'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

3 gün biz de yapamadık kuzum hem istemsiz kastım hem acayip canım yandı ağladım bile her seferinde o derece
sonra kızlar aslıyla iletişime geçtiler Allah razı olsun aslım yardımcı oldu dediklerini uygulamaya çalıştık sonra oldu
kanamam hiç olmadı mesela benim.. hala da zorlanıyorum ama ilk seferler gibi değil çok şükür
daha iyi olcak inşallah

ya ben rahat bi insandım hiç kafama takmazdım asla da acıycak diye düşünmemiştim ama ona rağmen böyle bi sorun yaşamak şok etti beni..ama Allaha şükür aştık vajinismus oldum diye bile korktum

zehram canım çok geçmiş olsun nazardır canım güzel olucak herşey gülinim nasıldı heyecandan yorgun düşmüştür gelse keşke oda bugün çok özledim merak ettim

özge yaaa bişi dicem nasıl aştın kasılmayı bende o konuda beynen kendimi rahat hissederim diyorum ya öyle olursa bu konular naısl aşılıyor yaaa kitleip kalmak istemem yani bu konuda sen en rahat fikirli insandın

herkese günaydın
kucak dolusu merhabalar:) adanadan kebap kokulu selamlar...
canım bende yenı yıla yakın evleneceğım.Bende de korku var bıraz ya kasarsam kendımı dıye
inşallah rahat atlatırım ilk geceyı.

gizim çok zor aştım sık sık denedik her seferinde başarısız olunca denemek bile istemedim bi daha
nasıl aştım tam olarak onu da bilmiyorum ama biz o gün sauna hamam falan yapmıştık.. saunanın kapısında da kasları gevşetir vs tarzı bişey diyodu sanırım onu beynime iyice kazıdım ben ve akşama olcak dedim çünkü sauna ve hamamda cidden rahatlamıştım
açık yazmak da istemiyorum ama ben yönlendirdim.. dur dedim durdu falan o şekilde yavaş yavaş denedik
ama gün içinde hiç aklımdan çıkmıyodu çok üzülüyodum ya.. hiç olmayacakmış gibi geliyodu çünkü yine açık yazıcam ama bi noktadan sonra mümkünatı yok ilerleyemiyodu.. canım acayip yanıyodu
sonra eninde sonunda olafcak diyip rahatlattım sanırım kendimi
bi de aslının dediği püf noktalar vardı onları uyguladık sana özelden yazarım burda yazmıyım

AH KUZUM YAAA
allah korusun vajinismustan ..
aşmış olmana çoook sevindim ...
benimde kanamam sarımtrak bir renkte oldu öyle kırmızı bir kan gelmedi..
ama yatak alezi avuç içi kadar sapsarıydı.
demekki eskiden miş oluk oluk kanayanlar :)

ayy çok geçmiş olsunn zehroşş
ne zamana kadar kalacakmış pekii alçısıı

Kuzum çok sağol. Bende bilmiyorum ki tatlım. Nişana kadar çıkmayacağı kesin

Gizimm sağol birtanem.. Bizde nazar dedik
Çok heeycanlıydı o dün akşam yaa.. Zırt pırt telefona bakıo.. Sanki telefon çalıyormuş gibi geliyor dedi.
O sırada ben çaldırdım telefonunu Eline ayakkabısını alıp üzerime yürüdüü

ayy özgemm ciddi misinn :26::26:
hakkaten burda rahat rahat atıp tutuyodukk
ayyy tırstımm iyi mii :18::18::18:
vallahi o gece uyutmam hiç birinizii
ararımm tek tekk

anı olarak kalır artıkk alçınızz
elbisenin renginde kurdaleyle sarınn zehroşş

ay özgemmmm yaaaa cidden maşallah size ama çok garibime gidiyor biz fikren o fikri elbet olucak aşığız diyoruz eğer bende kasılırsam kahrolurum herhalde aslı bir kaç pelvis hareketi söylmeişti bende evlenmeye yakın yapacağım aslının tavsiyeletrini bana lütfen özelden yaz

ama aşmana çok sevindim kötüsünü üdşünme benimde cnaım çok kıymetli yansa naparım bilmem

aşmış olmana çok sevındım allah korusun vajınusmustan.
ilk gece çok önemli tabıkı rahat olmak lazım ama heyecandan olur kasılmalar.kızlar bu kasılma olmasın dıye bazı egzersızler varmış onlar nasıldı?

anı olarak kalır artıkk alçınızz
elbisenin renginde kurdaleyle sarınn zehroşş

Foto çekimlerinde aksesuar niyetine kullancaktım ben o alçıyııı
Üzerine renkli kalemlerlee nişan tarihimizi falan yazarız bişi yazma sakın dedim
Beyefendi yememiş içmemiş sabahın köründe iş arkadaşlarının isimlerini yazmışlar
Gittiii canım aksesuar

geçmişi okuyamadan selam verdım:)
geçmiş olsun alçı için canım umarım atlatır hemen
Ben de çok streslıyım bu düğün telaşından
korkularımda var bıraz off

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................43 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................50 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................58... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................79...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................309...:26::123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................309...:26::123:​

ayy özgemm ciddi misinn :26::26:
hakkaten burda rahat rahat atıp tutuyodukk
ayyy tırstımm iyi mii :18::18::18:
vallahi o gece uyutmam hiç birinizii
ararımm tek tekk

bi de beni biliyonuz diloşum ben hiç korkan biri değildim ya rahattım yani
en çok da ben bunu yaşadım diye şaşırdım çünkü sevdiceğimle birlikte uyumuşluğum da var benim çok yabancı değiliz birbirimize
ama olunca oluyomuş demek ki.. belki senin çoook rahat olur kuzum belli olmuyo bu işler

kuzum herkeste aynı olcak die bişi yok senin belki çok rahat olur yazcam şimcikin özelden

diğer eline de sen vursaydınn onu alçılayıp kullanırdınn zehroşş
çok cani gördümm kendimiii
*
sen onu kurdaleyle fln bişeler yap
ya da alçı boyayla boyayınn

geçmişi okuyamadan selam verdım:)
geçmiş olsun alçı için canım umarım atlatır hemen
Ben de çok streslıyım bu düğün telaşından
korkularımda var bıraz off

Saol canım tşk ederimm..
Napalım geldi başımızıa bir kere yapıcak birşey yok
Stres heyecan bu anların olmassa olmazı maalesef

vallahi çocukluktan beri beynimize cıs yasak, cıs ellenmez die sokmuşlar
şimdi böle stres oluyoruz
inşallah kazasız belasız geçer hepimizin kii

Benimkinin eli açıda falan değilmiş.
Bana şaka yapmış
Bu kez ben kırıcam eliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zehraaaaaa destek ügç olarak bizlerde gelellim senimi denşiyor inanamıyorum bu tür şeleri anca benimklnin aklına gelirdi derken herhalde fotorğaf çekimine naparsın diye merak ettti vay arkadaş :))))))))))))

nişandan sonra o el dövülür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…