- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Bende Eylülde Evlenicem Ve Çooook Uzaklara Gidicem Kocamdan Başka Tanıdıgım Kımsenın Olmadıgı Bir Ülkeye. Sevdıgım Insanla Hayatımı Bırlestırım Gune Onunla Baslayıp Onunla Bıtırecegım Icın Cook Mutluyum Ama Bı Yandanda Cok Uzgunum cunku Ben Babasına Çok Duskun Olan Bırıyım Ve İstanbuldan Güney afrilkaya Gelin Gidiyorum. (Uçakla 10 Saat) Annem Panık Atak Oldugu Icın Yanıma Gelemıcek Olsada Babamın Gelebılecek Olması BEn Tesellı Edıyor. NE Yapıcam Bılmıyorum Bır Sabah Gozumu Actgımda Bılmedıgım Bır Ulkede Tanımadıgım Insanlarla Ic Ice Olucam(
Bugün niye sessiz burası
ben bu haldeyim.. kafayı yicem
geri döndüüüümm :))) çok şükür kına ve düğünde her şey yolundaydı gelinciklerim dinlenmeye çalışıyoruz .. düğün gününden beri dk hapından dolayı lekelenme var bir de diğer durum karıştı malum o kötü oldu benım için daha bi yoruldum umarım biter bugünsizler nasılsınız kimler evlendi benden sonra ) pınarcım hazırlıklar nasıl gıdıyor? dilacıkım sen napıyorsun artık sıra sizdee
Güanydın zehra nasılsın bakalım.Günaydın güzeller
Yaz geldi işler daha bir yoğunlaştııı.. yorgunumm dün koştur koştur mobilyacımıza gittik parasını verdik, halılarımza baktıkk ordan da dans kursuna yazıldık inş harmandalı oynarım düğünde kalabalık, stres ve heyecandan oynayabilirim inş yanılmam :18:
Evet streslyim hemde nasılll inşş çat pat da olsa oynarımmGüanydın zehra nasılsın bakalım.
Sadece tek dans edecektim nikahımda ve herkes size bakarken dans etmeye devam etmek aman Allahım müzik bitene kadar stresten kurdeşen dökecektim az kaldı.
günaydınnnnn
bugün çarşambayarın olcak sevgilitoma kavuşucaammmm inşAllah
çok heyecanlıyım gelinliğimi de görücemmm
gelin pabularımı da alıcammmmm
ne renk alayım yaaaa :26::26::26:
fikir versenize
gelinlikçiden aldığım çiçek turkuazama ben düğün günü canlı çiçek yaptırıcam ne renk olacak fikrim yok henüz
ayakkabıyı neye göre seçeyim şimdi:44::44::44:
bide gelinlikçim içine çamaşır giyme dedipeki alta nası bişi almalıyım
helpppp
günaydınnnnn
bugün çarşambayarın olcak sevgilitoma kavuşucaammmm inşAllah
çok heyecanlıyım gelinliğimi de görücemmm
gelin pabularımı da alıcammmmm
ne renk alayım yaaaa :26::26::26:
fikir versenize
gelinlikçiden aldığım çiçek turkuazama ben düğün günü canlı çiçek yaptırıcam ne renk olacak fikrim yok henüz
ayakkabıyı neye göre seçeyim şimdi:44::44::44:
bide gelinlikçim içine çamaşır giyme dedipeki alta nası bişi almalıyım
helpppp
canım cnaım çok mutluyum senin aıdna ne kadar az kaldı ayakkbı dantelli olaiblir aslında çokta şık olur ayakkbıcıları gezsene gelinlik provasına giderken giyeceğin ayakkbıyıda götürmen gerek herhalde canım
bu arada dilllaaaa gelirsen buraya muhakak bak vakti zamanında bir gelinlik paylaşmıştın albümde onun modeli neydi ben kaydetmemmiş olabilirim çok beğenmiştim kabarıklığınıııııı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?