Geçmiş olsun pınar sıcak havalar da kontrol edemiyoruz kendimizi. Adaçayı mideye iyi geliyor canım ben hasta olduğumda içipte çıkartmadığım tek çay adaçayııhlamur nane daha çok istifra ettiriyor.:26:
kırmızı mercimek çorbası
su böreği ( ben yapmadım annem verdi)
yaprak sarma
pilav
fırında kabak patlıcan etli yemek
tatlı olarak kalbura bastı
meyve: çilek, kayısı, muz
teşekkür ederim bircanımmmm
gerçekten zaman nasıl geçiyor öyle abim evlencek derken derken 15 gün oldu geçti bile
evim eşyam hiç bişiyim yok derken 2 günde hepsi oldu
bide bişi itiraf edicem daha yeni anladım evleneceğimiyani ev tutulunca
annemden uzakta
bi başıma
çok teşekkür ederim canlarım
ne duyduysam yapıyorum dilam dün sirke ile gargara yap dediler ölüyorum sandım
nası yaktı o bademciğin üstünde iltihap oluyo ya beyaz beyaz nası kavurdu onları
korkuyorum her duyduğumu da yapmaya
ıhlamur içirdi annem 5 dk ya çıktı ne yesem içsem en fazla yarım saat duruyo midede
2 günde eridim resmen göbeğim bile kayboldu gitti yüzüm kaşık kadar kalmış
herşeyin başı sağlık
bak şimidi bunu duydum ya hemen bunu yaparım ben
işyerindeki herkes dondurma yedirme derdinde napıyım yiyim mi:26:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Dün kayınvalidemler bizdeydi yemektebi aksilik olmadan güzelce ağırladım çok şükür
oh ellerine sağlıkk hümm
kıyamammm
o senin güzel yuvan olacak kii amaaaa..
sen de annenler gelecek die telaşlanacaksın burda menü sorcaksın tecrübeli gelinciklereee
soracıma yapıp sergiliceksin burdaaa
sora aşkınızı, yuvanızıi balayınızı anlatcaksınnn
üzülme pınartoşş
özge de evlendi
özlem de
sinem de
sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:123::123:
Bzde h.sonu c.tesi evimizi temziledik mutfak banyo tuvalet falan çok yorucuydu. pazar günü de alışveriş yaptık makyaj malz.almamıştık onları aldık sevdicek bana kıyafet aldı ama gelinlik için pabuç bulamadımm
Allah korusun pınarım ya geçmiş olsun
annem bida acile götürdü ateş 39.7az daha dursam havale geçirecekmişim bida iğne:2:
:18:
O ne güzel yemekler maşallah becerikli hanımm
Kizlar merhaba. Daha once de ugruyordum topiginizwe uzun zamandir giremedim. Ben de uzuuuuunnca bir beraberlikten sonra evleneceklerdenim. Dugun tarihimiz belli oldu 11 ekim:)) evlenmek ne zor ismis yahu
günaydınlar herkese pınarcım hem hayırlı olsun hem çok geçmiş olsun dikkat et hasta gelin istemiyoruz
dilam maşallah sıraya girmişler benim görümcede aynı olayı yaptı hayırlısını versin alllah :)
bende yeni nişanlı bir hatun olark yıoğun günler geçiriyorum cumartesi sinemaya gittik sonra babasına gittik i,şyerine hediyesini verdik ve akşam kolcuoğluna gittik doyduk yemeklere çok şükür özlemiştim adana tatlarını nişanımızı kutladık güzel bir yemekle
dünde aşkım bize geldi ve ben sabah lazere gittim koltuk altıyla lazere girişmiş bulunuyorum izlenimlerimi aktarıcam herkeslere:) sonracığma aşkım geldi aldım götürdüm bizeee ve harika mamalar yedik babacığım ona mangal keyfi yaptı iyi baktılar onla hayalim adada bir uçurum var oraya gitmekti eşsiz manzarası var ve ormanın derinliklerinde oraya götürdüm çok güzeldi herşey biraz uzaktı yoruldu ama değdi birgün onunla orda yürüyyceğmi o manzaraya bakacağmı sarılcağmı biliyordum hayalimdi gerçekleşti çok şükür ediyorum veee biz söz verdik seneye bu zamanlar el ele o yolu yürüycez hayal kurduk minik bebeğimizle beraber allah nasip ederse evlenince bebişimiz hemen olsun istiyoruz çühnkü çocukları o benden daha çok seviyor ölüp bitiyoruz meleklere :)
sinemaya gidecek kızlara tavsiye hızlı ve öfkeliye gidin biz o filmi çok seviyormuyuz diye böyle beğendik bilmiyorum ama izleyin derim çok güzel :)
ne çok konuştum herkesler iyidir inşallah ben çok yoğun güzel haftasonu geçirdim inşallah herkesler öyledir
kırmızı mercimek çorbası
su böreği ( ben yapmadım annem verdi)
yaprak sarma
pilav
fırında kabak patlıcan etli yemek
tatlı olarak kalbura bastı
meyve: çilek, kayısı, muz
teşekkür ederim bircanımmmm
gerçekten zaman nasıl geçiyor öyle abim evlencek derken derken 15 gün oldu geçti bile
evim eşyam hiç bişiyim yok derken 2 günde hepsi oldu
bide bişi itiraf edicem daha yeni anladım evleneceğimiyani ev tutulunca
annemden uzakta
bi başıma
siz de oldunuz mu böyle:26: geçiyo mu bu sonradan
bide annem burayı bırakıp gittiğim için çok pişman olacağımı söyleyip duruyo yapma şöyle diyorum anlamıyo
hani anneler hisseder ya öyle bişi diye çok korkuyorum ya pişman olursam
ya dediği gibi kafamı duvarlara vurursam
kendim düştüğüm için ağlayamazmışım da
bide annem burayı bırakıp gittiğim için çok pişman olacağımı söyleyip duruyo yapma şöyle diyorum anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?