'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aramızda 3,5 saat gibi bi mesafe olacak çok değil aslında ben okurkende o kadardı

daha önce böyle değildi ev tutulduktan sonra bunları söylemeye başladı dün hastayım kendimi bilmez yatıyorum böyle olsan kim bakacak sana orda diyo

dayanamıyorum cevap veriyorum bende artık beni daha fazla korkutmaya çalışması anlamsız ki

o bunları söylüyo diye vaz mı geçiçem sanıyo, hadi ben vazgeçtim desem herkesten fazla üzülür neden böyle oldu da 2 ay kala herşey hazırken yüzük mü atılır diye

benim kuzenim 32 saat uzaklıkta burdan evlenip eşinin yanına gitti bak diyorum ne kadar mutlu bir başka kuzenim de burda burnumuzun dibinde ama maddi sıkıntılar yüzünden mutsuz

hangisi daha iyi diyorum uzakta olup mutlu olmak daha iyi değil mi diyorum anlamıyor

beni üzüyor babamı dolduruyo bide kızıyorum artık çok

ama bi yandan da anne baba ne dese çıkar ya ondan çok korkuyorum

anne baba ne derse cıkmaz her zaman hurafe bu hurafe ,,
abin de evlendi gitti ya şimdi de sen gideceksin annen yok yere kıskançlık yapıyor
dert etme alışacaktır.
kız vermek kolay mı öyle?
bak annem de bana yemek yapmayı bilmiyorsun evlenince görcem seni diyordu
mis gibi de yapıyorum valla.

ama deli ediyo beni aslı ya kaç gündür

nişanlıcan kamu kurumunda sözleşmeli yani sözleşme tarihi dolduğunda çıkış verebilirler ona taktı dünden beri de ya bida sözleşme yapmazlarsa

senin de hemen iş bulma ihtimalin düşük napcanız diye diye hem kendini yiyip bitiriyo ben benim içime kurt düşürüyo

kıskancaksa edepli kıskansın canım bu ne böyle

Hadi canım Allah korusun nişanlından vazgeçtin başka biri oldu o da tayinci olur ya da yanında oturursun ailenin huzurun olmaz yanii kimse garanti değl bugün burdasın yarın kesin mi? annen fazlasyla bağlı sanırım sana zamanla alışır inşş

Sen kırma anneni sonra pişman olursun!! benim babamda ev tuttuk halaaa bizim sitede şu daire var bu daire var, yok sizin apartmandan ev alayım diyo hıı aslında çok güzel olurdu diyorum nasipse ev aldığımızda diye geçiştiriyorum

kadının amacı ne anlayamadım ki

çok bağlı geceleri bile benle yatıyor

bende anlatıyorum her zaman hayırlısını diliyelim diyorum yok yok yok anlamıyor

sevindiği tek şey evimizin yanında sağlık ocağı var hasta olunca hemen oraya koşarsın diyo

annende felaket tellalı gibi ya
herşeyin niye en olumsuzunu düşünüp dile getiriyor ki.(ps: benim kv'de de böyle --fenalık getiriyor bazen bize)
dünyanın binbir türlü hali var.kimsenin yarını belli değil ki.
Allah yuva kurana yardım edermiş.
bence annen kıskançlıktan ve paylaşamamaktan dolayı sana sarmış.

ay rica edicem gitsin oğluna gelinine falan sarsın

aynen dedğin gibi bak dua saatine gelecek dediklerin başıma gelecek diyorum gelecek zaten diyo

çok sıkılıdım bu tavırlarından sanki zoraki bi evlilik yapıyorum en başından beri kıymetliydi damadı şimdi bi bahane bulup kızıp duruyo

Kıyamam ya sende hastasın alıngan oluyor insan daha çokk pınaarrrrr annen paylaşamıyor seni oğlu da gitti ne yapsın kadın kızına sarılcakk mecburrr

hiç de gelmez. sen sevdiğinle

annen de ilk

:13::13::13:abinler gelmedi mi yoksa size?ondan sarıyor olabilir

Kıyamam ya sende hastasın alıngan oluyor insan daha çokk pınaarrrrr annen paylaşamıyor seni oğlu da gitti ne yapsın kadın kızına sarılcakk mecburrr

hiç de gelmez. sen sevdiğinle

annen de ilk

:13::13::13:abinler gelmedi mi yoksa size?ondan sarıyor olabilir

tamam sarsın da böyle gömmesin yani bizi

doğru düzgün sarsın dimi ama:26: yok işsiz kalacak yok yalnız kalcan burayı özlicen

ne böyleeee

abimler düğünden beri 2 kez geldiler onlara mı kızıyor dersin aslı:44:

