'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ya valla bugünlerde buralar çok sessizdi, kendimi bekçi gibi hissetmeye başlamıştım :))))) iyi ki geldinnnnnn
Nen böylesine falan gelmedi mi ki:44:
Günaydın ,Tatlı ve renkli gelin adayları kpss den sonra çok uğrıycam,muhabbetinize geleceğim

Canım asker topiğine yazmıştın burdan cvp vereyim artık Kpss bitmedimi:44:

Nen böylesine falan gelmedi mi ki:44:

Canım asker topiğine yazmıştın burdan cvp vereyim artık Kpss bitmedimi:44:

Dila hesabını dondurmuş, spk sınavına kadar girmeyecekmiş.1 Ay sonra gelicem demiş.

nabersiniz kızlarr:) bi ev var onu tutmaya çalışıyorum benıum ıcın dua edın lütfen

bittii

ay çok az kaldı sanki.. ticker'ım koşturuyor bu aralar nedense
hazırız.. gelinlikçiye son defa gidilip gelinlik biyelerine son kere bakılacak vee tamamız

hanımlar bu avuç terlemesi ya da mide ağrısına benzer sancı vesaire normal mi dersiniz noliii baaa

O saydıkların sakın heyecandan olmasın :)

aamiiinnn cümlemizin heyecanı aşkı daim kalsın canım benim

şaka bir tarafa sahiden panik olmaya başladım iyice

normaldir herhalde ya, ben 4 ay sonrasını düşününce bile kalbim sıkışıyor senin kalmış 15 gün valla değişik duygular ne diyim bilemedim ki şimdi :)

normaldir herhalde ya, ben 4 ay sonrasını düşününce bile kalbim sıkışıyor senin kalmış 15 gün valla değişik duygular ne diyim bilemedim ki şimdi :)

bugün ne şimdi günlerden? tersim döndü

perşembe.. yarın regl olcam salıya kadar tadilat dolayısıyla kapalıyız beş gün off modu yani..
sonrasında da cumartesi günü snoopy'min kuzeninin kınası var ertesi gün de çok yakın arkadaşımızın düğünü var e sonrada perşembeye kınammm cumaya da düğünüm.. aman Yarabbiiiii uykuda uçurumdan düşmüş gibi hissedersin ya an itibariyle onu hissettim iyi mi?

slm kızlar nasılsınız? ben bugun çeyizimin eksiklerini çok şükür tamamladım.:93: Pazar günü çeyizim gidicek yeni bir evim olucak. cok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…