'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnn güzel bayanlarrr Hayırlı bir gün geçirelimm inşş sözler nişanlar havada uçuşuyorr Allah tamamına erdirsin inşş düğün tarihi sayın en kısa zmandaaaaa

Hayırlı olsun hakkınız da çok zor

kızlar gunaydın;
yardımnza ıhtıyacım var dun saat 5,30da ısten cıktım arkdasla kafeye gıttık nısanlım dedı nerdesın dddm kafedym cık bı goreyım senı tamm dedım oan tayt gymstm oda taytan nefret edıyor dedıkı benı ole gorunce kafann dıkıne gore hareket et dedı ve benı bıraktı gıttı 6dan bu saat e kadar aradım tlmı açmıyo msjlarıma karslık vermıyor sızce napayım yardımcı olrmsnz

geri döndüüüümm :))) çok şükür kına ve düğünde her şey yolundaydı gelinciklerim dinlenmeye çalışıyoruz .. düğün gününden beri dk hapından dolayı lekelenme var bir de diğer durum karıştı malum o kötü oldu benım için daha bi yoruldum umarım biter bugün sizler nasılsınız kimler evlendi benden sonra ) pınarcım hazırlıklar nasıl gıdıyor? dilacıkım sen napıyorsun artık sıra sizdee

ne tez döndün sennnn balayı yok mu balayııı

çok sevindim sorunsuz geçmesine diğer durum neden karıştı :26: yeni mi başlamıştın sen hapa :44:

çözülür inşAllah

bende tam gaz ilerliyorum perşembe sevdiceğin yanına gidicem gelinlik provası bahanesiyleee

izin almaya çalışıyorum

ölle işte sen anlat gerçi daha çok taze ama aynı evde olmak güzel mi

Yaz geldi işler daha bir yoğunlaştııı.. yorgunumm dün koştur koştur mobilyacımıza gittik parasını verdik, halılarımza baktıkk ordan da dans kursuna yazıldık inş harmandalı oynarım düğünde kalabalık, stres ve heyecandan oynayabilirim inş yanılmam :18:

Günaydın güzeller
Güanydın zehra nasılsın bakalım.

Sadece tek dans edecektim nikahımda ve herkes size bakarken dans etmeye devam etmek aman Allahım müzik bitene kadar stresten kurdeşen dökecektim az kaldı.

Güanydın zehra nasılsın bakalım.

Sadece tek dans edecektim nikahımda ve herkes size bakarken dans etmeye devam etmek aman Allahım müzik bitene kadar stresten kurdeşen dökecektim az kaldı.
Evet streslyim hemde nasılll inşş çat pat da olsa oynarımm

günaydınnnnn

bugün çarşamba yarın olcak sevgilitoma kavuşucaammmm inşAllah

çok heyecanlıyım gelinliğimi de görücemmm

gelin pabularımı da alıcammmmm

ne renk alayım yaaaa :26::26::26:

fikir versenize

gelinlikçiden aldığım çiçek turkuaz ama ben düğün günü canlı çiçek yaptırıcam ne renk olacak fikrim yok henüz

ayakkabıyı neye göre seçeyim şimdi:44::44::44:

bide gelinlikçim içine çamaşır giyme dedi peki alta nası bişi almalıyım

helpppp

full dantel al

canım cnaım çok mutluyum senin aıdna ne kadar az kaldı ayakkbı dantelli olaiblir aslında çokta şık olur ayakkbıcıları gezsene gelinlik provasına giderken giyeceğin ayakkbıyıda götürmen gerek herhalde canım

bu arada dilllaaaa gelirsen buraya muhakak bak vakti zamanında bir gelinlik paylaşmıştın albümde onun modeli neydi ben kaydetmemmiş olabilirim çok beğenmiştim kabarıklığınıııııı :)))))

sağol gizimmm

yarın sabahtan ayakkabıyı alıcaz aydından sonra provaya gidicem zaten kuzum

ayakkabı rengine karar veremiyorum ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…