'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlarr

Güzel pazartesiler

Bugün fevkaledenin fevkinde yoğundum bugünn
Pazar günü nişanım var ve ben hergece nişanla ilgili kabuslar görmekten fazlasıyla sıkıldım

Sizler nasılsınız

kabusa hiç gerek yok zehracım merak etme güzel geçicek atlatıcaksın zaman çok çabu kgeçmiş yahu 22 gün oldu ben nişanlanalı dün gibi :)

gülin napıyor canım haberin varmı ondan bu hafta işe gitmedi sanırsam izinli bildiğim kadarıyla

zehroşş hoşgeldinnn canımm
azıcık kalmış kiiii
olur öle kabuslarr yetişememe, kıyafetin olmaması gibii

Kuzum inşallah yaaa
nişanlığımı cuma günü teslim aldım
Gülin izinli evet
Son hazırlıklarını tamamlıyor

zehroşş hoşgeldinnn canımm
azıcık kalmış kiiii
olur öle kabuslarr yetişememe, kıyafetin olmaması gibii
Dilaaam hoşbuldum
Çok az kaldıı
Ay benim herşey tamam
fotocu gelmez foto aksesuarını unutum yok başkasıyla evlenirim yeter uleeynnnnnnnnnn

selam gelincikler

kısa bir aradan sonra tekrar geldim..hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor..mobilyalarımızı ve koltuklarımızı sipariş ettik 10 gün sonra geliyor inşallah.. cumartesi günü evimiz boya badana yapıldı dün de temizlik yaptık komple :)) bu arada gelinliğimde dikiliyorrrr cumartesi provam vardı bu cumartesi yine provam var bu sefer gelin ayakkabımla gitmem lazım ama ortada ayakkabı yok perdelerimide sipariş vereceğim storun daha şık duracağını düşünüyorum davetiyeye de karar verdik bu ay sonuna kadar onuda halletmiş oluruz artık bunlar dışında eksiklerimiz var tabi beyaz eşya halı konusuna daha gelmedik sırayla herşey çok şükür herşey yolunda

pambukprenses canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

maşallah maşallahh kuzum
rüyaların tersi çıkarmış yaa süper olcak nişann

kızlarr 2 gün müsade istiyorum sizdennn
aşkito balığının yanına gidiyorum bu akşam Allahtan bi mani çıkmazsaa
kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizii

bana özel günaydın de gülin de yok zati çekerim saçını haaaaa

hiiiiiii :18:

Sana özel günaydın Özgişşş Gel len burayaaaa

oohh az kaldı az

*
günaydın herkese listemiz azalıyor günden güne

*
gülin nasıl telaşı heyecanı

Gülin heyecanlı kuzumm. İki gün sonra sözlü bir hatun olcak o da
Hepimiz heyecanlıyız

Bende Eylülde Evlenicem Ve Çooook Uzaklara Gidicem Kocamdan Başka Tanıdıgım Kımsenın Olmadıgı Bir Ülkeye. Sevdıgım Insanla Hayatımı Bırlestırım Gune Onunla Baslayıp Onunla Bıtırecegım Icın Cook Mutluyum Ama Bı Yandanda Cok Uzgunum cunku Ben Babasına Çok Duskun Olan Bırıyım Ve İstanbuldan Güney afrilkaya Gelin Gidiyorum. (Uçakla 10 Saat) Annem Panık Atak Oldugu Icın Yanıma Gelemıcek Olsada Babamın Gelebılecek Olması BEn Tesellı Edıyor. NE Yapıcam Bılmıyorum Bır Sabah Gozumu Actgımda Bılmedıgım Bır Ulkede Tanımadıgım Insanlarla Ic Ice Olucam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…