşim diye:99:

Günaydddddddddınnnnlaaarrrrrrr

hayırlı kandiller tüm dualarımız kabul olur inşşşşş:26:

dilaaa dün gezmelere gittin mi alışveriş neler aldın

almaz olurmuyumm hiçç
minnacık şortlar, üzerine göbekten bağlamalı gömlek flnn
bide badi aldım, uzun ince pantolon aldım, etek aldımm, çanta aldım aman ne bilem aldım da aldımm
vee tabisii bikini de aldım hatta ekliyorumm
üstü bu şekildee

altıda bu şekilde ama yanları üzerindeki renklerle iplii

ayrıca silikon yaptırmaya karar verdimm
kaç tane bikini beğendim ama anca bu olduu
diğerlerini denedim bide utanmadan erkek çocuğu gibi oldumm

günaydın kızlar hayırlı kandiller bebişimiz hayırlı olsun sağlıcakla gelsin dünyaya inşallah

güle güle kullann özlemm hepsiniii
ben de sağdaki bikiniden beğenmiştim ama olmayanlarımla dolduramadığımdan kaldım yine üçgen bikinyee

az evvel kayınailem aradı babiş hasta gelin istemem ben diyo :105: sanki ben kendim zorluyom kendimi hasta olim yataklara düşim diye:99:

asabi hanımm kadın şaka yapmıştır hemen sölenmee
bide derdin varsa paylaş burda pınartoşumm
biz yanındayız kii

ne güzel seyler almıssınız ya canım cekti

dila silikon yaptırma naynnnnnnn

ben dün cok kötü bir gece gecirdim.. su müzelik terliğin topu da gece üstüne basınca karanlıka yan dönüp ayağıma battı herşey o oyuncak yüzünden
yegeniniz olursa almayın

dilacım hayırlı olsun renkleri çok güzek ben kendime böyle renkleri yakıstıramıyorum yaaaaa keşke renkli renkli alabilsem bende....
hayırlı olsun pentidaş olduk

güle güle kullann özlemm hepsiniii
ben de sağdaki bikiniden beğenmiştim ama olmayanlarımla dolduramadığımdan kaldım yine üçgen bikinyee

teşekkür ederim ... bndede sırt biraz fazla geniştir.
o nedenle 38 maalesef gögüslerimi biraz bastırdı .. 40 aldım ama oda biraz büyük geldi.. napim olmadı boyun askısını biraz sıkı tutarım

Son düzenleme:
kızlaar merhaba ben yeni üye oldum ne zamandır okuyordum ben de heyecanımı paylaşmak istedim.benim ayın 15inde nişanım 19 ekimde düğünüm 20 ekimde de nikahım var:)
çok bir hazırlığım yok gelinliğime bile bakamadım:)
evi de eşyalı tutacağız iş nedeniyle:) o yüzden yeterince eğlenceli geçmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…