öyleyse arayıp çağırayım bari valla çok sıkıldım artık ağlayasım var

huhhh huuuuuu havam batmasınn emiii
Aynen öyle :)

Tabi çamaşırına nazar boncuğu falan takıyoruz kiii endamına kem gözler işlemesin :)
kırmızı mercimek çorbası
su böreği ( ben yapmadım annem verdi )
yaprak sarma
pilav
fırında kabak patlıcan etli yemek

tatlı olarak kalbura bastı
meyve: çilek, kayısı, muz

Helal olsun yaa :)
Benim koca birgün ayırmam lazım bunları yapmak için :)

Kizlaaaar bengeldim artik isyerinden kk ya giremiyorum yasakladilar bwni dizden ayırdılar telefon aldim s3 ama burdanda giremiyorum is arasinda sizi seviyorum

kızlar bugün buraya pek uğrayamadım çünkü biz nikah işlemlerine başladııııııkkkkk:103::103: içim biraz buruk şimdi herşey değişecek başta soyadım medeni halim bi tuhaf oldum yaaa yine de güzel bir duygu tabi hakkımızda inşallah hayırlısı olur nikahta ailelerimiz de olamayacak maalesef 10-15 kişilik bi arkadaş grubumuz olacak yarın onlar için nikah şekeri yaptırıcam davetiyemizin de siparişini verdik şirin bir şey oldu gelinliğimi de çarşamba alıcaz artık geriye sadece düğünü beklemek kaldı ona da 2 ay varrr

pınar annenin davranışları klasik anne tavrı kızımı verdim benden gitti psikolojisine giriyolar benimki de öyle herşey olumsuz ona göre boşver yani hepsi böyle

Günaydınnnnn kuzucuklarrr Pınarrrr senin rahatsızlık beni buldu canım ya nasıl bir karın ağrısı, mide bulantısı,iştahsızlık hiç bişey yiyemiyorummm

Günaydın Kızlar

Pınarrrrr 1 ay 30 gün kalmış sen takılma bu kadar annen bunları seni paylaşamadığı için söylüyor bir problem hissetseydi saba en başında zaten söylerdi rahat ol...

Benim annemde bana sen yemek falan yapamazsın inatçısın senle uğraşmaz falan derdi sinirlenince şimdi unuttu onları

Geçenlerde kuzenimin düğünü vardı memleketten dayılar falan geldi eşimin kolundan tuttu tanıştırmaya götürüyo ben arkada kaldım dönüp bakmadı bile

Günaydınnnnn kuzucuklarrr Pınarrrr senin rahatsızlık beni buldu canım ya nasıl bir karın ağrısı, mide bulantısı,iştahsızlık hiç bişey yiyemiyorummm

Günaydın canım geçmiş olsun salgın var sanırım yaa...

Boş ver üzülme hayatında bir dönemeç bu yeni bir sayfaya artık biz diyebileceğin asla yalnız uyumayacağın her daim seni saracak eşin olacak yanında sevdiğin biriyse bu endişelerin yersiz. Bu konuda kendisini çok kasmış biri olarak söyleyebilirimki değmiyormuş.

Anne olayına gelirsek benim annem kokteyl yapacağım işçin demediğini bırakmadı. Böyle kız mı evlenirmişten ben seni böylemi gelin edeceğime doğru bir sürü olumsuz cümle işittim aylarca sonuç oda bende mutluyuz şimdi bu sadece bir süreç ve kendinizi bu konuda fazla üzmeyin derim pınara da sana da söyleyebileceğim tecrübe ederek aldığım bir ders bu unutmayın yalnız değilsiniz bu konuda
merhaba kızlar çok az kaldı ama benimde moralim sıfır dua edin bana lütfen
Moralini bozmalarına neden izin veriyorsun hayat senin salla gitsin.
geçmiş olsun hande sultan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…