- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Öncelikle çokk heyecanlıyımmmm nerden başlasam bilmiorummm
Bugün sevdiceğimle yıldönümümüz ama biz dün kutlayacaktık.Daha haftanın başında sevdiceğim bana ''annemi,anneni de alıp İstanbul'a gideim hafta sonu gezeriz'' dedi ben tabi şokNasıl ya yıldönümümüzü annemlerle mi kutlycaz dedim olsunnn nolcak ki dedi Normalde de öyle odunsu değildir yani çok şaşırdım başta ama kızmamak için zor sakinleştirildim kızlar tarafından
Dün annem annesi yeğeni ben çıktık yola ablasına gittik.Orda otururken sevdicek ''hadi gidelim ''dedi ''ee hadi kalkalım o zaman'' dedim görümcecikte ''anneler benimle bugün siz gidip gezin'' dedi.
Çıktık biz veee sevdiceğim o çok istediğimmmm Büyükada'ya götürdü beniO kadar güzel biyerdi kiii bisiklet kiraladık gezdik eğlendik kocaaamaan dondurma yedik çok güzeldiiii
Sonraaa çok güzel manzarası olan biyere oturdukBütün gün çok heyecanlıydı sevdiceğim zaten ama orda daha bi rengi attı Bi baktım kırmızı bir kutu çıktı,içinden harika bir tektaş O an bişeyler söyledi ama hiç bişey hatırlamıyorum saflaştım afalladım bi '' Eee kabul etmiyceklmisin '' dedi ''evett kabul ediyorum ''dedimm Sarıldıkk uzun uzun çok mutlu oldummm Sonra garson kızı çağırdık fotoğraf çekilmek için kız benden daha çok heyecan yaptı görünce tektaşı
Sonra ordakilerin tebrikleriyle ayrıldık oradan
Yolda giderken muzurluk yaptım''Yeaaa ben anlamadım ki hiç bişey,teklifi anlayamadım bile '' dedim
Hemen diz çöktü sevdiceğim yolun ortasında ''benimle evlenirmisin'' dedi''kalk hadi be deliii ''diyorum ''kabul etmeden kalkmam ''diyo ''tamam kabul ediyorumm evett ''dedimm
Veee eve annelerimizi almaya gittik.Benim normal de eve girme konusunda saat sorunum var o yüzden annemi de almışız ki saat sorunumuz olmasın diyeOnlar çok uzun zamandır konuşuyorlarmış zaten annemle nasıl yapalım diye
Sonuç olarakk en kısa süre de ailelerimizi tanıştırıp,ramazandan önce de sözümüzü yapıcaz kısmetse
o kadar mutlu oldum kii kelimeler yetersiz kaldıı
ben de sarı civcivlere başvurdumm hemenn napimm hem kutlamaayı haketcek bi haber buu
günaydııınnnnn topiğimiz haftaya ne güzel haberlerle başlamış inşallah hep böyle devam eder nerden başlasam bilemedim öncelikle pınarrrr sıranın sana gelmesi ne güzel artık herkes senin için koşturacak abine mutluluklar dilaaaa senin de haftasonun mükemmel geçmiş anladığım kadarıyla inşallah sevdiceğin hayırlı bir iş bulur da senin gersayım da başlar artık giz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin gülibikkk ne güzel yaşadıkların allah isteyen herkese nasip etsin sizin ilişkiniz de hep böyle mutlu mesut heyecanlı devam etsindiğer kızlara da kocaman öpücüklerrrr
Canımmm çok güzel ve ince düşünmüşş sevdiceğinn çok sevindimm tebrik ediyorum canımminşallah evlenirsiniz hemennncikk
Yerim seniiii bennn
Çok seviyorum hepinizi yaa benimle heyecanlandınız hepiniz bu güzel haberi en mutlu anımı bu kadar büyük bi heyecanla benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederimmm
GÜ-NAY-DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
men deldimmm
mutluluk dilekleriniz için teşekkür ederizzzz
ağla ağla perişan olsam da hepsi mutluluktan da bu aradamüthiş duygularla dolu 3 gün geçirdim
Allah'ım hepinize göstersin kardeşlerinizin mürüvvetiniçok başka bişimiş
kına gecesinde başladım ağlamayagelin almaya gidicez davul çaldıkça ben ağladım ben ağladıkça annem ağladı kayınvalidem ağladı görümcem ağladı
kız evine gittik onlar bizden az ağladı galiba
hatta görümce ağlıyor hadi anladık da görümcenin görümcesi niye ağlıyor dediler :44:
napalım duygulu insanlarız biz
acaipti yaa hayatım boyunca yaşayamayacağım şeylerdi
mutlu ve gururluyduk hepimiz
oğlumuzu evlendirip barklandırdık :123:
Allah geçim versin başlarını güldürsün artık
dün sabah kahvaltıya geldiler bizesonra hemen balayı tatili için yola çıktılar
annem arkalarından ağladı gene
böyle bavulu alıp üni okuduğumuz şehre giderdik ya o gelmiş arkasından bakarken aklına şimdi yanında karısı ile tatile gidiyor
garip ve bi o kadar da güzel şeyler
heee unutuyodum baaakkk
istek yaptım damadın kardeşinden diye
abim damat oluyor sıra da bana geliyor
nişanlıcanı da aldım yanıma millet kırıldı o halimize deli gibi kopmuşuzzz
ölle işteee
sıra bana geldi
büyük güne son 75
ohh hızlansınn hazırlıklarrrr
biz dün tepe home dan mobilya baktık bu arada bizeeee
bi de kv yle çeyize aldıklarımı konuşurkenn aman onu nie aldın ben vericem sana,
aman şunu almasaydın daha açılmamış kutularda dedi banaa çok sevindimm
mutfak eşyam zaten çok bide kv cim vercekmiişş
bide bana cicikler almışşş
oyy maşallah biz çok iyi olduk kiii
Nişanlandın geldim ama Gülin hatunun bomba haberine ayrıca biticek gibiyim
Bugün sevdiceğimle yıldönümümüz ama biz dün kutlayacaktık.Daha haftanın başında sevdiceğim bana ''annemi,anneni de alıp İstanbul'a gideim hafta sonu gezeriz'' dedi ben tabi şokNasıl ya yıldönümümüzü annemlerle mi kutlycaz dedim olsunnn nolcak ki dedi Normalde de öyle odunsu değildir yani çok şaşırdım başta ama kızmamak için zor sakinleştirildim kızlar tarafından
Dün annem annesi yeğeni ben çıktık yola ablasına gittik.Orda otururken sevdicek ''hadi gidelim ''dedi ''ee hadi kalkalım o zaman'' dedim görümcecikte ''anneler benimle bugün siz gidip gezin'' dedi.
