'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hadi o erkek de annem niye ondan taraf oluyor:44:

o da yeni düğünden çıktı anlamak istiyorum ama 2 ay kaldı :18:

bana çok çok az geliyo

cadim sen kimsin begen kaç yapıyorsun
biliyorum aslıcım ama anlatamıyorum

daha 2 ay var diyo nişanlığı son 1 ayda diktirdik ya diyo

sen nişanlını bana bağla ben ona anlatırım.
onun için izmire geleceksiniz dimi?
oruçlu oruçlu Allahım yardımcınız olsun.
annende yorgunluktan öyle diyordur

biliyorum aslıcım ama anlatamıyorum

daha 2 ay var diyo nişanlığı son 1 ayda diktirdik ya diyo

canım sakinn olur musun biraz

gelinlikçiler siparişi ve parayı önden almak için yetişmez diyorlar
zora gelince 10 günde teslim ediyorlar

o konuda için rahat olsun

biz güya sipariş ettik de noldu gelinlikçi ramazan öncesine prova bile koymadı
ne kadar geç o kadar iyi dedi

ev konusunda
hem haklısın hemde değilsin
şöyle ki mobilyaların teslimi en fazla 15 gün sürer
evi tuttuktan sonra hem mobilya hemde perde siparişi verirseniz 2 haftada ikisi de hallolur
ee mobilyadan sonra halıyı bakarsınz zaten alır almaz getiriyorlar

Bennnnn geldimmmmm

Maşalllaaaahhhh akşammm süperr geçtiiii yaaa sevdiceği hiç öyle görmemiştim kireç gibiydi yüzü

Çok nadir 2-3 kelime çıktı ağzından o da çok kısık bi şekilde sadece kendisi duydu söylediğini

Ama babamla babası çok güzel anlaştı,çok samimi bir ortam oldu herkesin içine o kadar çok sindi ki

Yemeğin sonunda tatlı sipariş edelim mi dediler.Biz ailecek yemekten sonra hemen yiyemeyiz tatlıyı,sadece onun babası söyledi.Sonra konuşurken bana diyor ki ''içim gitti o tatlıya benimmm niye istemedin insan yemese de beni düşünüp isterdi '' diyo utancından isteyememiş ama normal de asla kaçırmaz tatlıyı,bayılır hatta Söz verdim ona bigün sırf tatlı ısmarlıcam ona orda

Bideee aralarda sohbet koyulaşınca çaktırmadan dil çıkardım ona Çok komikti yaa gülemiyor da renkten renge girdi resmen

Sonuç olarak kısmetse 4 temmuz gecesi sözümüz varrrrr

sahalara geri döndüm

bu gidişle çıplak gelcen düğünüme haaaa

evettttt
hiçbişey kalmadı artıkkkk

Senden daha çok dikkat çekerim valla

günaydınnn

uykusu olanlar parmak kaldırsınnn:120:

Beeennnnnnnnn :84:

gülinin nasıl gecti dün acaba :44:

:130::130::130:

gülinnnnnnnnn

harikasınız ailelerin uyum sağlaması cok güzel oluyor.

wuuhhuuuuuuuuuuuuu 4 temmuza ne kaldı ki
hemen elbise araştırması başlasın.
bu gidişle özgenin düğününe gerçekten çıplak gideceksin galiba

:132::132::132: 4 temmuz

sen nişanlını bana bağla ben ona anlatırım.
onun için izmire geleceksiniz dimi?
oruçlu oruçlu Allahım yardımcınız olsun.
annende yorgunluktan öyle diyordur

izmire gelicez nasip olursa provalara da gelip gitmem çok zor olacak

herkes yorgun ama birilerinin de harekete geçmesi gerekiyo artık

biz farklı şehirlerdeyiz ece benim evim benden uzakta şekillensin istemiyorum

yavaş yavaş yapılsın en azından ev tutulabilir mobilyalar alınabilir bence

bende mobilya imalatı yapılan bi fabrikadayım

15 gün dediğimiz işi 1 aydan evvel teslim etmiyoruz hiç

abim evlendi geçen hafta tüm eşyalar verilen sözlerden en az 15 gün sonra geldi

ki araya ramazan girecek sıcakta oruçla hangi işe koşucam ben

ki kimsem yok bana yardım etsin

ha annem gibi oruç tutmayıverirsin gibi bi tavsiyeyi de kabul etmiyorum ben

tüm eşyalarımız ikimizinde bulunmadığı yerlerden alınacak

sadece gelinlik için bile kaç km yol yapıcam

ama kimse anlamıyor işte bunu !

