bi an önce gelsin inşAllah zaten çok stresle çalışıyosunuz bide eksik kadro
Allah yardımcın olsun canım bide evde sorumluluklar
çook zorrrr:18::18:
abim adına teşekkür ederimmm
aynen öyle kuzum abim damat oluyor sıra bana geliyorrr
son 80 benim deeee:18::18::18::18:
Hoşgeldin canım
Maviş cuma evleniyor
Bir de Pınar'ın abicanı
Benim de kuzenim
Topikimizin ilk bebişi Çağladan
beğenmene sevindim
inşallah ya bi kaza olmaz çünkü hazır hissetmiyorum ben daha kendimi bebek için hazır olduğumuzda gelir inş.
ben niye tatlı dilden anlamıyom yaaa:44::44:
bende bi sorun mu var :44:
şu son kısıma kadar barışma niyetim yoktu laf bile hazırladıydım orayı görünce yumuşadımm
barışalım hadiii
ben gidem gari mademsegecelik alcam da işim gücüm var
anam görse napar beniiiii:18::18::18: ben düğün telaşındayım senin aklın nerde diye terlik bile atar kafamaa
hadi iyi akşamlarrr
burcu merhaba gamze ben bende hapla korunuyorum ve eşim geri çekiliyorben riske atmak istemiyorum ya hap korumazsa falan kazaya gelmiyeyim diye
taze evli bir hatun geldi
kızlar hepinizin dilamdan selamlarınızı aldım
işe henüz başlamamış olmam ve cep telefonumun yeniden bozulma neticesinde değişmesinden dolayı giremedim
hazır aşkın laptopunu ele geçirmişken kandilinizi kutlayayım dedim.Dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle hayılı kandiller
selam ve dua ile ve yeni evlenen evlenecek olan kuzucuklarada mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
kimin kalbinde dilinde ve hakkında hayırlı dua varsa Rabbim kabul etsin.Hepinizi çok özleedimki ben
Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
ikinizde bir sene sonra hamilesiniz...2 sene mi....cıx bana hiç öyle gelmiyooooohamileler hissedermiş
işe henüz başlamamış olmam ve cep telefonumun yeniden bozulma neticesinde değişmesinden dolayı giremedim
hazır aşkın laptopunu ele geçirmişken kandilinizi kutlayayım dedim.Dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle hayılı kandiller
selam ve dua ile ve yeni evlenen evlenecek olan kuzucuklarada mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
kimin kalbinde dilinde ve hakkında hayırlı dua varsa Rabbim kabul etsin.Hepinizi çok özleedimki ben
Kınalı ve dini nikahı kıyılmis bir gelincik geldi vede yorgun bitkin uyumak istiyorum sizlere bir slm verim dedim beni özlediniz mi bakalim veeee son 2 diyorum hayırlı kandiller ve iyi geceler diliyorum
Günnaydın kızlaaar
Çağlaaa nası sevindim yaa. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunKız olucak bence. şirinemiz olcak. yirim yirrrr sence ben ne zaman hamile olurum çağloş
günaydın herkeseeeeeeeee
:122::122::122:
tuğçeeeeee
topikciğimizeee çağladan bir adetttt çükülüüüü fasülyecan geliyorrrrr
1 adet miii :44: belkim ikizdirr
abowww Allah mı söyletti çağlaaaaaa
Günnaydın kızlaaar
Çağlaaa nası sevindim yaa. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunKız olucak bence. şirinemiz olcak. yirim yirrrr sence ben ne zaman hamile olurum çağloş
günaydın herkeseeeeeeeee
:122::122::122:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tam bir enerji patlaması yaşıyorummmm
yarın kına gecesiiii varrrrröbür günde düğünnnnn:123::123::123::123::123:
kendim evlensem bu kadar heyecanlanmazdımmmm:118::118::118::118::118::118:
hava da bi kapalı gösteriyo bi açık meteorolojinin sayfasından bi çıkamadım
kına da düğün de açık mekanda:18::18::18::18:
biliyonuz muuuu dün ben gecelik aldımm
hemi deee leoparlııı:111::112::112::112:
yarim sever mi kiii:98::98::98::98: sevmezse çıkarırız bizdeeee
günaydınlarrrr
bugün için bütün hazırlıklarını yapmış benn geldimm
nassınız bakalımm
oyyy hoşgelmiş ve hoşgitmiş haticemm
dün hazırlığımdan dolayı baya geç uyuduğumdan dua ederken uyuyuvermişimm yaa
hayırlıı olsunn mavişş
günaydın canlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tam bir enerji patlaması yaşıyorummmm
yarın kına gecesiiii varrrrröbür günde düğünnnnn:123::123::123::123::123:
kendim evlensem bu kadar heyecanlanmazdımmmm:118::118::118::118::118::118:
hava da bi kapalı gösteriyo bi açık meteorolojinin sayfasından bi çıkamadım
kına da düğün de açık mekanda:18::18::18::18:
biliyonuz muuuu dün ben gecelik aldımm
hemi deee leoparlııı:111::112::112::112:
yarim sever mi kiii:98::98::98::98: sevmezse çıkarırız bizdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?