'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar uzun zamandır yazamıyorum söylemiştim tatilde olduğum için net imkanım yok ama hemen listeden çıkarılmışım çok alındım çok darıldım

kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar uzun zamandır yazamıyorum söylemiştim tatilde olduğum için net imkanım yok ama hemen listeden çıkarılmışım çok alındım çok darıldım

selam okuyucuyumm
ben bi revize ettim de listeyi
senin tatilde olduğundan haberim yoktu, hani netsizliklten flnn
sen alınma ben geri eklerim listeye ama gell

günaydınn kızlarrr
ben dün foto için bi yerle görüştümm, fotolarını cidden çok beğenyodumm..
dış çekim 1.250 den hikaye fotoğrafı 4.000 den başlıyo dedii

ayy canım çok pahalıymıs bende sadece dış çekim ve albüm için görüştüm 600 tl dedi. nişanlımda biriyle daha görüşücek bakalım.ç. hikaye falan istemiyorum. gercekten o kadar masraf ıcınde hıkaye cekımının fuzulı oldugunu dusunuyorum ama sadece foto olarak mesela evden cıkarken kuAFORDE falan onları ablamlar cekıcek artık. bıde nısanlım tarafta prof makıne var o sekılde yapıcam

ben de aynısını düşünüyorum canımm

eee kızlar hazırlıkllarınız nasıl gıdıyorr benım gıbı uzaga gıdecek gelın varmı aranızdaaaa..:) işim çok zorrrr .. benm ailem milasta oturuo kaynanamlar istanbulda ben eskişehirde oturcam iki yerde düğün olcak şimdiden sıkıntısı sardı az da kaldı ağustos ayı bayram die çabuk geçicek eylulde ev yerlestır vs faln hopp ekim helicek hemen

Hayırlısı olsun ama Eskişehir çok güzel bir şehir Allah işlerimizi rast getirsin bende bugün evimi temizlicem iftardan sonra... hiç bitmiyor hergün bir iş çıkıyor Dinlenmek istiyorum birazz... Kıymetini bil şu günlerinin

dila bir de ismail özyurt'a bak istersen, onun çekimlerini de beğeniyorum, belki sen de seversin ve belki daha ucuzdur

5 Ekimde düğünü olan var mı? Kısmetse aynı günde evlenmiş olucaz

selam kızlar nasılsınız seray mobilya kullanan var mı aranızda memnun kalan

Günaydın kızlarrrr

krizimmmm link açılmadı yaa merak ettim ne olduğnu
bana mesaj atsana ya da aralarda boşlık yaparak atsan

dün gittim gelinliğimi denedimmm
sapsadeee bi gelin olcam
tam da istediğim gibi
bir tek aksesuarları patlatıcam
tahmin ettiğim gibi olursa güzel olacak

telefonda resimler var kablomu bulur bulmaz atıciiiim

dila bir de ismail özyurt'a bak istersen, onun çekimlerini de beğeniyorum, belki sen de seversin ve belki daha ucuzdur
krizzz bnede baktım msj ını gördükten sonra bayıldım yaaa 1500 istio dış çekime

selam kızlar nasılsınız seray mobilya kullanan var mı aranızda memnun kalan
Günaydın kızlarrr

Meloo profilindeki gelinliği çok beğendim

Canımm Güle güle giy gelinliğiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…