'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bak şimidi bunu duydum ya hemen bunu yaparım ben

işyerindeki herkes dondurma yedirme derdinde napıyım yiyim mi:26:

kırmızı mercimek çorbası
su böreği ( ben yapmadım annem verdi )
yaprak sarma
pilav
fırında kabak patlıcan etli yemek

tatlı olarak kalbura bastı
meyve: çilek, kayısı, muz

oh ellerine sağlıkk hümm

kıyamammm
o senin güzel yuvan olacak kii amaaaa..
sen de annenler gelecek die telaşlanacaksın burda menü sorcaksın tecrübeli gelinciklereee
soracıma yapıp sergiliceksin burdaaa
sora aşkınızı, yuvanızıi balayınızı anlatcaksınnn
üzülme pınartoşş

Geçmiş olsun pınar sıcak havalar da kontrol edemiyoruz kendimizi. Adaçayı mideye iyi geliyor canım ben hasta olduğumda içipte çıkartmadığım tek çay adaçayııhlamur nane daha çok istifra ettiriyor.:26:

bak şimidi bunu duydum ya hemen bunu yaparım ben

işyerindeki herkes dondurma yedirme derdinde napıyım yiyim mi:26:

çivi çiviyi söker derler ama bence yeme mideni üşütürsün zaten mideni de üşütmüşün sen bilirsin canım ama ılık su iç bol bol

sağol kuzum benim

güüüünaaayyyyydııııınnnn gelincikleeerrrr
evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum bugün güne sevdikleri ile başladılar gözlerini açtılar ve aşklarını gördüler ne güzell, haftaya bugün ben de mi öyle uyanıcam anaaaeemm

özge de evlendi

özlem de

sinem de

sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :123::123:

anaaam kendimi ikinci sırada gördüm been galiba artık sıra bana geliorr uyuyamadım yine sabah sözde izin aldım işten şimdi de hayal kurmaktan uyuyamıyorum :26:

güle güle kullanın tatlım ben çok aradım ayakkabı sonunda internette buldum platforma hiç alışık değilim o yuzden bı de converse aldım süsledim ilk aşaması bitti burun kısmına inciler yapıcam , sevdim süsleme işini buyurun sizlerle de paylaşayım ayakkabıcığımı

annem bida acile götürdü ateş 39.7 az daha dursam havale geçirecekmişim bida iğne:2:

:18:
Allah korusun pınarım ya geçmiş olsun dikkat et kendine bence dondurma yemeee ilaçlarını iç ve boool bol dinlen

ben düğün slaytını hazırlıyorum ayrıca fön makineme de karar verdim philips iyonizerliyi aldımm teknosa indirmi haberler böyle bugün kuaföre saç provasına gidicem bu modeli düşünüyorum ama bakalım kuaför ne dicek

Kizlar merhaba. Daha once de ugruyordum topiginizwe uzun zamandir giremedim. Ben de uzuuuuunnca bir beraberlikten sonra evleneceklerdenim. Dugun tarihimiz belli oldu 11 ekim:)) evlenmek ne zor ismis yahu

günaydınlar herkese pınarcım hem hayırlı olsun hem çok geçmiş olsun dikkat et hasta gelin istemiyoruz

dilam maşallah sıraya girmişler benim görümcede aynı olayı yaptı hayırlısını versin alllah :)

bende yeni nişanlı bir hatun olark yıoğun günler geçiriyorum cumartesi sinemaya gittik sonra babasına gittik i,şyerine hediyesini verdik ve akşam kolcuoğluna gittik doyduk yemeklere çok şükür özlemiştim adana tatlarını nişanımızı kutladık güzel bir yemekle

dünde aşkım bize geldi ve ben sabah lazere gittim koltuk altıyla lazere girişmiş bulunuyorum izlenimlerimi aktarıcam herkeslere:) sonracığma aşkım geldi aldım götürdüm bizeee ve harika mamalar yedik babacığım ona mangal keyfi yaptı iyi baktılar onla hayalim adada bir uçurum var oraya gitmekti eşsiz manzarası var ve ormanın derinliklerinde oraya götürdüm çok güzeldi herşey biraz uzaktı yoruldu ama değdi birgün onunla orda yürüyyceğmi o manzaraya bakacağmı sarılcağmı biliyordum hayalimdi gerçekleşti çok şükür ediyorum veee biz söz verdik seneye bu zamanlar el ele o yolu yürüycez hayal kurduk minik bebeğimizle beraber allah nasip ederse evlenince bebişimiz hemen olsun istiyoruz çühnkü çocukları o benden daha çok seviyor ölüp bitiyoruz meleklere :)

sinemaya gidecek kızlara tavsiye hızlı ve öfkeliye gidin biz o filmi çok seviyormuyuz diye böyle beğendik bilmiyorum ama izleyin derim çok güzel :)

ne çok konuştum herkesler iyidir inşallah ben çok yoğun güzel haftasonu geçirdim inşallah herkesler öyledir

