'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla yavrum ben değilde çevremdekiler soruyor yok bakmadım deyince ooo yetişmez böyle olmaz şöyle olmaz deyip duruyorlar anlamadımki hayırlısı yetişir elbet daha kocaman 89 gün var benimbiraz çok var ya

bakma sen millete yaa

zaman geçiyor onu da takma

hiç bişeye takma yani

sen özelsin tabi
inatçı goç

ebeeeeetttt ben özelimmmm

inatçı geçi olayım bare

gelmem kiiiiiiiii

beni görmek isteyen buraya gelir

Son düzenleme:
Arkidişler merhabaaaaaaaaaaaaaaaa

Nasılsınız dilaa mesaj atmış nerelerdesin diye sizi okuyorum ama yetişemiyorum doğrusu işlerim çok yoğun Tayini çıkan arkadaşımın yerine yenisini yollamadılar hala Sayfam sürekli açık haberlerden haberim var gözüm üzerinizde

Kızlar kaç saattir eğitimdeydim bi anda geldiler hadi eğitime diye yemek bile zor yedik haaa

o yüzden pat diye gittim herkese ii akşamlar yarın da devam edecekmiş eğitimler başlamadan sabah gelirim inşallah öptüm sizleri

hoşgeldin limonluşeker
hazırlıkların ne durumdaa, panikteydin en sonn nasıl yetişcek diee

hala panikteyim ama boynum bacaklarım hep tutuldu yorgunluktan iş falan yapamıyorum :2:

eşyalarım geldi sadece halı almak kaldı ve kişisel eşyalarımın bir kısmıda gitti bir kısmı kaldı

tabi evi temizledim ama gene battı gene temizlencek

haftasonu gelinliğimi teslim aldım bende gelişmeler böyle

geçmişi okumam daha şimdiden imkansızlaştııı
ben yokkene kimbilir ne birikçek haa
dedikodumu yapmayın sakın

Günaydınnnnn kızlar hayırlı gün geçirelim inşş. evden çıkarken gözlüklerimi unutmuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…