'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlar nasılsınız? ben bugun çeyizimin eksiklerini çok şükür tamamladım.:93: Pazar günü çeyizim gidicek yeni bir evim olucak. cok heycanlıyım

ayyy o heyecanı yaşayan bilir cumartesi gecesi uyku uyuyamadım panikten

Rabbim aldığın herşeyi içine sindirsin inşallah.. hayırla çıksın çeyizin uğurunla girsin evine

ayyy o heyecanı yaşayan bilir cumartesi gecesi uyku uyuyamadım panikten

Rabbim aldığın herşeyi içine sindirsin inşallah.. hayırla çıksın çeyizin uğurunla girsin evine

AMİİİNNNN..inşallah canm.ben ztn günlerdir uyuyamıyorum.gün gectikce uykum azalıyor.kına geceinde napcam bilmiyorum:18:

AMİİİNNNN..inşallah canm.ben ztn günlerdir uyuyamıyorum.gün gectikce uykum azalıyor.kına geceinde napcam bilmiyorum:18:

sabahlayacaksın ve gözlerin düğününde mosmor olacak Allah korusun..

aşkolsun ayprensessi gerilme bu kadar rahat ol.. bişiicik olmuyor hafif heyecan iyidir de öyle günlerdir uyumayacak kadar ne var.. çirkin gelin olmaman için kınandan önce de düğününden önce de çok güzel uyku uyumalısın ayrıca da enerjiye ihtiyacın olacak yoksa ayakta duramazsın kınanda düğününde keyifle geçmeli.. ama öncesi en az sağlıklı 7 saat uyku

heyecan var ama tadında tamam mı canım

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................9... :123:

ayprensesi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................9... :123:

ardemir: 05 Eylül 2013 Kına
:123:06 Eylül 2013 Düğün .......................14... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................29... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................37... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................64... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................79... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................120...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................149...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................260... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................260... :123:​

Heheheheeeeee , uçurumdan düşer gibi demek :)))) ilahi güldürdün beni ya.Günler su gibi akıp gidiyor gerçekten.Düğün tarihini ilk koyduğumuzda annem amannn daha 6 ay var diyordu, dün akşamda diyor ki şaka maka 4 aydan aşağı düşmeye başladı valla nasıl yetişecek ? o öyle diyince bende de oldu mu bir telaş, nişanlımda bizdeydi gülmekten öldü annemle ikimize.

slm kızlar nasılsınız? ben bugun çeyizimin eksiklerini çok şükür tamamladım.:93: Pazar günü çeyizim gidicek yeni bir evim olucak. cok heycanlıyım

Hadi bakalım hayırlısı olsun İnşallah, o yeni evinde sağlıkla,mutlulukla ve huzurla oturmayı nasip etsin rabbim.

Günaydın Dünyanın en tatlı ve neşeli bahtlı Gelinleri,Cumanız mübarek olsun,duanız kabul olsun,
ardemir canım heyecan yapman normal yeni hayata başalaycaksın,Allah yardımcın olsun,
Ayprensi Hayırlı olsun çeyizler,
nlyvz ,TGB351 Allah bizede nasip etsin

Oyyy oyyyy bu ne kadar güzel bir günaydın olmuş böyle :) Bende az önce bir haber aldım, evimizde ki kiracı hafta sonu çıkıyormuş.Nişanlım aradı söyledi, "hadi bakalım Nil Hanım koşturmalara hazırlan" dedi.Aslında evde yapılacak pek birşey yok.Sadece ufak bir duvar inşaatı olacak bir de tuvaleti değiştireceğiz. Bir de boya badana sonrası hazırlık.Ayyy btuhaf oldum bak şimdi

Ne Güzel Haberler canım,hep böyle mutlu olacak haberler alın

günlerdir uyumamamın nedeni yeğenim ve ablam canm :) minicik olduğu için uyutmuyo bazen uykumuz düzensizleşti.
Allah korusun çirkin olmak istemem
çeyizim bi gitsinde bakalım neler olucak

amiiinn

inanır mısın benzer muhabbetler bizim evde de döndü sürekli aman ne kahkahalar atıldı Allah ağzınızın tadını bozmasın sizinde

zaman gerçekten çok hızlı akıyor nil'cim. bizimde 8ay vardı..simdi 7gün kaldı.dün aksam nişanlım banyo tavanını değiştircem dedi kayınpederimde pazara kdr bitsin hersey dedi.yarın yapcam işte bitcek dedi nişanlım da dedim hala zaman var diyorsun yani çok var çok var diye diye çeyize 2 gün kaldı dedim.. :))

amin canım cok saol inşsallah..huzur ve sağlık olunca mutluluk da geliyor zaten..

herkese hayırlı cumalar hanımlar.. Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı yuvalar nasip etsin inşallah

Merhaba, ben bu birinci fotodaki cappi modelini getirtmeye calisiyorum bulamiyorlar katalogdan begendim. Buna benzer bi model elena gold sattilar bana decoriumda onu getrtir ellerinde varsa bunla degisiriz indirimden faydalananjn dedi. Istanbuldaki demoonjiyi aradigimda elimizde az da olsa var dedi. Bu ankara decoriuma arattim sadece müşterilerin e ayirdiklari var bize yollamiyolar dedi istiyorum o takimi yaa.. kullanan alan var mi? Ve kirilirsa ekrar uretilmeme bulamama durumu oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…