mbları çok yüksek dur bakayım küçültme programını açacak mı pc.... hiçbir siteye girmiyor yaaa ne facebook ne youtube acayip kısıtlı.. forumu açık unutmuşlar çok şükür
benimde öle hümm benim de
tek açılan site burasıı :26::26:
bu arada fotoları paintte aç, jpeg olarak kaydet düşer mb azıcıkk
kızlar günaydın güzel ve yoğun bir haftasonu geçirdim görümceme bindallısını kına malzemelerini almaya gittik çok güzel oldu herşeyi özenle beraber seçtik kararsızdı biraz kararlarına yardımcı oldum fikirler verdim
bide glein parası varmı gördük ama aldırmadım çünkü ben yaptım ona nasıl olmuşlar
hüm fotolar çok güzel maşşalllah bende şirkette hiç biryere giremiyorum herşey yasak
Eki Görüntüle 737112
yükledim canım bak da sileyim
hümm çok beğendimm
bi ömür huzurla, aşkla olun inşallah canımm
kızlar günaydın güzel ve yoğun bir haftasonu geçirdim görümceme bindallısını kına malzemelerini almaya gittik çok güzel oldu herşeyi özenle beraber seçtik kararsızdı biraz kararlarına yardımcı oldum fikirler verdim
bide glein parası varmı gördük ama aldırmadım çünkü ben yaptım ona nasıl olmuşlar
hüm fotolar çok güzel maşşalllah bende şirkette hiç biryere giremiyorum herşey yasak
Eki Görüntüle 737112
amin canım sizde inşallahnasılsın? enişteyle aran iyi mi bakayım
dantel tabisiiiii
ama model olarak nası bilemiyorum :26:
bi yarım kol istiyorum bi düşük kol seninki gibi yani
sanırım yarım kol olmayacak ince bi tül de olsa ağustos sıcağından içinde baygınlık geçirme ihtimalim var
yeni gelin çarşılarda
iyiyiz hümm çok şükürr
sıkıntılarımızdan arındıkk
dün bizim nişan yıldönümümüzdü
küçük sürprizler yaptık birbirimizee
öle yani iyiyizz maşallah
sorma hümümn çarşı pazar geziyorum aldık herşeyini kayınvalidem ağustos bir bitsin sizede hemen girişelim dedi bizi pek bekletmek istemiyolar ama bende bahar gelini olmak istiyorum ilk bahar gibi :))))) benimkini kolay yapacaklar ben herşeyimi beğendim gezerken zaten pek gezmicekler bana :)çok şanslılar bohçadada dedi zaten sen kolay ve güzel beğeniyorsun kesin kararlısın kızım dedi bir bavulda illa mor istiyorum diye gezdik diğer herşeyi hemen seçiyorum
maşallah canım benim Allah bozmasın
aminn kuzumm inşallah
sorma hümümn çarşı pazar geziyorum aldık herşeyini kayınvalidem ağustos bir bitsin sizede hemen girişelim dedi bizi pek bekletmek istemiyolar ama bende bahar gelini olmak istiyorum ilk bahar gibi :))))) benimkini kolay yapacaklar ben herşeyimi beğendim gezerken zaten pek gezmicekler bana :)çok şanslılar bohçadada dedi zaten sen kolay ve güzel beğeniyorsun kesin kararlısın kızım dedi bir bavulda illa mor istiyorum diye gezdik diğer herşeyi hemen seçiyorum
hüm bayıldım fotolarına maşallah çok da yakışmışsınızallah ömür boyu mesut etsin gelinliğin de güzel görünüyor keşke daha yakından görebilseydik
foto çekiminde mutlaka şemsiye falan kullanmalısın canım çok güzel oluyor
hayırlısıyla kullanırız inşallah hümm
henüz bişeler net olmadığından bilemiyorumm
ben karda dış çekimi de çok beğeniyorumm, azıcık soğuk olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?