'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

beybiler günaydınnnnnn

gündeme bomba gibi düşecek haberlerle geldimmmmmmm

ama hiç biriniz yoksunuzz ben anlatım de gelince okursunuz artıkın

perşembe günü cıktık yola nişanlıcan bizi aldı evden de kayınaileyi alıp doğru ev tutmaya gittik tabi kayınanniş zorla bi kahvaltı ettirdi orda benim karnımda kelebekler uçuşurken yediklerim nereye gitti hala bulabilmiş değilim

çok istediğimiz bi ev vardı o gün sabah biz yoldayken haber geldi evi verdik başkasına diye ki bize söz vermişlerdi kimseye göstermicez die çok sinirlendim önce ama demek ki bize nasip değilmiş daha güzeli olacaktır dedimmmm

öylede olduuuuuuu o ev biraz eski bi binaydı daha evvel de öğrenciler kalmış evde biraz batmıştı yani

bizde öğrenci olduk böyle mi bıraktık acıba die içimden geçirmedim değil yani

sonna bi haber geldi sıfır binada 2 kat kiralıkmış diye uçaraktan gittik kimse kapmasın didik

dışardan görünce bayıldım zaten ben e sıfır bina zaten gayet güzel dışı içi de öyle tabisii balkonlar hariç 104 m² çok büyük değil ama çok tatlı 3+1 2 de balkonu var

bayıldım ben eve hemen tutalım dedik annelerde beğendi zaten

nişanlıcam koşa koşa ev sahibine gitti babası arabayla git diyo yok yok ben koşarım diyo garibim kelebek gibiydi zaten

hemen ev sahibini aldı geldi anlaştık sözleşmeyi yaptıkkkk temmuzun 15 de ev bizim

şu an hala inşaat halinde çok az bişi kalmış zaten

onu hallettik eve geri döndük oraya göre eşya alıcaz ya yanımızda da metre falan yok adımlayarak ölçü aldık evde

hemen çıkıp mobilyacıya gittik herbişileri aldık evimize göre

salona bi koltuk takımı bi tv ünitesi bi yemek masası aldım konsol bile sığacak gibi değildi bi eşyalar gelin yerim olursa konsol alıcaz ama pek sanmıyorum sığacağını napalım yemek takımları mutfakta duruversin sıkış tepiş olmasın aşk yuvam

oturma odasına L koltuk aldım dah evvel göstermiştim zaten size işte ondannn

bide yatak odası aldık zaten en güzelinden ona bi de yatak zıplaya zıplaya seçildi bu da

çocuk odası boş olacak zaten giyinme odası olabülür:44:ütü odası da olabülü:44::44:çamaşır odası da:44::44:kütüphane de:44:

aklım karışık hala orayla ilgili:26:

bunları da halledip gelinlik bakmaya gidelim dedik ama akşam olmuştu zaten ardım patronu anlattim bi gün daha gelemicem dedim izin kullansam bile demedim gelmicem ben dedim

tamam dedi ne desin

zaten yorgunduk hemen eve gittik evdicekle oturduk bütün akşamm sonra dışardı çıkardı o beni dondurma yemeğeee acık hasret giderdik

sonnnaaaa yattık kalktık hoooopppp gelinlikçilereeeeee:123::123::123::123::123:

gezdik gezdik en son bulduk güzel bi yerrrrr

ordan verdik siparişimiziiiii nasıl mıııııı

annatmam sürprüüüzzzzzz

dikilsin bi giyeyim üstümde görün dimi ama

kına için de elbise aldık saks mavisi o daaaaa bide bindallı kiraladık en hürreminden

sevdiğimin papularını aldık benimkini provaya gidince alicizzzz ama bende seçtim o arada

anlatmadığım bişi kaldı mı acıbaaaa:44::44::44:

aklıma gelmedi başka şimdilik bu kadar olsun

bu arada özgeye ve sineme hatta yarında özlemin nikahı var şimdiden mutlulak diliyorum inşAllah sorunsuz ve çok güzel hatırlayacakları bi gün olur

darısı 63 gün sonra bana

pınar senden önce yazmışım ki

maşallah kuzum maşallah bak herşey 2 günde halloldu..
noldu romeon pek hızlı cıktı bi de rahat diyordun

şaka bir yana cok sevindim bebeğim hayırlı olsun..

ben gelinliğini tahmin edebiliyorum ama sölemem..

cnm ne güzel gelişmeler bunlar allah'ım sonuna kadar hep böyle sürdürsün inş çok güzel günler kıymetini bilin nasılda güzel heyecanlar bunlar

oyy romeom benim aşk kokulum gözümün içine baktı 2 gün yaaa

gelinlikkkkk

tahmin edemezsinnnn

çok farklı oldu aslıcıkımmmm

cnm ne güzel gelişmeler bunlar allah'ım sonuna kadar hep böyle sürdürsün inş çok güzel günler kıymetini bilin nasılda güzel heyecanlar bunlar

sağol gamzecim amin

bizim ev de 3 oda 1 salon küçük bir odasını kardeşime ayırdım ama daha yerleşmedi bize kışa doğru gelecek şimdilik ütü odası olarak kullanıyorum sende öyle birşeyler yapabilirsin hatta küçük bir kanepe ve kitaplıktra koyarsın kitap okuma odası+ ütü yaptığım oda da olabilir

evet fark ettim yazcağımı hissetmişsin

prenses mi olcam ben

demek siyahhh beyaz tene süper olur

ivetttttttt pamuk prensesden daha da güzel olcan... külkedisinden daha şatafatlı pabuçların olcak
balkabagı olan bir tasıtın da olmayacak :2:

ivet öle oldu

Gunaydin kizlarrrr :)
Pinartos bi nefeste okudum yazdiklarini ole mutlu oldumki anlatamammm cok sevindimm kuzumm huzurla mutlulukla yasayinn evinizde sizin sesinizle nefesinizle can bulsun esyalariniz insallah

Ben de bi haber vercem size abimin dugunleri kesinlestii :)
19 ekim adana 26 ekim istanbul :) simdi ne giycem derdi basladi bendee :))

hayırlı olsun

Günaydın arkadaşlar :)

Pınar gözün Aydın sonunda herseyin hallolmuş hemde 2 günde vallahi sen jet çıktın helal olsun :)

Bizim aylara böldüğümüz işleri iki günde halletmişsin harika :)

Evin ve eşyaların hayırlı olsun gelinliğini bindallını ve kına elbisenize güle güle giymek nasip olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…