ben neredeyse 3,5 yıldır çalışıyorum keşke 2 yıl biriktirseydim diyorum sadece 1,5 yıl biriktirdim onu da harcadım şu sıralar. ama o 2 yılda da hep çeyiz aldım aylık 500-600 tl ödüyordumartık alışverişten sıkıldım süs eşyaları kaldı evimizin tek ama onlarda para götürüyormuş..
ben neredeyse 3,5 yıldır çalışıyorum keşke 2 yıl biriktirseydim diyorum sadece 1,5 yıl biriktirdim onu da harcadım şu sıralar. ama o 2 yılda da hep çeyiz aldım aylık 500-600 tl ödüyordumartık alışverişten sıkıldım süs eşyaları kaldı evimizin tek ama onlarda para götürüyormuş..
vallahi gizot kumbara olayı şöle oluyo
ben çantamın içine çok bozuk atarım, öncelikle onları atıyorum
annem de evde bulduğu bozukları atar, ben akşam babadan bozuk tırtıklarımm
öle yapa yapa maşallah dolduruyoruzz
*
ya bide şöle bi avantajım var benim,
aylık multinetim bana baya artıyo,
burda büyük bi mağaza var her şey var içinde..
şansıma orda geçiyo, ordan da alabildiğim eksiklerimi alıyorum ..
mesela blender seti ve çaycımı ordan aldım multinetimlee
ütü masamı, çamaşırlığımı da ordan alcamm
*
inşallah herşey istediğim gibi gönlümce olur gizz:26::26:
aha babayı tırtıklayan biri daha bende bende aynını bend eyapıyorum :))))))))))
ben genel vmerkezdeyim mutlinet yok eskiden multinetim var idi o zaman makyaj malzemelerimi felan alıyorudm herşeyin geçtiği büyük marketlerden çok artıyordu benimde şimdi nişanlıcan bana veriyor çoğu zaman ticketları ve multineti var fazla fazla valla ne yalan diyim kişisel bakımı onunkilerden hallediyorum yoksa bende göçerdim :)))))))
biriktir altına yatır işine son anda çok yarayacak canım
yahu cidden taksit ödemek ne iğrenç bişe yaaa
ben bide taksit olayını çok sevmiyorum şimdilik mx 2 ye böldürüyorum kasılıyorum çünkü taksitli oldukçaa
tabi çok büyük tutarlarda bölüncek amaa offf:26::26::26:
bende genellikle 2 taksit böldürüyorum +4 veriyor öde Allah öde bıkıyorum mümkün olduğunca tek çekim yapıyorum düğünden sonrasını da düşünüyorum fazla ödeme yapmayalım diye ama şimdiden 500 tl kartımAllah ödeme kolaylığı versin. sevdicekte her şeyi kredi kartına çekti o babasına veerecek kredi kartını ödemesi içinn
aman maşallah maşallah
şimdi sen bide tek çocuksun yaa bence baban şimdilik mesafeyi koruyo sonra baba oğul olurlar
*
ayrıca nişan mıı
gülin her akşam gelmesin sevdicek
benim babam o zaman nişanlıcanı veto etmiştiaz korksun çekinsin benden diye
ohh ekimde
*
hande pınarın kendi topigi var artık orda.