Kizlar merhaba. Daha once de ugruyordum topiginizwe uzun zamandir giremedim. Ben de uzuuuuunnca bir beraberlikten sonra evleneceklerdenim. Dugun tarihimiz belli oldu 11 ekim:)) evlenmek ne zor ismis yahu

hoşgeldinn, hayırlı olsun düğün tarihinn
buralara daha çok uğrarsın artık desenee

aminn gizz
siz de ne güzel zaman geçirmişsiniz maşallah

kırmızı mercimek çorbası
su böreği ( ben yapmadım annem verdi )
yaprak sarma
pilav
fırında kabak patlıcan etli yemek

tatlı olarak kalbura bastı
meyve: çilek, kayısı, muz

Hımm yeni gelin harikalar yaratmış ellerine sağlık

Canım öyle oluyor şimdi anlaman çok normal artik hiç birşey lafta kalmıyor hayaller bile çoğu gerçekleşiyor ama bunlar tatlı üzüntüler
Hem dilanında dediği dibi seni buralarda menü paylaşırken temizlikten bahsederken göreceğiz aileni ağırlayacaksın

siz de oldunuz mu böyle:26: geçiyo mu bu sonradan

bide annem burayı bırakıp gittiğim için çok pişman olacağımı söyleyip duruyo yapma şöyle diyorum anlamıyo

hani anneler hisseder ya öyle bişi diye çok korkuyorum ya pişman olursam

ya dediği gibi kafamı duvarlara vurursam

kendim düştüğüm için ağlayamazmışım da

annen de seni destekleyeceğine iyice tuz biber yapıyor ya :26::26:
ben uzakta değilim biliyorsun ama mesafemiz var ve yeri geldiğinde 3 haftadır annemlere gitmediğim oldu. hiç öyle birsey hissetmedim.
sen şehir değiştireceksin ama bende ilçe değiştirdim. bilmediğim bir yer. yine çevreye adapte sorunu oluyor.
zaten iş güç aşk oturup hayıflanmaya bile fırsatın olmaz.
pişman olacagını da sanmıyorum

canım öyle düşünme inşallah sevdiğinle hep mutlu olacaksınız hiç pişman olmayacaksın..ben birkaç hafta önce çok keyifsizdim ama şimdi heyecanla gün sayıyorum... kendi düzenin kendi evin..sizi yansıtan bir yer olacak eviniz.. her metrekaresi sizin emeğiniz olacak.. bunları hissetmek de bir başka güzel her şey güzel olacak korkutma kendini

pınar pınar emin ol bende evlenince senin gibi olucam aynı il ama 2 3 saat mesafe düşünebiliyormusun küçücük bir yerde yetişmiş büyümüş bir kız büyükçe bir metropolde yaşıycak yan komşusunun kim oldğnu bilmeden onla bir sene bile bir mazisi olmadan ki benim komşularımı doğdumdan beri tnaıyorum annem bebekken gelmişler adaya düşün benim halim aile bir yanda bir yanda çevrem

dicek ki herkes aileden kopacan sen ben yaşadğm yerden komple kopucam bu banada koyuyor üstelik daha 1 sene varken bunları üdşünüyorum üdn geziyoruz adada herkes tanıdık kimi bebeğni sevdiriyor kimi ise köpeğine bakın büyümüşmü diyor nişanlım bile aşık oldu yaşama şartlarmıza istanbulda kasaba hayatım var benim şimdi üzülmemmi ben bağıra bağıra ağlarım bile

o yüzden snei çok iyi anlıyorum ama annen diretmesin zaten kına gecesi ve senin evliliğe kalan son 1 haftan kopma noktanız olucak gözyaşları içinde ve emin ol iş koşuşturma derken aramadığını ile farkedemiceksin yaşayanlar hep öyle diyorlar

o yüzden sakin ol şehir değiştirceksin kaç saat mesafe bilmiyorm ama gidip gelinebilinir sanırsam izmirden nazilliye 2,5 sat gitmiştik ama yerine göre değişiyordur elbet inşallah yakınsındır canım haftasonları gider gelirsiniz üzme kendini üzme

Annen neden böyle diyor anlamadım bende aslı gibi sadece ilçe değiştirdim her zaman gidip göremiyorum çokda zorlandım ama atlattık çok şükür sen de aynı şekilde atlatacaksın... Pişman olmayacaksın sen bu adamı seviyorsun ve çok mutlu olacaksın unutma kötüyü de çağırma

Bana da annem kendi kararın kendi düşen ağlamaz biz arkanda durmayız her zaman dediğinde evet benim kararım dedim çok şkür pişman değilim allah utandırmasın kimseyi...

Aileler korkutuyor annem bana o lafları söyledikten sonra eşime de biz kızımızı üzmedik koruduk hep yanında olduk şimdi sana güvenip kızımızı teslim ediyoruz sende bizim gibi yapacak mısın demiş...

Ben geldim ne yapıyosunuz bakalım ne var ne yok

Ablam evlendi başka bir ile gitti sonra alışıyorsun evli olduğuna. ablam geldiğinde evini sadalar, annem de aman yawrum tatlı git tatlı gel der. zmanla canım annen de kabul eder alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…