Günaydın bende aranıza katılabilirmiym :26: Kısaca; 6 yıldır birlikteyiz 8 aydır nişanlıyız en geç 2014 yaza düğün olacak biizim de.
Beni de kabul ederseniz çok sevinirim
günaydın kızlarr
acaip uykusuzumm
hoşgeldin hakuda
*
gülinn biz yazmazsak kimse olmaz tabiii
gel yaz ki hemen cevaplayalım sayfalar dolsun buraya daa
günaydın kızlarr
acaip uykusuzumm
hoşgeldin hakuda
*
Ne yazayım Diloş :111:
Nasılsın iyimisin
bak yazmışsın iştee
uykusuzumm gülintoşş
sen nasılsınn
nası gidiyo sözlülükkk
gülin sen gelmezsen ben gelmezsem ne olacak tabii ki boş olur
anlat bakalım nişan ne zaman
bak ben çığır açtım bebek ne zaman diyorlar
günaydın kızlarr
acaip uykusuzumm
hoşgeldin hakuda
*
Benim de uykum var Dilatoş yaa
İiyiymmm güzel gidiyor sözlülük 2-3 akşam da bir biz de sözlücük çok hevesliydi bize gelmeye zaten muradına erdiBabama biraz daha alışsa her akşam biz de olcak
Bebek ne zaman Aslıcan :86::86::86:
Kuzumm dün biyerle gidip görüştük nişan için çok beğendik salonu beklediğimden güzel çıktı.
27 Ekim için ismimizi yazdırdık yarın falan kaporamızı vericez kesinleşicek inşallah nişan tarihimiz
Dila sizin düğün tarihiniz netleşti mi artık düğün salonu bakıyordun? sende hazırlıklar ne alemde
gülin her akşam gelmesin sevdicek
benim babam o zaman nişanlıcanı veto etmiştiaz korksun çekinsin benden diye
ohh ekimde
*
hande pınarın kendi topigi var artık orda.
gülin her akşam gelmesin sevdicek
benim babam o zaman nişanlıcanı veto etmiştiaz korksun çekinsin benden diye
ohh ekimde
*
hande pınarın kendi topigi var artık orda.
19 Ocağın pazar olduğu gerçeğini kabul edebilirsek kesinleşti ama pazar günü gelecek olanlara zor olabilir
bi gün öncesi olabilir
*
hazırlıklar da büyük eşyalar dışında her şey hazır, abican evlensin sora bana yoğunlaşırızz
19 Ocağın pazar olduğu gerçeğini kabul edebilirsek kesinleşti ama pazar günü gelecek olanlara zor olabilir
bi gün öncesi olabilir
*
hazırlıklar da büyük eşyalar dışında her şey hazır, abican evlensin sora bana yoğunlaşırızz
Bişeyin kalmamış ki o zman canım.en kolayı büyük parçalaar .bana hep derlerdi paranı köşene at, düğüne yakın daha çok nakde ihtiyacın oluyor diye haklılar sende birazcık at canım... Biz dans kursuna başlamıştık dün düğün dansı için derslere başladık çok eğlenceli geçiyr ama yorucu hiç dinlenemiyorum
Bizde bir gün önce yapacağız canım pazar günü gelenler ve dönmek isteyenler için zor oluyor diye annem öyle istedi
gülibik glemiş holş gelmiş inşallah tutarsınız gönlünün isteidği salonu canım arkadaşım
diloşş canım birikim şart aslında handeye katılıyorum bende birikim yapıp bir yandan çeyiz alıyorum kredi kartımada 100 tl ya öderim ya ödemem bir ayda hiç kartla alışverş yapmıyorum ne varsa peşin
ama şu kumbara olayını ben beceremiyorum naısl yapıyorsunuz bozukluklaırmı atıyorsunuz bizim evde bozuk para her yerde babamdan kaparım ben kaşam o kolay onları bir yerde biriktiririm ay osnu altın laırım yada
meselaa sana tavsiye 5 seneye yakındır her ay anneme veriyorum ben bende para olunca harcıyorum diye annemd ehesapta altına yatırıyor bir yandan annemde biriktiriyor şu sıralarda ben her ay 100 tl atmaya çalışıyorum annemden felan ayrı bu ay mesela 300 koycam herşeyden ayrı:))))))) hani kendine ay başı deki şunu yapıcam ubnu yapıcam ve muhakak uy ben sabit fikirliyim diye para biriktirmek kolay geliyor bişimi beğeniyorum paramı ay başı anneme evrdiğim için alamıyorum giz 300 tl ile bir ay geçinemezsin sen yola 300 veriyorsun zaten diyip kendim avutuyorum
nişanlıömın ise 0 birikimi var bu ay maaşını alsın oda koycak kenara ki yolu yok evine 10 dakka yemeği desen ticket cumartedsi pazar bile bizi geçindiriyoo
eeee nereye gidiyoo bişi aldığıda yok gerçi nişan sürecinde çok gittti
aslınd abirikim yaappp bakkk çeyizime eksiklerim var annemin alası yok nedenmi zaten hatun para biriktirdi istediğini alır bana sen panik olma ben birikim yaptım kredi kartına gerek yok peşin alcaz dedi ama ben yine gözümün önünde tabağım çanağım dursun istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?