sana yukarıda resim paylaştım gördün mü
görmedimm aslımm
eklenti olarak yüklediysen göremiyorumm bida jpeg olarak değişik yükleyebilir misin acebaa
sen hapı bırakmadan eşin korunmaya başlasın kuzucum ya nolur nolmaz alışma evresi olsun, ben de hap içmem diyordum ama alışmak için kullancam hem de eşim koruncak inşallah kaza olmaz:18: ve ben hala gidemedim doktora ben gidene kadar çıkmış oluyorlar özel doğum hastanesi de çok para istyor sonucta bılgı alcam sadece, geç kalmam umarım şu meşhur sözü ben de yazayımsat 08.05.2013 son üç günüm mü doktor için yani :18:
ben de dün onu hissettim ya yazık arkamızdan koşturuyo sevdiceğim
annemler hep yanımızda falan yüzünü göremez oldum dedim özledimm
seyyar silikonben buldum ben buldum gerçek adı ne acaba
mayo bikini dekolte elbise giymekten utanmayın artık seyyar silikon var
bana her şeyi de ama seyyar silikona ne gerek varmış deme ablacım bak bi dene
ay kuzum niye o kadar ucuz o davetiye
canım ,
şöyleki biz tanıdığa yaptırdık ..
normal şartlardan davetiyenin 100 adeti 75 tl. + 50 tl baskı parası
biz 250 yaptırdık eğer dışarıdan yaptırsaydık 240 tl ödicektik..
ama tanıdık olunca bize geliş fiyatı olan 100 adet 50 tl dedi baskı parasıda almayınca
250 davetiye bize 125 tl ye mal oldu.
ama tavsiyem asla çok pahalı birşey yaptırma .. bize tanesi 200 liralık bir davetiye gelmişti (netten bakmıştım)
düğün olmadan davetiye çöpteydi vallahi.. yakın abrabaydı zaten nasıl gidilecekte biliyorduk.
o nedenle önemsemedik.
eğer nikah olacaksa nikah şekerine önem ver ben öyle yaptım kalıcı hatıra olabilecek bir kutu seçtim..
ayna önünde iğne bileklik ve yüzük için kullanılabilir
özge KUZUM sanırım 200 davetiye demek istemiş... aksi düğünde izdiham yaratırrrrrrr
taze evli bir hatun geldi
kızlar hepinizin dilamdan selamlarınızı aldım
işe henüz başlamamış olmam ve cep telefonumun yeniden bozulma neticesinde değişmesinden dolayı giremedim
hazır aşkın laptopunu ele geçirmişken kandilinizi kutlayayım dedim.Dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle hayılı kandiller
selam ve dua ile ve yeni evlenen evlenecek olan kuzucuklarada mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun
kimin kalbinde dilinde ve hakkında hayırlı dua varsa Rabbim kabul etsin.Hepinizi çok özleedimki ben
ohhhhhhhhhhhhyeme de yanında yat
*
bişi dicem :26::26:ben düştüm ya ayak bileğim hafif şişmiş. soğuk kompres mi yapmalıyım sıcak mı
günaydın kızlar... dün gelemedim öğleye kadar çok iş vardı sonra da iki gün önce yüzümde sivilce çıkmıştı yani ben sivilce sanmışım meğersem uçuk muş büyüdü iltihap kapmış doktora gittik babamla antibiyotik falan verdi kremler falan çok fena oldu
ben dün gelinliğimi aldımm
verilen el çiçeğini çok beğenmedim ama masrafta yapacak dururum kalmadı artık ne yapsam acaba yaa bi fikir aliim sizdeennn
Ama bence gayet güzelmiş bu canım
Tülünü falan beğenmediysen değiştir istersen ?
Yada daha canlı renkler mi istiyorsun cunkü bu biraz pastel tonlarda olmuş
neyini beğenmedin sinoşum bununn, gayet güzell
*
pınartoş
Bende çok beğendim. bence alana gerek yok tatlım
canımmm bunu senin istediğin gibi yapabiliriz ki hem daha eğlenceli hem içinde senin emeğin de olabilir etrafına hafif mor renkte bir tül 3 renk mor tonlarında kurdela ve şu hazır çiçeklerden güllerine uygun olanlardan alıp içine attık mı çok da güzel olur hemde içine sinmiş olurrrr
ki bu hali bile gayet hoş duruyor
olabilir aslında duygucumama sadece pembe kurdela ile hem sadeliği yakalamış olurum sanırım:26: düğününü atlatanlar genelde bu çiçeğin hiç bir işe yaramadığını çok kafama takmamam gerektiğini söylüyorlar sanıım haklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?