listecibaşı aplamm benimmm
son 10
ahh aslım ahhh..haftaya düğünüm ama benim içim kan ağlıyo.. o dün canımı sıkan salak kızı geçtim artık da ülkenin geldiği duruma artık dayanamıyorum
var ya bildiğim tüm küfürleri sıralasam yine atamam içimdeki o nefreti
güzel günler görelim artık
herkese günaydııınnngeri sayım 30dan sonra bir anda oluyr ya 18 gün kalmış düğüne
artık heyecandan çok tükenmişlik hissediyorum haftaya çok kötü başladım düzeldim sanıyordum ama bugun bizi tanıştıran arkadaşla karşılaştık otobüsde sevdığimin basit kıskanclıklarını anlattım, içim karardı..
huzurum alttan alıyor beni yalnız bırakmıyor sevgisini de biliyorum ama ben kırgınım yok yere tadımız kaçtı.. çünkü ben hep onun hassasıyetlerıne dıkkat edıyorum yine de değişmiyor bişey..
düğüne iki haftamız var.. şu an bunları konuşuyor olmamalıydık
bu kıskançlıklar senin hayatını tümden değiştirecek kıskançlıklar mı yoksa fedekarlıkla da gecebilecek birsey mi?
yani yapsan da aynı yapmasan da aynı mı senin için?
son zamanlar her anlamda insan tükeniyor ..
**
pınarıskoskoviççkossssssssssssssssssssssıra sana geldi
günaydınlar
dün gelemedim daha doğrusu geldim de yazamadım
merak mı ettniz beniiii
bugün hem gelirim hem yazarım inşAllah
bu arada özgişimm sıkma canını kendini bilmezin tekiymiş arkadaş kendini bi halt sanıyo heraldeboşver de geç
güzelce davetiyeni dağıt son günlere kalmadan soradan sıkışma yani rahat rahat dağıt sen
bide gülibiğe yazacaktım tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinsöz nişan düğün olsun hemencikkk
herkese günaydııınnngeri sayım 30dan sonra bir anda oluyr ya 18 gün kalmış düğüne
artık heyecandan çok tükenmişlik hissediyorum haftaya çok kötü başladım düzeldim sanıyordum ama bugun bizi tanıştıran arkadaşla karşılaştık otobüsde sevdığimin basit kıskanclıklarını anlattım, içim karardı..
huzurum alttan alıyor beni yalnız bırakmıyor sevgisini de biliyorum ama ben kırgınım yok yere tadımız kaçtı.. çünkü ben hep onun hassasıyetlerıne dıkkat edıyorum yine de değişmiyor bişey..
düğüne iki haftamız var.. şu an bunları konuşuyor olmamalıydık
tükenmişlik demeyin bana
en dibindeyim bu sıralar
sıra bana gelmesin zaman geri geri gitsin, olmaz mı
Listecibaşı Apla mı oldunnn sennn haydiii hayırlı olsunnn
ahh aslım ahhh..haftaya düğünüm ama benim içim kan ağlıyo.. o dün canımı sıkan salak kızı geçtim artık da ülkenin geldiği duruma artık dayanamıyorum
var ya bildiğim tüm küfürleri sıralasam yine atamam içimdeki o nefreti
güzel günler görelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?