'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

poff sıkılmaya başladım ben gene

zaman geçsin yarın nişanlıcım geliyor

kendi nişanımızdan beri ilk defa böyle bir düğün dernek ortamında bulunucaz

dans edicez

Kizlar merhaba nasılsınız ?
Epeydir giremiyorum hazırlıklar cok cok yoğun bir şekilde. Kına alışverişimi falan tamamladık kına ve bindallı Bayram zamanı bakılacak.
Bu arada Pazartesi evlilik bildirimi için evraklarımızı vericez sonrası hala istediğimiz gibi ev bulamadık bunun evi seçmesi ona göre eşya seçmesi var Türkiye'den eşyaların gelme süreci var ve ben artık kafayı yemek üzereyim.
O kadar cok iş ve o kadar az zaman vardı nişanlım da benden fazla stesli sonuc olarak sürekli kavga ediyoruz. Yetişmicek isler diye
Nasıl yapıcam bilmiyorum

Bu arada Hatice düğünü atlatmışsın gözün Aydın.
Mavişe de az kalmış inşallah bir sorun çıkmadan mutlu mutlu yaparsınız düğününüzü.
Çağla diye bir arkadasımız hamileymiş Rabbim amalı babalı büyütsün inşallah
Hüm, aslı , dila, özge hepinize selam ederim :)

ay kuzum niye o kadar ucuz o davetiye

kampanyaydı kuzum

yok kuzum 2bin davetiye

hoşgelmişsiinnn taze geliiinnnn nasılsın bakalım

ohhhhhhhhhhhh yeme de yanında yat

*
bişi dicem :26::26:ben düştüm ya ayak bileğim hafif şişmiş. soğuk kompres mi yapmalıyım sıcak mı

soğuk yapmalısın canım,ççoookk geçmiş olsun...ama olayı okudum koptum yaaaaa

hüümmm geçmiş olsun kuzum yaa stresten gerginlikten inşallah çabucak geçer

ben dün gelinliğimi aldımm

verilen el çiçeğini çok beğenmedim ama masrafta yapacak dururum kalmadı artık ne yapsam acaba yaa bi fikir aliim sizdeennn

hemşommm sana verilen çiçek nasıl bir şey böyle bir hala getiremez misin peki kurdela ve çiçek atarak arasına nasıl olur ki acaba

canımmm bunu senin istediğin gibi yapabiliriz ki hem daha eğlenceli hem içinde senin emeğin de olabilir etrafına hafif mor renkte bir tül 3 renk mor tonlarında kurdela ve şu hazır çiçeklerden güllerine uygun olanlardan alıp içine attık mı çok da güzel olur hemde içine sinmiş olurrrr

ki bu hali bile gayet hoş duruyor

olabilir aslında duygucum ama sadece pembe kurdela ile hem sadeliği yakalamış olurum sanırım:26: düğününü atlatanlar genelde bu çiçeğin hiç bir işe yaramadığını çok kafama takmamam gerektiğini söylüyorlar sanıım haklılar

sadelik istiyorsan bu haliyle bile çok güzel morlu olanı beğendim diyince ben ona yöneldim öyle yapılabilir diye
ozaman hiç bozma çünkü eminim ki senden çiçeğe bakılmasına zaman kalmaz

gelinliğini nerden diktirmiştin canım sen

Sinoşum teşekkür ederim yaralar daha iyi...

bu arada gelinliğini çok merak ettimmmmmmmmmmmm çiçek çok tatlıııı

kızlar ben nikahtan sonra apar topar arabaya bindim çıkıldı çiçek atmayı unuttum desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…