Çıktık biz veee sevdiceğim o çok istediğimmmm Büyükada'ya götürdü beniO kadar güzel biyerdi kiii bisiklet kiraladık gezdik eğlendik kocaaamaan dondurma yedik çok güzeldiiii
Sonraaa çok güzel manzarası olan biyere oturdukBütün gün çok heyecanlıydı sevdiceğim zaten ama orda daha bi rengi attı Bi baktım kırmızı bir kutu çıktı,içinden harika bir tektaş O an bişeyler söyledi ama hiç bişey hatırlamıyorum saflaştım afalladım bi '' Eee kabul etmiyceklmisin '' dedi ''evett kabul ediyorum ''dedimm Sarıldıkk uzun uzun çok mutlu oldummm Sonra garson kızı çağırdık fotoğraf çekilmek için kız benden daha çok heyecan yaptı görünce tektaşı
Yolda giderken muzurluk yaptım''Yeaaa ben anlamadım ki hiç bişey,teklifi anlayamadım bile '' dedim
Hemen diz çöktü sevdiceğim yolun ortasında ''benimle evlenirmisin'' dedi''kalk hadi be deliii ''diyorum ''kabul etmeden kalkmam ''diyo ''tamam kabul ediyorumm evett ''dedimm
Veee eve annelerimizi almaya gittik.Benim normal de eve girme konusunda saat sorunum var o yüzden annemi de almışız ki saat sorunumuz olmasın diyeOnlar çok uzun zamandır konuşuyorlarmış zaten annemle nasıl yapalım diye
Sonuç olarakk en kısa süre de ailelerimizi tanıştırıp,ramazandan önce de sözümüzü yapıcaz kısmetse
Sana dmeiştim düğün şafağı beraber olcak hatta aynı günler bile olabilir gîbi aynı tarihte güzel bişi yaşadık bu rastlandınız devamı gelir
ne teşekkürü canım benimm
o kadar benimsemişiz kii kendi sözümüz, düğünümüz gibi eğleniyoruzzz
maşallah vallahi
sen bi de düğün haberini verdiğinde gör burayııı
bu arada kendi düğün haberini verdiğim günü de çok merak ediyorumm
kuzumu sözlüyoruzzz çok azıcık kaldııııı
her anımızda hep beraber olucaz biz
Selam Kızlarİyi haftalar
Canım ya çok güzel geçmiş Allah abinin mutluluğunu arttırsın onlar mutlu olunca annede sende daha da mutlu olursunuz
İstemiş olduğun parça harikaen iyisini yapmışsın gönlünce eğlenmnişsin
İnşallah zaman hemen geçecek ve düğünden sonra da bize uzun uzun anlatacaksın
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım İnşallah enişte en kısa sürede iş bulur
Hoşgeldin bu arada
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Okurken bir duygulandımAllah tamamına erdirsin canım tebrik ederim
nasıl güzel bir haber bu gülinnnnnAllah tamamına erdirsinnnn tez zamanda inşşşş :103::123: çok güzel bir süpriz yapmış ona ayrıca bittim zaten çok mutlu olun inş emii
pınaaarr abin damat oldu sıra sana geldisana da az kaldı ayyy ne güzelllll yuvaları hep aşkla dolu olur inşş
dila aşklandın geldin mi sendeee
oyhhh herkes ne güzel haberler vermiş öyle ben kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum da şimdilik öpüyorum sizi ki beeeeeen
Benim de söz şafağımı listeye eklesek yeaaaa
listecibaşı apla yanıbaşındaa canım
söyleyelim özgeye kriterler uygunsa eklesinn
Listeci başıııı beni de alsanaa bee listeyeee
Almazsan saçını başını yolarım
Ama Zehroş kıskandırıkçılık yapar şimdi benim nişan tarihimi saymadınız diye
bugün ne kadar sessiz burası yaaaa:95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?