gülibik glemiş holş gelmiş inşallah tutarsınız gönlünün isteidği salonu canım arkadaşım
diloşş canım birikim şart aslında handeye katılıyorum bende birikim yapıp bir yandan çeyiz alıyorum kredi kartımada 100 tl ya öderim ya ödemem bir ayda hiç kartla alışverş yapmıyorum ne varsa peşin
ama şu kumbara olayını ben beceremiyorum naısl yapıyorsunuz bozukluklaırmı atıyorsunuz bizim evde bozuk para her yerde babamdan kaparım ben kaşam o kolay onları bir yerde biriktiririm ay osnu altın laırım yada
meselaa sana tavsiye 5 seneye yakındır her ay anneme veriyorum ben bende para olunca harcıyorum diye annemd ehesapta altına yatırıyor bir yandan annemde biriktiriyor şu sıralarda ben her ay 100 tl atmaya çalışıyorum annemden felan ayrı bu ay mesela 300 koycam herşeyden ayrı:))))))) hani kendine ay başı deki şunu yapıcam ubnu yapıcam ve muhakak uy ben sabit fikirliyim diye para biriktirmek kolay geliyor bişimi beğeniyorum paramı ay başı anneme evrdiğim için alamıyorum giz 300 tl ile bir ay geçinemezsin sen yola 300 veriyorsun zaten diyip kendim avutuyorum
nişanlıömın ise 0 birikimi var bu ay maaşını alsın oda koycak kenara ki yolu yok evine 10 dakka yemeği desen ticket cumartedsi pazar bile bizi geçindiriyoo
eeee nereye gidiyoo bişi aldığıda yok gerçi nişan sürecinde çok gittti
aslınd abirikim yaappp bakkk çeyizime eksiklerim var annemin alası yok nedenmi zaten hatun para biriktirdi istediğini alır bana sen panik olma ben birikim yaptım kredi kartına gerek yok peşin alcaz dedi ama ben yine gözümün önünde tabağım çanağım dursun istiyorum :)
para biriktirme özürlü biri olaraktaktire şayansınız hanımlar önünüzde saygıyla eğiliyorum
günler azaldıkça mı diye niye bilmiyorum ama ben iyice pestil kıvamındayım evim tamamlandıkça mutlu oluyorum falan ama kollarım bacaklarım fazla geliyor bana sanki tövbe estağfurullah taşıyamıyorum kendimi.. müstakbel kociş de heyecanlı heyecanlı ay şu şöyle olacak bu böyle olacak diye yitirikleşince eşlik edemiyorum ona..sanki o ayrı evlenecek gibitövbe tövbe..
epilasyon sorunum var mesela onunla ilgilenmem lazım ama korku endişe derken ona dahi zaman ayırmak zor geliyor..
nooliii bana yaa :44: :44:
el atın gelincikler bi nolur yaa.. :44:
Aynı durumdayım çok yoruluyorum koşuşturuyorummeşyalarımızı alıp eve bıraktık bir kısmı yerleşti ama temizliği var daha son rötuşlar yapılınca bişeye benzeyecek inş nişanlım ev çok dağınık dikkatim bozuluyor diye sızlanıyo o evimizin bir odacığında oturuyor şimdi
birikim yapmak şans işi yaa
benim yıllardır yaptığım her yatırımdan kar etmiştim
ama bu kış yaptığımdan acayip zarardayım
elime geçen bütün parayla
altın aldım
ve altın düştü
şuanda 2 cumhuriyet zararım var ki
benim yaptığım birikim ne kadarcıktı
şu dönemde para lazım ama bozamıyorumçok zor çokkkk
kumbara olayı müthiş yapmaya çalışın kızlar ama kilitleyin ve ay sonuna dek açmayın
nişanlıyken az mı çamaşır gecelik aldım onlarla
şimdi de kitap alıyorum ama artık gram altın alıyorum kumbramda birikenlerle 8 gr oldu şükürevlendiğimden bu yana.
bende severim
kenarımda hep olsun param
hayırlısı olsuny aa üzüldüm
bende dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum ama
bayağı zorlanmaya başladım
ev konusunda nedense bi rahatlık var bende
çeyizler ramazandan önce gitti
ben hala gidip evi detaylı temizleyip
yerleştirmeye başlıcam
ama kolumu kığırdatasım yok
aslım bende bozukluk çok oluyor ama
çamaşır olayne henüs giremedim
26 sında merkeze gitcem
o zaman bakıcam ama
ne türde şeyler almam lazım bilmiyorum
malum beden sorunu var
hande annem var
kv elti görümcem var ama
ramazan olunca kimseye hadi demeye kıyamıyorum
fırsat buldukça kendim gidicem artık olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?