günaydın kızlarrrr
veee pınar heyecanını burdan yaşıyorum yaaa yazdıklarında kıpır kıpır oldum gelinlikmi ev miiii hade bakalım çok az kaldı ama bunlar bir çırpıdıa olucak sakin panikleme
sen adanadan başka bir şehremi gelin gidicen yanlış hatırlamıyorumdur inşallah
sağol gizimmmm
ama ben adanada değilimdilayla mı karıştırdın acaba sen beniii:44:
ben izmirden gidicem canım
Bihter geceliği alanlar yorum yapsın bakalım kısa mı aldınız uzun mu kataloğa bakıyorummuzun mu kısa mı karar veremedim uzun ne kadar uzunn bu mankenler çok uzun benm boyum 1,68 bana çok uzun olmasınn
sağol gizimmmm
ama ben maviş dila çağla ve seni adanalı sanıytorum yahuuu :)))))))) sen aslının ordamısın istanbula felanmı gelin gwelcen hade bizim buraya gel :)))))))))
dilada adanadan izmire gidecek ahhh izmir hayalimin yeri yaşanılacak huzurlu bir yer türkiyede
sağol gizimmmm
ama ben maviş dila çağla ve seni adanalı sanıytorum yahuuu :)))))))) sen aslının ordamısın istanbula felanmı gelin gwelcen hade bizim buraya gel :)))))))))
dilada adanadan izmire gidecek ahhh izmir hayalimin yeri yaşanılacak huzurlu bir yer türkiyede
Pınarrr evlendiğinde nerede yaşayacaksınızz. İzmire gelecek misin
merhaba kızlar.
gece uyuyamayınca bu topiğe bakayım dedim, sesli güldüm son sayfalara doğrupınarla dila bircan üçlüsü baya güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün
:97::97::97:
ebeeet ben aslının ordayımm ama olabildiğine uzak oturuyoruz
evlenince de aydına gidicem sevgilişim orda
ben gidicem dila gelecek yerime
merhaba kızlar.
gece uyuyamayınca bu topiğe bakayım dedim, sesli güldüm son sayfalara doğrupınarla dila bircan üçlüsü baya güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün
ayyy şimcik kıskandım gelcem dilaa yaaa ege bölgeye tayin isticem nişanlıcıkta belki arkasta iş bulur vallla ben izmirde yaşarım diyorum az çok biliyorum zaten
hakkaten çok güzell yaaa
topluca gidelim oraya yaşamayaa
gel gel hep gel güldürürüz hep
ben evliler topiğine gelmiyom ya inatla sen gel buraya
hakkaten çok güzell yaaa
topluca gidelim oraya yaşamayaa
Evet Pınar inatla gelmiyo bizin topiğe ama biz ona pratik yemek tariflerimizden vermicez gelmezse
aslında şey ben istanbulda adalarda yaşıyorum şehir gürültüsünden uzağım ama hergün köyden metropole gidiyorum adadan kalk şişliye git haliyle geriliyorum yani istediğim istanbul değil benim ama yaşadığım yerde çok minimal orta halli biryer benim istediğim izmir gibi olsun istanbulda hep asık suratlı insanlar var hep koşturma var yada karadenizde samsuna gidicem bu 2 şehri beğeniyorum yaşama kalitesi açısından
offf offfffffff vallla ruhumu yiyor bu şehir vampir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?