anne baba ne derse cıkmaz her zaman hurafe bu hurafe,,
abin de evlendi gitti ya şimdi de sen gideceksin annen yok yere kıskançlık yapıyor
dert etme alışacaktır.
kız vermek kolay mı öyle?
bak annem de bana yemek yapmayı bilmiyorsun evlenince görcem seni diyordu
mis gibi de yapıyorum valla.
aramızda 3,5 saat gibi bi mesafe olacak çok değil aslında ben okurkende o kadardı
daha önce böyle değildi ev tutulduktan sonra bunları söylemeye başladı dün hastayım kendimi bilmez yatıyorum böyle olsan kim bakacak sana orda diyo
dayanamıyorum cevap veriyorum bende artık beni daha fazla korkutmaya çalışması anlamsız ki
o bunları söylüyo diye vaz mı geçiçem sanıyo, hadi ben vazgeçtim desem herkesten fazla üzülür neden böyle oldu da 2 ay kala herşey hazırken yüzük mü atılır diye
benim kuzenim 32 saat uzaklıkta burdan evlenip eşinin yanına gitti bak diyorum ne kadar mutlu bir başka kuzenim de burda burnumuzun dibinde ama maddi sıkıntılar yüzünden mutsuz
hangisi daha iyi diyorum uzakta olup mutlu olmak daha iyi değil mi diyorum anlamıyor
beni üzüyor babamı dolduruyo bide kızıyorum artık çok
ama bi yandan da anne baba ne dese çıkar ya ondan çok korkuyorum
ama deli ediyo beni aslı ya kaç gündür
nişanlıcan kamu kurumunda sözleşmeli yani sözleşme tarihi dolduğunda çıkış verebilirler ona taktı dünden beri de ya bida sözleşme yapmazlarsa
senin de hemen iş bulma ihtimalin düşük napcanız diye diye hem kendini yiyip bitiriyo ben benim içime kurt düşürüyo
kıskancaksa edepli kıskansın canım bu ne böyle
Hadi canım Allah korusun nişanlından vazgeçtin başka biri oldu o da tayinci olur ya da yanında oturursun ailenin huzurun olmaz yanii kimse garanti değl bugün burdasın yarın kesin mi? annen fazlasyla bağlı sanırım sana zamanla alışır inşş
Sen kırma anneni sonra pişman olursun!! benim babamda ev tuttuk halaaa bizim sitede şu daire var bu daire var, yok sizin apartmandan ev alayım diyohıı aslında çok güzel olurdu diyorum nasipse ev aldığımızda diye geçiştiriyorum
ama deli ediyo beni aslı ya kaç gündür
nişanlıcan kamu kurumunda sözleşmeli yani sözleşme tarihi dolduğunda çıkış verebilirler ona taktı dünden beri de ya bida sözleşme yapmazlarsa
senin de hemen iş bulma ihtimalin düşük napcanız diye diye hem kendini yiyip bitiriyo ben benim içime kurt düşürüyo
kıskancaksa edepli kıskansın canım bu ne böyle
annende felaket tellalı gibi ya
herşeyin niye en olumsuzunu düşünüp dile getiriyor ki.(ps: benim kv'de de böyle --fenalık getiriyor bazen bize)
dünyanın binbir türlü hali var.kimsenin yarını belli değil ki.
Allah yuva kurana yardım edermiş.
bence annen kıskançlıktan ve paylaşamamaktan dolayı sana sarmış.
ay rica edicem gitsin oğluna gelinine falan sarsın
aynen dedğin gibi bak dua saatine gelecek dediklerin başıma gelecek diyorum gelecek zaten diyo
çok sıkılıdım bu tavırlarından sanki zoraki bi evlilik yapıyorum en başından beri kıymetliydi damadı şimdi bi bahane bulup kızıp duruyo
ay rica edicem gitsin oğluna gelinine falan sarsın
aynen dedğin gibi bak dua saatine gelecek dediklerin başıma gelecek diyorum gelecek zaten diyo
çok sıkılıdım bu tavırlarından sanki zoraki bi evlilik yapıyorum en başından beri kıymetliydi damadı şimdi bi bahane bulup kızıp duruyo
Kıyamam ya sende hastasın alıngan oluyor insan daha çokkpınaarrrrr annen paylaşamıyor seni oğlu da gitti ne yapsın kadın kızına sarılcakk mecburrr
hiç de gelmez. sen sevdiğinle
annen de ilk
:13::13::13:abinler gelmedi mi yoksa size?ondan sarıyor olabilir
Aynen öyle :)huhhh huuuuuu havam batmasınn emiii
kırmızı mercimek çorbası
su böreği ( ben yapmadım annem verdi)
yaprak sarma
pilav
fırında kabak patlıcan etli yemek
tatlı olarak kalbura bastı
meyve: çilek, kayısı, muz
Günaydınnnnn kuzucuklarrrPınarrrr senin rahatsızlık beni buldu canım ya nasıl bir karın ağrısı, mide bulantısı,iştahsızlık hiç bişey yiyemiyorummm
Boş ver üzülme hayatında bir dönemeç bu yeni bir sayfaya artık biz diyebileceğin asla yalnız uyumayacağın her daim seni saracak eşin olacak yanında sevdiğin biriyse bu endişelerin yersiz. Bu konuda kendisini çok kasmış biri olarak söyleyebilirimki değmiyormuş.kızlar bugün buraya pek uğrayamadım çünkü biz nikah işlemlerine başladııııııkkkkk:103::103: içim biraz buruk şimdi herşey değişecek başta soyadım medeni halim bi tuhaf oldum yaaayine de güzel bir duygu tabi hakkımızda inşallah hayırlısı olur nikahta ailelerimiz de olamayacak maalesef 10-15 kişilik bi arkadaş grubumuz olacak yarın onlar için nikah şekeri yaptırıcam davetiyemizin de siparişini verdik şirin bir şey oldu gelinliğimi de çarşamba alıcaz artık geriye sadece düğünü beklemek kaldı ona da 2 ay varrr
pınar annenin davranışları klasik anne tavrı kızımı verdim benden gitti psikolojisine giriyolar benimki de öyle herşey olumsuz ona göre boşver yani hepsi böyle
Moralini bozmalarına neden izin veriyorsun hayat senin salla gitsin.merhaba kızlar çok az kaldı ama benimde moralim sıfır dua edin bana lütfen
geçmiş olsun hande sultanGünaydınnnnn kuzucuklarrrPınarrrr senin rahatsızlık beni buldu canım ya nasıl bir karın ağrısı, mide bulantısı,iştahsızlık hiç bişey yiyemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?