- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
günaydın kızlar... dün gelemedim öğleye kadar çok iş vardı sonra da iki gün önce yüzümde sivilce çıkmıştı yani ben sivilce sanmışım meğersem uçuk muş büyüdü iltihap kapmış doktora gittik babamla antibiyotik falan verdi kremler falan çok fena oldu
çok geçmiş olsun cnm aman çok dikkat et kremlerini sürmeyi unutma ve kurudukça çok kaşınıyor sakın kaşıma içindeki su aktı mı yayılıyo çok berbat bişi yani
aslı tecrübeli pınartoş onu dinle senn
*
abine de kocaman mutluluklar pınartoş, Allah utandırmasın inşallah
*
ayrıcaaa
pınar sevmezler mi yagörsel şölen olsun onlara bende leoparlı var da . bakcam bi gecelik tarzı fantazya
amin Allah senin düğününü de görmeyi de nasip eylesin
teşekkür ederim canım aynen öyle valla
günaydın kızlar... dün gelemedim öğleye kadar çok iş vardı sonra da iki gün önce yüzümde sivilce çıkmıştı yani ben sivilce sanmışım meğersem uçuk muş büyüdü iltihap kapmış doktora gittik babamla antibiyotik falan verdi kremler falan çok fena oldu
söz nişan birşeyin varmı? inş güzel günler geç olsada sizleri bekler :)
dilamikkk bugün uğraşmıcam senleeee
kimseyle uğraşmıcam bugün pek bi mutluyumumut doluyum
seviyom kiiiiiiherkesleri tüm insanları seviyom kiiiii Rabbimin yarattığı herşeyi çok seviyom kiiiii
bak bakalım şöyle değişik bi tarz olsun
amin kuzum bana da son 79
kızlar dün eve bir gittim salonun ortasında sehpanın üstünde koca bir fanus içinde 4 tane hamstereşim hayvanat bahçesine çeviriyor evimizi
benim bikere ateşim 40 dereceye çıkmıştı. felç bile olabilirdin doktor dedi
yüzümde tahmin etceğin kadar tahamull edemeyeceğin kadar uçuk çıkmıştı:):):)
otobüse binince bile utanıyordum.
anneler beni bebeklerine göstercekler diye" bak bebeğim beni üzersem bu abla olursun" derler diye:):):):)
ben uçuk kremi aldım çok fazla vardı bnmki 1 haftada gitmişti çok şükür
uçuk uçtu misali:)
kızlar dün eve bir gittim salonun ortasında sehpanın üstünde koca bir fanus içinde 4 tane hamstereşim hayvanat bahçesine çeviriyor evimizi
çok geçmiş olsunn hümmm :26::26::26::26:
evett yaklaşık olarak 1 yıllık nişanlıyımm
:13::13::13::13::13:
Abine bir ömür boyu mutluluklar canım benim
peki sen hepsini kabul ediyo musun:44::44::44:
hamsterlar koku yapıyo die biliyorumm, hatta yapıyo
öğrenci evindeyken ev arkadaşım almıştı da 1 adett
doktor korku stres güneş hepsinden olabilir dedi.. babam da evleneli 3 hafta oldu dedi.. hımm o zaman bu da bir etkendir dedi.... hatta babam dedi ki özel bir şey ileteceksen ben çıkayım kızım dedi çok utandım yaaaa
nazar mı oldun acaba hümmm
geçmiş olsunnn
doktorun dediklerini yap yayılmasın tüm yüzüne elleme bir de hiç daha çok mikrop kapmasın
tez zamanda geçer gider o sıkma canını
ayytanımadan böyle dua edip iyi dilekte bulunuyosunuz ya
Allah ağzınızdan duysun
çok mutlu olsun koca göbeklimm
babanmı evleneli 3 hafta oldu yoksa senmi :S
geçmiş olsun diyelim çabucak geçsinn:)
sağol kuzum pro olmuşsun
cnm hayvanları çok seviyoruz biz ailecekevde olsam daha çok hayvanımız olur amma çalışıyorum yalnız kalıyorlar ondan kıyamıyorum allah korusun bişi olur vebali bize yani dün 1. ayımızdı hediye olarak almış bana hamsterları şok oldum resmen
ayy hümeyram tümstres ve sıkıntın yeni cıkıyor ya
kaşımamaya çalış kuzum
benim öyle bir yanağımı sarmıstı ortaokulda tahmin edebiliyorum halini. çok geçmiş olsun.
keşke benim eşim de alsa korkuyor hamsterdan
sandviç ve kanepelede yarışmayı kazandım hümm
onun hediyesi bu, çok teşekkür ederimm
anaaaaa
sizin ev çok sürmez bi sürü hayvanla dolarr
ben de çok severim hayvanları hatta golden ımız var ama evin içinde hamster kokuyo üstelk 4 tanee
ben evleneli 3 hafta oldu tabiki de babam evleneli oooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?