'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarr
acaip uykusuzumm

Günaydın bende aranıza katılabilirmiym :26: Kısaca; 6 yıldır birlikteyiz 8 aydır nişanlıyız en geç 2014 yaza düğün olacak biizim de.
Beni de kabul ederseniz çok sevinirim

hoşgeldin hakuda
*
gülinn biz yazmazsak kimse olmaz tabiii
gel yaz ki hemen cevaplayalım sayfalar dolsun buraya daa

gülin sen gelmezsen ben gelmezsem ne olacak tabii ki boş olur

anlat bakalım nişan ne zaman

bak ben çığır açtım bebek ne zaman diyorlar

bak yazmışsın iştee
uykusuzumm gülintoşş
sen nasılsınn
nası gidiyo sözlülükkk

Benim de uykum var Dilatoş yaa

İiyiymmm güzel gidiyor sözlülük 2-3 akşam da bir biz de sözlücük çok hevesliydi bize gelmeye zaten muradına erdi Babama biraz daha alışsa her akşam biz de olcak

gülin sen gelmezsen ben gelmezsem ne olacak tabii ki boş olur

anlat bakalım nişan ne zaman

bak ben çığır açtım bebek ne zaman diyorlar

Bebek ne zaman Aslıcan :86::86::86:

Kuzumm dün biyerle gidip görüştük nişan için çok beğendik salonu beklediğimden güzel çıktı.

27 Ekim için ismimizi yazdırdık yarın falan kaporamızı vericez kesinleşicek inşallah nişan tarihimiz

günaydın kızlarr
acaip uykusuzumm

hoşgeldin hakuda
*
gülinn biz yazmazsak kimse olmaz tabiii
gel yaz ki hemen cevaplayalım sayfalar dolsun buraya daa

Dila sizin düğün tarihiniz netleşti mi artık düğün salonu bakıyordun? sende hazırlıklar ne alemde

aman maşallah maşallah
şimdi sen bide tek çocuksun yaa bence baban şimdilik mesafeyi koruyo sonra baba oğul olurlar
*
ayrıca nişan mıı

Dila sizin düğün tarihiniz netleşti mi artık düğün salonu bakıyordun? sende hazırlıklar ne alemde

19 Ocağın pazar olduğu gerçeğini kabul edebilirsek kesinleşti ama pazar günü gelecek olanlara zor olabilir
bi gün öncesi olabilir
*
hazırlıklar da büyük eşyalar dışında her şey hazır, abican evlensin sora bana yoğunlaşırızz

gülin her akşam gelmesin sevdicek

benim babam o zaman nişanlıcanı veto etmişti az korksun çekinsin benden diye

ohh ekimde

*
hande pınarın kendi topigi var artık orda.

ohh ekimde

*

Aaa hadi hayırlısı olsunn ses çıkmayınca ben nişanlısının yanında diye düşnmüştm

ohh ekimde

*

Bizimde bu aralar nişanlım sık gelmeye başladı babam çağırıyor gelsin bizde yemek yesin evde tek başına yiyemez diye. çekinmesi iyi bence biraz olsun çekinsinn

Bişeyin kalmamış ki o zman canım. en kolayı büyük parçalaar .bana hep derlerdi paranı köşene at, düğüne yakın daha çok nakde ihtiyacın oluyor diye haklılar sende birazcık at canım... Biz dans kursuna başlamıştık dün düğün dansı için derslere başladık çok eğlenceli geçiyr ama yorucu hiç dinlenemiyorum

Bizde bir gün önce yapacağız canım pazar günü gelenler ve dönmek isteyenler için zor oluyor diye annem öyle istedi

ben de öle plan yapıyorum umarım uygulayabilirimm :18::18::18:
artık kumbaramı hiç açmıyorum 1 ayı geçti belki ama açmıyorum ısrarla, açmayıda düşünmüyorum
çok büyük destek olmaz ama olsun küçük parçalar için süper olur
bu aydan itibaren maaşımdan da artırcam, kredi kartını bırakıp :18::18::18:

gülibik glemiş holş gelmiş inşallah tutarsınız gönlünün isteidği salonu canım arkadaşım

diloşş canım birikim şart aslında handeye katılıyorum bende birikim yapıp bir yandan çeyiz alıyorum kredi kartımada 100 tl ya öderim ya ödemem bir ayda hiç kartla alışverş yapmıyorum ne varsa peşin

ama şu kumbara olayını ben beceremiyorum naısl yapıyorsunuz bozukluklaırmı atıyorsunuz bizim evde bozuk para her yerde babamdan kaparım ben kaşam o kolay onları bir yerde biriktiririm ay osnu altın laırım yada

meselaa sana tavsiye 5 seneye yakındır her ay anneme veriyorum ben bende para olunca harcıyorum diye annemd ehesapta altına yatırıyor bir yandan annemde biriktiriyor şu sıralarda ben her ay 100 tl atmaya çalışıyorum annemden felan ayrı bu ay mesela 300 koycam herşeyden ayrı:))))))) hani kendine ay başı deki şunu yapıcam ubnu yapıcam ve muhakak uy ben sabit fikirliyim diye para biriktirmek kolay geliyor bişimi beğeniyorum paramı ay başı anneme evrdiğim için alamıyorum giz 300 tl ile bir ay geçinemezsin sen yola 300 veriyorsun zaten diyip kendim avutuyorum

nişanlıömın ise 0 birikimi var bu ay maaşını alsın oda koycak kenara ki yolu yok evine 10 dakka yemeği desen ticket cumartedsi pazar bile bizi geçindiriyoo

eeee nereye gidiyoo bişi aldığıda yok gerçi nişan sürecinde çok gittti

aslınd abirikim yaappp bakkk çeyizime eksiklerim var annemin alası yok nedenmi zaten hatun para biriktirdi istediğini alır bana sen panik olma ben birikim yaptım kredi kartına gerek yok peşin alcaz dedi ama ben yine gözümün önünde tabağım çanağım dursun istiyorum :)

ben neredeyse 3,5 yıldır çalışıyorum keşke 2 yıl biriktirseydim diyorum sadece 1,5 yıl biriktirdim onu da harcadım şu sıralar. ama o 2 yılda da hep çeyiz aldım aylık 500-600 tl ödüyordum artık alışverişten sıkıldım süs eşyaları kaldı evimizin tek ama onlarda para götürüyormuş..

vallahi gizot kumbara olayı şöle oluyo
ben çantamın içine çok bozuk atarım, öncelikle onları atıyorum
annem de evde bulduğu bozukları atar, ben akşam babadan bozuk tırtıklarımm
öle yapa yapa maşallah dolduruyoruzz
*
ya bide şöle bi avantajım var benim,
aylık multinetim bana baya artıyo,
burda büyük bi mağaza var her şey var içinde..
şansıma orda geçiyo, ordan da alabildiğim eksiklerimi alıyorum ..
mesela blender seti ve çaycımı ordan aldım multinetimlee
ütü masamı, çamaşırlığımı da ordan alcamm
*
inşallah herşey istediğim gibi gönlümce olur gizz:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…