'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım allah hayırlı etsin heşeyin gönlünce olması ne güzel..resim var mı resim görek bu güzelliği bizdee

özgeeee hayırlı olsun kınan tatlım düğünün daha da güzel geçsin fotolar da muhteşem görünüyordu zaten darısı başımıza artık

özgem cnaım kınalı kuzu oldun kocaman maşallah yarında herşey harika geçicek gelin olup gidiyorsun canım güzel günlere az kaldı

Canım bennim hayırlı olsun İnşallah düğününde çok güzel geçecek Allah utandımasın canım

maşallah canım yaaa inşallah düğünün de böyle geçer

yarın daha yorgun ama daha mutlu olacaksın sanırsam:26: hiç birşey anlamasan mutluluktan ayaklarınız yere basmıyor olacak hep mutlu ol özgeeee

Özgem peri kızı gibi olmuştun.
MAşallah iki elbiseli halinede bayıldım resmen
Rabbim düğününü daha güzel daha mutlu ve daha kalabalık kılsın.
Aşkınıda, senide ve sevdiceğinide nazarlardan korusun

Slm kızlar ne haber
Neden ben küçük yazıyorum hala yaaa

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasılsınız?
Artık eskisi kadar uğrayamıyorum işten çıkınca sürekli pc de olamıyor insan :)

Sıra özgeye gelmiş ve tabi ki Sinem :)
Allah mutlu mesut etsin ikinizi de canlar Rabbim utandırmasın inşallah :)

Adım listeden silinmiş sanırım haklısınız epey oldu girmeyeli hemde adımı değiştirmiştim o yüzden silindi sanırım.

Artık daha sık yazarım işlerimi hafiflettim benim fransızı ülkesine gönderdim geldim :)

Gunaydin guzeller. Ozge mizin yanina yol aliyorum su anda. Ozlem, Sinem ve Gul un de bu aksam dugunleri var.. Mutluluklar kizlar. Darisiii bizeeeee

Gunaydin guzeller. Ozge mizin yanina yol aliyorum su anda. Ozlem, Sinem ve Gul un de bu aksam dugunleri var.. Mutluluklar kizlar. Darisiii bizeeeee
günaydın foto bekliyorum ben

nazar boncugu da takıverin kendinize de tabii muhteşem 3lü..

:123::123::123: Allah bir yastıkta kocatsın...

sinemi de özlemi de

pınarrrrrrrrrr gel de anlat artıkk... ev bulabildin mi ki .:26::26:

gelinlik begenebildin mi ki. :44::44:

herseyin cok güzel olur senin de umarım gönlüne siner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…