'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol gizimmmm

ama ben adanada değilim dilayla mı karıştırdın acaba sen beniii:44:

ben izmirden gidicem canım

sağol gizimmmm

ama ben maviş dila çağla ve seni adanalı sanıytorum yahuuu :)))))))) sen aslının ordamısın istanbula felanmı gelin gwelcen hade bizim buraya gel :)))))))))

dilada adanadan izmire gidecek ahhh izmir hayalimin yeri yaşanılacak huzurlu bir yer türkiyede

Bihter geceliği alanlar yorum yapsın bakalım kısa mı aldınız uzun mu kataloğa bakıyorumm uzun mu kısa mı karar veremedim uzun ne kadar uzunn bu mankenler çok uzun benm boyum 1,68 bana çok uzun olmasınn

uzun aldım ben özge de uzun aldı
çok uzun diil güzel oluyo, önünde derin yırtmaç var bidee

sağol gizimmmm

benim o benn

buyur gel gizimm sendee

merhaba kızlar.
gece uyuyamayınca bu topiğe bakayım dedim, sesli güldüm son sayfalara doğru pınarla dila bircan üçlüsü baya güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün

Pınarrr evlendiğinde nerede yaşayacaksınızz. İzmire gelecek misin

ebeeet ben aslının ordayımm ama olabildiğine uzak oturuyoruz

evlenince de aydına gidicem sevgilişim orda

ben gidicem dila gelecek yerime

pınar

maşallah maşallah

saks mavisi mi :89::89::89: bugün bende alcam eşim babet alcak bana çamaşır da aldırcam

:
loyaya gitsem hiç kullanmadıgım sütyen külotları vermeyi teklif etsem olur mu
onun yerine gecelik falan alsam

kardeşim aydında okuyor acaip mutlu bir hayatı var öğrenci diyede olabilir belki geçen yaz izmir aydını gezdim ki daha önce gezmiştim aydında kuşadasında 30 lu yaşlarındaki insanlar 18 de gibi duruyordu şok olmuştum tek kullandıkları kozmatik hakiki zeytinyağı imiş varmı böle bir hayat kıskançlıktan çatlamıştım sende güzel biryerde yaşıcaksın yahu izmir aydına çok yakın ayrıca :)))))) hoş izmirde istanbul gibi bir ucundan bir uca 2 saat vakit alıyor

ayyy şimcik kıskandım gelcem dilaa yaaa ege bölgeye tayin isticem nişanlıcıkta belki arkasta iş bulur vallla ben izmirde yaşarım diyorum az çok biliyorum zaten

Son düzenleme:

pınartoşş sen merkeze gelirsin kii
hatta gün düzenlerizz buluşuruz kiii
çağla da çocuğunu alır gelir alpinin sözü var gittiğimiz yere gelmeyee
sora hepiniz gelirsinizz abooooooo
eğlenceye gell

hakkaten çok güzell yaaa
topluca gidelim oraya yaşamayaa

aslında şey ben istanbulda adalarda yaşıyorum şehir gürültüsünden uzağım ama hergün köyden metropole gidiyorum adadan kalk şişliye git haliyle geriliyorum yani istediğim istanbul değil benim ama yaşadığım yerde çok minimal orta halli biryer benim istediğim izmir gibi olsun istanbulda hep asık suratlı insanlar var hep koşturma var yada karadenizde samsuna gidicem bu 2 şehri beğeniyorum yaşama kalitesi açısından

offf offfffffff vallla ruhumu yiyor bu şehir vampir gibi

günaydddddın güzelleeeer

hala yorgun uykusuz ama çok enerjikim inş bozulmaz böylesi

handee gözlüklerini getirebilecek kimse yok mu yanına:26: uzun al uzun geceliği çok hoş duruyor

pınarrrr senin heyecanından mı acep benim bu enerjikliğim

canım ya zor oluyordur hergün şişliye ama ben adaları çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…