Yuh ya durdu durdu mesai bu akşamımı buldu inanmıyorum
Sen kendisi sıkma canım benim rahat ol akşam sevdiceğine kavuşacaksın bunu düşün ve zaman hemen geçsin
dilaaa niye öyle oldu yaaabi an gitcen diye gıcıklık mı yapıyorlar acaba:26:
özel söktörün canı çıksın zatenmemur olsan alır raporunu giderdin kimsede mesai falan diyemezdi
sıkma canını vardır bi hayır
bircanııımmmbende seni seviyom kiiiiiii
bide tüm fırsatları değerlendircen tenhalarda menhalarda şıkıştırcam onuuu
öpüp kaççam işteee
hadi bakalımmmmmm
ben gidiyom kızlar
ahey ahey aheyli li li li lii lii liiiiiiiiiii
abicanı everip gelcem Allahın izniylee
hepiciğiniz Allah'a emanet olun pazartesi görüşmek dileğiyleee
hoççakalınnnnnn
Kızlarr anı defteri hazırlayanlar
anı defterinizin ilk sayfasına davetlileriniz için herhangi bir yazı yazdınız mı ?
nette görmüştüm daha önce ama
hatırlayamadım nerde gördüğümü
düüşüncelerinizi bizimle paylaşın gibisinden bi yazı
ben evlendimki şimdi evli ama çok yorgun bir hatunumSinlev bence buketin güzel
ama içine çok sinmediyse
minick inciler ve nazar boncukları yapıştır üstüne
tutma yerini de saten pudra kurdele ile sar
aralara da fuşya minik çiçekler ekle
sana maliyeti 10 tl olur
ama görüntü güezl olur
hatta istersen bende minik çiçeklerden var gönderirim sana hiç masraf bile yapma
yarın haticenin düğünü var
bizimde nikahımız
hava feciii
acayip yağmur yağıyor umarım açar yarına kadar
Kız bende senin gibi hastayım
yorulmak ne kelimee hümmm
oyy yorgunluğumun üstüne onlar bende de mevcut
malum hasta olup onu durdurmaya çalıştığım içinn
tabi senin başka nedenlerden de olabilir bilmiyorum haticemm
eve gidip uyumak istiyorummmmmmmmmmmmm başım 3 günden beri hiç geçmeden ağrıyor cumartesi olsa da doktora gitsem
dilaa seni bu kadar yormasınlar çok ayıpsevdiceğinin yanına gitcen diye
hatice benimki de vazoda ve her baktığımda içim gidiyor çok sevmiştim çiçeğimiii
heycanlı diildim aslında düne kadar ama şuanda kelebekler midemi aştı beynimde bile uçuyolarrr
ey ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn benim abim damattttt oluyor
Allahım çok şükür bugünleri de gösterdiii:109::109::109::109::109::109::109::109:
Kuzumm yüz yüze tanışmasakta ben çok seviyorum seni hatta hafta sonu falan da aklıma geliyorsunuz inanki... Mesela dün akşam Çağla geldi aklıma bebişi için dua ettim eşime anlatmak istedim hamileliği eşine ailesine ilk söylediği anları ama buraya takıldığımı bilmediği için anlatamadım
ben dün gelinliğimi aldımm
canım kocacım çiçek göndermiş bana
Günaydın canlarım...dün biz kocişimle dr a gittik...her şey normal çok şükür.....ultrasonla baktı ama üstten göstermedi kendini yeğeniniz...alttan baktı dr
bak annesi bak saklanmış buraya dedi......sonra babası gel gel dedi...ben çatalda eşim yanımda cok utandım ama sonra geçiverdi...çünkü o mutluluk bambaskaydııııı....cok heyecanlandı...beni öyle görmenin soku ve bebek adam bi garip oldu
ama kalp atışları duyulmuyor henüz.....2 hafta sonra gidecez yine.....dua edin bi sıkıntımız olmasın duyalım kalbini melegimizinnn her şey normalmiş düşük tehlikesi yokmuş....kilo almamaya calıs dedi.....her ay bi kiloyu geçme ilk 4 ay dedi...sebze ağırlıklı beslen,balık ye dedi....doğal meyve suları ve günde 2 bardak süt içmeye calıs...yoğurt yersen bi bardak da olabilir dedi.....salam sucuk pastırma çiğköfte ve çig olan hersey yasak....49 kilo ile hamileliğe başladım çok şükür inş gerekenden fazlasını almam
veeeeeee yeğenininiz size ilk pozu....hepinize selamı var
Eki Görüntüle 729858
hiiii çapulnaza bakın heleeee
ne minnak ne güzel bişeysin sen yaaçok duygulanıyorum ben ultrason görünce
hele de arkadaşımızın bebişini görünce
kendine çok dikkat et çağlam, sağ sağlim, rahat bi hamilelik olcan inşallah
günaydın herkeseee
aman Allahımmmm sonunda yarından itibaren liste başı oluyorum
Günaydın canlarım...dün biz kocişimle dr a gittik...her şey normal çok şükür.....ultrasonla baktı ama üstten göstermedi kendini yeğeniniz...alttan baktı dr
bak annesi bak saklanmış buraya dedi......sonra babası gel gel dedi...ben çatalda eşim yanımda cok utandım ama sonra geçiverdi...çünkü o mutluluk bambaskaydııııı....cok heyecanlandı...beni öyle görmenin soku ve bebek adam bi garip oldu
ama kalp atışları duyulmuyor henüz.....2 hafta sonra gidecez yine.....dua edin bi sıkıntımız olmasın duyalım kalbini melegimizinnn her şey normalmiş düşük tehlikesi yokmuş....kilo almamaya calıs dedi.....her ay bi kiloyu geçme ilk 4 ay dedi...sebze ağırlıklı beslen,balık ye dedi....doğal meyve suları ve günde 2 bardak süt içmeye calıs...yoğurt yersen bi bardak da olabilir dedi.....salam sucuk pastırma çiğköfte ve çig olan hersey yasak....49 kilo ile hamileliğe başladım çok şükür inş gerekenden fazlasını almam
veeeeeee yeğenininiz size ilk pozu....hepinize selamı var
Eki Görüntüle 729858
melinda sen ne zaman döneceksin düğünden buraya, ona göre yolunu gözleyelim
evlendik topiğinde mi devam edeceksin burda mı?
seni transfer etmek isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?