'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yahu cidden taksit ödemek ne iğrenç bişe yaaa
ben bide taksit olayını çok sevmiyorum şimdilik mx 2 ye böldürüyorum kasılıyorum çünkü taksitli oldukçaa
tabi çok büyük tutarlarda bölüncek amaa offf:26::26::26:

bende uzun yıllardır anne zoruyla biriktiriyorum canım 5 yıldır biriktirdim vallla sırf ev alayım diye peşinatını biriktirdim bir yandanda çeyiz yapınca o paraya dokunmucam nasipse

aha babayı tırtıklayan biri daha bende bende aynını bend eyapıyorum :))))))))))

ben genel vmerkezdeyim mutlinet yok eskiden multinetim var idi o zaman makyaj malzemelerimi felan alıyorudm herşeyin geçtiği büyük marketlerden çok artıyordu benimde şimdi nişanlıcan bana veriyor çoğu zaman ticketları ve multineti var fazla fazla valla ne yalan diyim kişisel bakımı onunkilerden hallediyorum yoksa bende göçerdim :)))))))

biriktir altına yatır işine son anda çok yarayacak canım

hem de nasıl tırtıkk
bozuk para rezervini kurutyorum adamcazınn
ama napim hayırlı işler içinn

bende genellikle 2 taksit böldürüyorum +4 veriyor öde Allah öde bıkıyorum mümkün olduğunca tek çekim yapıyorum düğünden sonrasını da düşünüyorum fazla ödeme yapmayalım diye ama şimdiden 500 tl kartım Allah ödeme kolaylığı versin. sevdicekte her şeyi kredi kartına çekti o babasına veerecek kredi kartını ödemesi içinn

ayy amin canımm amin inşallahh :26::26:

aman maşallah maşallah
şimdi sen bide tek çocuksun yaa bence baban şimdilik mesafeyi koruyo sonra baba oğul olurlar
*
ayrıca nişan mıı

Evetrr mesafeyi korumaya çalışıyor ama maşallah çok iyi anlaştılar seviyorlar birbirlerini

Evett nişanımız olucak inşallah 27 Ekim'de

gülin her akşam gelmesin sevdicek

benim babam o zaman nişanlıcanı veto etmişti az korksun çekinsin benden diye

ohh ekimde

*
hande pınarın kendi topigi var artık orda.

Babam da aynı düşünce de ama zaten samimi de olsa sözlücük çekiniyo babamdan

Hoşbulduk Gizotummmm inşallah aksilik çıkmaz da tutarız salonumuzu

uzun bir aradan sonra geldim aranıza
beni hatırlamayabilirsiniz belki
unutmuştum burayı
ama düğün telaşı başlayınca ve stresten ölünce yazmak geldi içimden

sizler nasılsınız arkadaşlar
ağustos gelincikleri var mı aramızda

para biriktirme özürlü biri olarak taktire şayansınız hanımlar önünüzde saygıyla eğiliyorum

günler azaldıkça mı diye niye bilmiyorum ama ben iyice pestil kıvamındayım evim tamamlandıkça mutlu oluyorum falan ama kollarım bacaklarım fazla geliyor bana sanki tövbe estağfurullah taşıyamıyorum kendimi.. müstakbel kociş de heyecanlı heyecanlı ay şu şöyle olacak bu böyle olacak diye yitirikleşince eşlik edemiyorum ona..sanki o ayrı evlenecek gibi tövbe tövbe..

epilasyon sorunum var mesela onunla ilgilenmem lazım ama korku endişe derken ona dahi zaman ayırmak zor geliyor..

nooliii bana yaa :44: :44:

el atın gelincikler bi nolur yaa.. :44:

Aynı durumdayım çok yoruluyorum koşuşturuyorumm eşyalarımızı alıp eve bıraktık bir kısmı yerleşti ama temizliği var daha son rötuşlar yapılınca bişeye benzeyecek inş nişanlım ev çok dağınık dikkatim bozuluyor diye sızlanıyo o evimizin bir odacığında oturuyor şimdi

birikim yapmak şans işi yaa
benim yıllardır yaptığım her yatırımdan kar etmiştim

ama bu kış yaptığımdan acayip zarardayım
elime geçen bütün parayla
altın aldım
ve altın düştü
şuanda 2 cumhuriyet zararım var ki
benim yaptığım birikim ne kadarcıktı

şu dönemde para lazım ama bozamıyorum çok zor çokkkk

hayır acaba diyorum bende mi bir sıkıntı var..?
evlilik öncesi sendromuna mı girdim nedir diye kendimi sorguluyorum neyse ki yalnız değilmişim

bugün temizliği en azından bitirip kapımı kapatayım diyorum.. mobilyalar 3ünde gelmeye başlayacak o vakite kadar da temizlik alışveriş ve eşya lafı duymak istemiyorum bende çok bunaldım çok..

Rabbim sana da bana da hepimize de ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah da sonrasında gülerek eğlenerek geyiğini yaparız

Bende altına yatırdım zamanında 100 tl gramını alıyordum veya daha fazla da oldu gr fiyatı ama şimdi 80 tl de satmak zorundaydım sattım Sağlık olsun ne yapalım . birikim yapmayı seviyorum ama

bende severim
kenarımda hep olsun param

hayırlısı olsuny aa üzüldüm
bende dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum ama
bayağı zorlanmaya başladım

ev konusunda nedense bi rahatlık var bende
çeyizler ramazandan önce gitti
ben hala gidip evi detaylı temizleyip
yerleştirmeye başlıcam

ama kolumu kığırdatasım yok

kumbara olayı müthiş yapmaya çalışın kızlar ama kilitleyin ve ay sonuna dek açmayın
nişanlıyken az mı çamaşır gecelik aldım onlarla

şimdi de kitap alıyorum ama artık gram altın alıyorum kumbramda birikenlerle 8 gr oldu şükür evlendiğimden bu yana.

Maşallah canım Allah arttırsınn nişanlımda bir kavanoza atıyormuş bozuklarını geçen gün gördümm ama ben bozukları çok kullanıyorum. ya dolmuşta, ya ramazan pidesi içinn :26:

Evini temizlemeye ya da yerleştirmeye tek başına mı gideceksin canım:26:

aslım bende bozukluk çok oluyor ama
çamaşır olayne henüs giremedim
26 sında merkeze gitcem
o zaman bakıcam ama
ne türde şeyler almam lazım bilmiyorum
malum beden sorunu var

hande annem var
kv elti görümcem var ama
ramazan olunca kimseye hadi demeye kıyamıyorum
fırsat buldukça kendim gidicem artık olduğu kadar

Gecelikten kaç tane almak lazım acaba benim 3-4 tk var evlenince alayım diyorum biraz da

benim saçma bi şekilde
saten pijama takımım var 3 ya da 4 takım
nerde giyeceksem
hiç bilmyiorum

gecelik olarak da
bi tek nişanda alınan 6 lı takım var
onun haricinde sanırım hiç yok

2 tane de şortlu takım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…