sen şimdiden gelip bakmaya başlasan en azından kafanda fikir model oturtsan.
ciddi anlamda başlaman lazım. ki son 1 ay hiçbirşey anlaşılmıyor. herşey son aya yığılırsa sinir ve stres harbinden bünyen de yorgun düstü iyice kötü olabilirsin üstüne de kavgalarınız da eklenebilir. yorgunluktan ve stresten.
annenin o sözüne bende katılmıyorum.. böyle bahane olmaz. hoş olmaz en azından .cidden tutamazsın sağlık sorunun vardır vs o ayrı.
umarım yoluna girer en kısa zamanda. dua edelim.

nişanda kendim geldim baktım aslım ben dayımın eşiyle baktık hatta izmirdeler onlar o götürdü her yere baktık ettik ne kendi annem nede kayınvalidem ne de nişanlım vardı şimdi düğünde iki annede hevesli gelinlik eşya bakılırken yanımzda olmak istiyolar

bende isterim tabi gelsinler onlarda en az bizim kadar hevesliler

ama zaman daralıyo bide dikilecek sonuçta gelinlik hep birlikte gitmenin de anlamı yok sanki sonuçta bişey giymeceğim ne görecekler:26:

bizde de herseyi kendimiz almıstık esyalar vs.
gelinlikte hadi dedik hevesleri var.
ilk ben arastırdım icime sinene yakın model bulmustum. annelerle gittiğimizde onu giydim. nasıl istediğimi kadınla konustuk.
birsey oldugu yok aslında sadece bakıyorlar öyle. adet yerini bulsun mu desem ne desem..
öyle işte.
hepberaber gelirseniz zor oluyor her yere gir cık en azından sen begenirsin birsey ona göre annelerle direkt oraya gidersiniz.

Ayyy hiç bişey kalmadı hakkaten 4 temmuzaaa

İlk iş sevdicekle güzel bi foto çekilip magnet yaptırıcam onun siparişini vermeliyim önce sonra da kıyafet alyans alıncak hediyelikler alınıcak kadınlara ayrı erkekelre ayrı dağıtıcaz,evin de eksikleri var baya ayy çok iş var çokkk inşallah hayırlısıyla üstesinden geliriz

Bu hafta alcam özgişin düğüne yaa aslında internetten bi elbsie aldım ama içime sinmedi onu giymiycem o yüzden tekrar bakıcam kıyafet

gülincim maşallah

ne güzel geçmiş herşeyy Allah tamamına erdirsin

Aminn canımmmm

Sizde sevdiceğinle anlaşmazlıklarınızı halledersiniz inşallah,ramazan da çok zor oruçluyken koşturmak ondan öncesin de bi kısmını bitirseniz en azından

gülin magneti nişanda dağıtsanız daha iyi olmaz mı :44::44:
nişan söz arası çok mu olacak ?
güzel güzel hazırlanırsın

gelmicem valla aslı kendi canımı üzdüğümle kalıcam yani oraya koş buraya koş bende perişan oldum sen necisin diyen olmadı

az evvel de nişanlığımı seçerken alrken de yoktu parasını gönderiverdi sadece

gelinlikte de öyle olsun istemiyorum

tamam mesafeler var çalışıyor izin alamıyor ama bende bi başıma gelinlik giyip bakmak istemiyorum

Aminn canımmmm
Sizde sevdiceğinle anlaşmazlıklarınızı halledersiniz inşallah,ramazan da çok zor oruçluyken koşturmak ondan öncesin de bi kısmını bitirseniz en azından

bi kısmını bitirmeyi bırak başlasak bile sevinicem gülibiiikkkk

gülin magneti nişanda dağıtsanız daha iyi olmaz mı :44::44:
nişan söz arası çok mu olacak ?
güzel güzel hazırlanırsın

Kuzumm nişanı kısmetse ekim kasım gibi yapıcaz ve salon da büyük nişan yapıcaz nerden baksan 300-400 kişi olur ben şöyle düşündüm fotoğrafımızın bulunduğu magnet herkesin evin de olmasına gerek yok söz de daha özel kişiler olcak onların evinde bulunsun istedim 30-40 kişi oluruz sonuçta onlarda bulunsun dıdısının dıdısına dağıtmayalım istedim birde süslemesiyle 50 tanesi 50 tlye falan gelicek nişan da olursa maliyeti de daha fazla olur diye düşündüm o yüzden sözde dağıtmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…