Selam kızlar
Melinda hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayın. Evinizden bereket, dilinizden aşk sözcükleri ve neşe hiç eksik olmasın. 80 yaşına bile geldiğinizde saygınızı yitirmeyin
çok teşekkür ederim seduluuu, ne güzel temenniler bunlarrr
darısı başına tez zamanda inşallah
Merhabalar kızlarrrrrrrrrr ben geldimm dün evimizi yerleştirdikk o kadar çok kap kacak aldığıma pişamn oldum bir kısmını annemin evine geri göndereceğimdüğünümğze 43 gün kaldı çok çok az kaldıı artık evlenip yuvamda yaşamak istiyorum yaaa h.sonu koşuşturma yine beni bekler
Merhabalar kızlarrrrrrrrrr ben geldimm dün evimizi yerleştirdikk o kadar çok kap kacak aldığıma pişamn oldum bir kısmını annemin evine geri göndereceğimdüğünümğze 43 gün kaldı çok çok az kaldıı artık evlenip yuvamda yaşamak istiyorum yaaa h.sonu koşuşturma yine beni bekler
gizim çok zor aştımsık sık denedik her seferinde başarısız olunca denemek bile istemedim bi daha
nasıl aştım tam olarak onu da bilmiyorum ama biz o gün sauna hamam falan yapmıştık.. saunanın kapısında da kasları gevşetir vs tarzı bişey diyodusanırım onu beynime iyice kazıdım ben ve akşama olcak dedim çünkü sauna ve hamamda cidden rahatlamıştım
açık yazmak da istemiyorum ama ben yönlendirdim.. dur dedim durdu falan o şekilde yavaş yavaş denedik
ama gün içinde hiç aklımdan çıkmıyodu çok üzülüyodum ya.. hiç olmayacakmış gibi geliyodu çünkü yine açık yazıcam ama bi noktadan sonra mümkünatı yok ilerleyemiyodu.. canım acayip yanıyodu
sonra eninde sonunda olafcak diyip rahatlattım sanırım kendimi
bi de aslının dediği püf noktalar vardı onları uyguladık sana özelden yazarım burda yazmıyım
Çok teşekkür ederim kızlar.. Özge bende tedirginim düşündükçe soğuk soğuk terliyorum inş hayırlısıyla sorunsuz atlatırız
TheTudors arkadaşım
listeyi ben düzenliyorum ve 2 gündür foruma giremiyorum
listeye iyi hoş ekleyelim de senii listede adın kalıp sora biz sen yokken şafağını saymayalımm
listeye adını ekleyebilmem için bu topiğe yazman gerekiyo
kimse başlığa yenı gelene selam bıle demezse nasıl takip edılır
düzelttık yıne olmadı.. kalın sağlıcakla
günaydın canımm
nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?