'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pek de yeni denmez ama işyerinden fırsat buldukça okuyup kapattığım için uzak kaldım hep
anladım.
Bizde yakınlaşma olmasına pek fırsat olmuyordu.
Hep yanımızda birileri vardı şansa
2 yıllık evli hatun Rabbim tamamına erdirsin de bizde şahit olalım
Bilmem bu aralar hep beynim zaman zaman duruyor gibi evlenmeden öncede bahsetmiştim hala gitmedi bu şey
Doktora gitmeye de fırsat bulamadım zaten

Sinem özgem aman siz birilerini çağırmayı unutmayın benim başımın etini yiyorlar kaç gündür.
Tecrübe edilmiştir aman ha dikkatli olun siz :26:

Hayırlı olsun güzellikle düğününüzüde yapın bir an önce inşallah

veee özgem ben seni özledim.

2 yıllık evli hatun Rabbim tamamına erdirsin de bizde şahit olalım
Bilmem bu aralar hep beynim zaman zaman duruyor gibi evlenmeden öncede bahsetmiştim hala gitmedi bu şey
Doktora gitmeye de fırsat bulamadım zaten

aminn canımm
fırsat yaratamazsan gidemezsin ki ama ciddi bi konu git mutlaka doktoraa
ihmal etmee haticemm

kızlar :) bende sizin gibi yakında evlencem 3 4 aya düğünüm var çok heyecanlıyım bu siteyi takip ediodum ama yeni üye oldum hani karar vermeden önce sizinde düşüncelerinizi almak istedim :)
baanda yardımcı olabilir misiniz ? :)

o kadar pozitif olcam olcam diyom ama beni üzecek şeyler yaşıyom illa ya canım çok sıkkın valla
davetiye dağıtıyom ayrıca bu da oldukça lanet bi işmiş nefret ettim
bi arkadaş var yan komşum eskiden aramız iyiydi ama zamanla uzaklaştık sadece selamlaşır olduk hatta çoğu zaman selam bile vermiyodu
ama ben yine de ayıp olmasın die ona davetiye vercektim
uzattım davetiyeyi 'özge bana verme gelemicem başkasına verirsin' dedi
öyle kalakaldım bişey de diyemedim içime oturdu çok üzüldüm
hala da geçmiyo canımın sıkkınlığı
gerizeklaı üstünde adın yazıyo nasıl başkasına vereyim ben onu
al sen nezaketen ama gelme.. defol git

aman sıkma canını o gelmiyo diye senin düğününde eksiklik olmayacak zaten amacı belli moral bozmak için yapmış bence böyle insanları kendileriyle başbaşa bırakmak lazım hatta ona böyle yapsaydın o sana sinir olsaydı

böyle boşboğaz insanlara hayranım vallahii nasıl bu kadar patavatsız olabiliyolar diee
belli ki kız sıkıntılı boşver kuzum sıkma canınıı
kıskanmıştır belki de

özgecim sen onu bi güzel yoluvereydin ...
kıskanç şırfıntıııııııııııııııııııııııııııı diyeydin ...
gerizekalımısın yaaaa söylediği lafa bak.

sende deseydin ki
aaaa kusura bakma zaten yanlışlık olmuş sanırım annemler adını yazmış bende farketmedim getirdim sana.. fakat evcil hayvan da olsa benim salona kabul edilmiyor....

hey allahım yaaaaa

Son düzenleme:

işte en çok da bişey diyemeyişime kızıyom kuzum
yahu benim en mutlu anlarım neşeli neşeli millete davetiye dağıtıyom reva mı bu yaptığın?
diğer herkese de asık suratla verdim zaten sıkıldım bıraktım.. bilmiyorum hiç heves kalmadı bende davetiye dağıtma konusunda

sıkma canını kuzu yaaaa gereksiz insanlar işte sen böyle yaparsan diğerlerinin suçu ne ?
benceeee ağzın kulaklarında bir vaziyette dağıtki o davetiyeleri
pozitif enerjinle herkesi düğününe çekebilesin

sağolun kızlar ama cidden gururum incindi yani.. neyse Rabbim büyük ona havale ediyorum

demesem içimde kalcakk
b.k kafalıı
aksine o kızın önünden geçerken gülerek eğlenerek geç çatlasın o daa
hiç gururun incinmesin kuzumm sen ince düşünceli bi insan olduğun için böle oldu ama karşındaki insanlıktan nasbini almamışş..
sen dağıt davetiyenii

sağolun kızlar ama cidden gururum incindi yani.. neyse Rabbim büyük ona havale ediyorum

keşke deseydin " seni insan yerine koymuştum değmezmişsin doğruladın bunu" diye

terbiyesiz insanlar bu kadar fesat işte.
seni çekememiş.
oku duanı nazar duanı morelini de bozma

sağolasınız kızlar evet yarın tekrardan neşeli neşeli dağıtıcam izin vermicem bi dangalağın bu günlerimi mahfetmesine
o kızdan da ömrümün sonuna kadar nefret edicem.. Allahım çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…