beybiler günaydınnnnnn
gündeme bomba gibi düşecek haberlerle geldimmmmmmm
ama hiç biriniz yoksunuzzben anlatım de gelince okursunuz artıkın
perşembe günü cıktık yola nişanlıcan bizi aldı evden de kayınaileyi alıp doğru ev tutmaya gittik tabi kayınanniş zorla bi kahvaltı ettirdi orda benim karnımda kelebekler uçuşurken yediklerim nereye gitti hala bulabilmiş değilim
çok istediğimiz bi ev vardı o gün sabah biz yoldayken haber geldi evi verdik başkasına diye ki bize söz vermişlerdi kimseye göstermicez dieçok sinirlendim önce ama demek ki bize nasip değilmiş daha güzeli olacaktır dedimmmm
öylede olduuuuuuuo ev biraz eski bi binaydı daha evvel de öğrenciler kalmış evde biraz batmıştı yani
bizde öğrenci olduk böyle mi bıraktık acıba die içimden geçirmedim değil yani
sonna bi haber geldi sıfır binada 2 kat kiralıkmış diye uçaraktan gittik kimse kapmasın didik
dışardan görünce bayıldım zaten ben e sıfır bina zaten gayet güzel dışıiçi de öyle tabisii balkonlar hariç 104 m² çok büyük değil ama çok tatlı 3+1 2 de balkonu var
bayıldım ben evehemen tutalım dedik annelerde beğendi zaten
nişanlıcam koşa koşa ev sahibine gitti babası arabayla git diyo yok yok ben koşarım diyo garibim kelebek gibiydi zaten
hemen ev sahibini aldı geldi anlaştık sözleşmeyi yaptıkkkktemmuzun 15 de ev bizim
şu an hala inşaat halinde çok az bişi kalmış zaten
onu hallettik eve geri döndük oraya göre eşya alıcaz ya yanımızda da metre falan yok adımlayarak ölçü aldık evde
hemen çıkıp mobilyacıya gittik herbişileri aldık evimize göre
salona bi koltuk takımı bi tv ünitesi bi yemek masası aldım konsol bile sığacak gibi değildi bi eşyalar gelin yerim olursa konsol alıcaz ama pek sanmıyorum sığacağını napalım yemek takımları mutfakta duruversin sıkış tepiş olmasın aşk yuvam
oturma odasına L koltuk aldım dah evvel göstermiştim zaten size işte ondannn
bide yatak odası aldık zaten en güzelindenona bi de yatak zıplaya zıplaya seçildi bu da
çocuk odası boş olacak zaten giyinme odası olabülür:44:ütü odası da olabülü:44::44:çamaşır odası da:44::44:kütüphane de:44:
aklım karışık hala orayla ilgili:26:
bunları da halledip gelinlik bakmaya gidelim dedik ama akşam olmuştu zaten ardım patronu anlattim bi gün daha gelemicem dedimizin kullansam bile demedim gelmicem ben dedim
tamam dedi ne desin
zaten yorgunduk hemen eve gittik evdicekle oturduk bütün akşammsonra dışardı çıkardı o beni dondurma yemeğeee acık hasret giderdik
sonnnaaaa yattık kalktık hoooopppp gelinlikçilereeeeee:123::123::123::123::123:
gezdik gezdik en son bulduk güzel bi yerrrrr
ordan verdik siparişimiziiiiinasıl mıııııı
annatmam sürprüüüzzzzzz
dikilsin bi giyeyim üstümde görün dimi ama
kına için de elbise aldık saks mavisi o daaaaabide bindallı kiraladık en hürreminden
sevdiğimin papularını aldık benimkini provaya gidince alicizzzz ama bende seçtim o arada
anlatmadığım bişi kaldı mı acıbaaaa:44::44::44:
aklıma gelmedi başka şimdilik bu kadar olsun
bu arada özgeye ve sineme hatta yarında özlemin nikahı var şimdiden mutlulak diliyorum inşAllah sorunsuz ve çok güzel hatırlayacakları bi gün olur
darısı 63 gün sonra bana
pınarsenden önce yazmışım ki
maşallah kuzum maşallahbak herşey 2 günde halloldu..
noldu romeon pek hızlı cıktıbi de rahat diyordun
şaka bir yana cok sevindim bebeğim hayırlı olsun..
ben gelinliğini tahmin edebiliyorumama sölemem..
cnm ne güzel gelişmeler bunlar allah'ım sonuna kadar hep böyle sürdürsün inşçok güzel günler kıymetini bilin nasılda güzel heyecanlar bunlar
izmirden gelin gidecekpınar cnm izmire gelin geleceksin dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum:44: nerde tuttunuz evinizi?
izmirden gelin gidecek
*
pınarikommm sen yazmadan benim yazdıgıma bakar mısın
pınar cnm izmire gelin geleceksin dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum:44: nerde tuttunuz evinizi?
pembe mi yoksa gelinliğin
sen yokken ben ne yaptım bil bakalım
yok morr
dantel diyodum yaaa komple dantel olmadı değişik oldu biraz daha
okudum kiiiiii
ne renk
olsun fıstıgımsen prenses olcan ki
siyaheklerdim ama ayıp
ben bugün tam senin hakkında yazdım sonra sen yazmıssın bir sevindirik oldum
yok canım ben izmirliyim ama aydına gidicem nasip olursa
evet fark ettim yazcağımı hissetmişsin
prenses mi olcam ben
demek siyahhh beyaz tene süper olur
Gunaydin kizlarrrr :)
Pinartos bi nefeste okudum yazdiklarini ole mutlu oldumki anlatamammmcok sevindimm kuzumm huzurla mutlulukla yasayinn evinizde sizin sesinizle nefesinizle can bulsun esyalariniz insallah
Ben de bi haber vercem size abimin dugunleri kesinlestii :)
19 ekim adana 26 ekim istanbul :) simdi ne giycem derdi basladi bendee :))
Gozyaslari esliginde gelin evinden ugurladik Ozge'mizi. Suan damadin evinde birlikteyiz. Fotograflar haftaya sizlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?