davetiyeye o kadar paraya hiç gerek yok, yazık edersin. biz tanesi 40 kuruştan bir davetiye seçmiştik, çok da güzeldi bence. klasik seçince kalitesiz durmuyor. bana bu sene bir sürü davetiye geldi, sahiplerinin durumları öyle iyi falan da değil. yazık, kaliteli davetiyeler bastırmışlar. e ne yapacağım ki onu düğün bitince? süslerini çıkarttım attım. verdikleri para çöpe gidiyor. en azından fotoda çöpe gitmiyor.
Wuuuhuuuuu fiyatlara bakkkkk, biz 4000 TL'ye salonu tuttuk :)) Abartmışlar biraz
düğün klibi çekenler arasında da favorimm
Bir düğünün hikayesi... Adamlar harika iş yapıyor bence
Kriz o t shirtler kuaför içindir
bende yaptırdım bize
özge de giydi hatta
yz ben zaten gereksiz harcamalara çok karışıyım krizz
hani davetiyeye dünya para vermem mesela, salonu ekstrem pahalı düşünmüyoruzz
ama foto da çok pahalı yaaa
araştırmam gerekcek daha benimmm
özgemm sizin çekim ne kadardı acabaa??
aynenn
zaten o dönem kim ne kaparsak yarışındaa
kuaförü bi sorun, fotosu, otoparkçısı, yola atlayan canavarlarr
bunu en azamiye düşürmeye çalışcam vallahii
aklımda yaratıcı fikirler var, hatta kendim bastırabilirim die bile düşünyorumm
eveeet ben de mügeden görüp sormuştum nerden aldın diye
kuzum bize indirim yapmıştı biz arkadaş olduk diye.. 650 TL idi ve de normalde sadece 3 saatlik dış çekim iken bize kuaförden başlayıp 10 saat çekim yaptılar sağolsunlarrr
istiyosanız bi fiyat sorun benim ismimi de söyleyin, yardımcı olmaya çalışırlar
ayy çok isterimm özgemm
isim neydi acebaa
günaydınn kızlarrr
ben dün foto için bi yerle görüştümm, fotolarını cidden çok beğenyodumm..
dış çekim 1.250 den hikaye fotoğrafı 4.000 den başlıyo dedii
Ozan GÜZELDERELİ kuzuminternet sitesi var facete de bulabilirsin
çokk haklı enişte dilamm düğün ev zaten masraflı bu kadara da gerek yok bence tabii ki
krizimm selim emirler benimkisi
zehra siz ne kadara anlaştınız ?
istanbul da dimii :44::44:
biz izmire gelsin istiyoruz daa
özge fiyat gerçekten uygunmuş canım yaaa işte biz biraz uyguna bulmalıyz nişanda 650 tl cik verdik o yüzden düğünde 1000 tl vetrirz diyorum ama artık istemiyorum o kadar vermek zaten adada kardeşim benim makinadan çeker nişanlıkma kalsa kardeşim güzel çekiyormuş ona kalsa gerek yoktuda nişanda gerçi haklı kardeşimin çektiği fotolardan çok memnun kaldım :))))))) bide ben ayrı ayrı günlerde çekim yapıcam çok masraf olucak
dilaaaa 4000 den az bir yer varmıdır yaa ben istanbulda güzel bir salon buldum kışın 3500 yazında 5500 oluyormuş fiyatı buraya göre normal gibi royal içerenköy menkanda güzel servisi felan masta meşrubat masalarda cips felan herşey olucakmış düğün izlemeye gidicez kısmetse
vallaaa iyikdie siz yazıyorsunuz sizi görünce makul olasım geliyor makul ve güzel şeler çıkmıyormu çıkıyor illaaa pahalı güzel olucak diyede bir kaide yok alllahım huzur versin
İstanbul'da evet ama şehir dışına da gider diye düşünüyom biz çok uzak değildik bize geldi ama bi konuş kuzum onu daa
Kriz o t shirtler kuaför içindir
bende yaptırdım bize
özge de giydi hatta
giz şimdi biz de şöle bi durum da var
adanadaki düğün bizim tarafla olcak gelecek olan nişanlıcanın yakın akrabaları
izmirdeki düğün ikimizin de memleketi diil kalabalık olcağını düşünmüyorum,
max 200 diyelimm
o yüzden salonu abartmayı düşünmüyoruz
belediyenin bi salonu var gayet güzel orayı tutabiliriz gibi geliyo gayette şıkk ama bakalım son aklımız bilir
*
foto içinde abimin prof mak var.
evden bitene kadar makinayı verceğimiz biri var o çeker..
ama dış çekim için güzel bişe olsun istiyoruzz
hemmen bi mail atıyoreeeeeeee
canım valla çok güzel düşünmüşsün 2 düğün 1 düğün fiyatına gelicek izmirde nilah bile olabilir isterlerse benimde makinem prof kardeşim onu güzel çözdü ben çekim yapıyorum zaten ama işte adada gelinlikle dolanmak isterim o yüzden evde ve adada düğün günü kardeşim çeker dış çekim düğünden önc eolucaktır bizim çünkü ada çok kalabalık oluyor tek bir alanda park kasır gibi bir yerde 2 3 saat çekim istiyorum nişan çekimimi 5 6 saat sürdü benim öyle bişi istemiyorum düğün günü olması çok çok yorucaktır beni
eşyalarıma kıyarım paraya ama böle gereksiz şeylere kıyamıyorum vallahi giz
idare etcezz
kızlar kuaför çekiminde giydiğiniz o tişörtler saç yapıldıktan sonra nasıl çıkıyor arkasında önünde düğmelermi var ben nişan da kuaföre kot gömleğimle gittim çok rahat oldu yani kafamın üstünden tişörtü çıkaramam riske atamam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?