Ben söylüyorum, bir yandan da parmağım havada anlatıyorum anlatıyorum, bir bakıyorum " öğretmen gibisin valla, kırt kırt yiyorsun beni" diyo başlıyor gülmeye haydii bende başlıyorum gülmeye benim onca iş emrim puuufuffffff uçup gidiyorr
Ben söylüyorum, bir yandan da parmağım havada anlatıyorum anlatıyorum, bir bakıyorum " öğretmen gibisin valla, kırt kırt yiyorsun beni" diyo başlıyor gülmeye haydii bende başlıyorum gülmeye benim onca iş emrim puuufuffffff uçup gidiyorr
Günaydın güzelliklerrr
Dün yoğun bir gündeydim o yüzden liste dışında uğrayamadım hiç
Diloşşş özlettin kendini kuzum geri gelmene çok sevindim
Ardemir tatlım son 3 gün.. heyecan tavan olmalı
Güliiinim amiin kuzum inşallah o günleri görmekte kısmet olur, hayırlısı.
Yeni gelen arkadaşlar.. Bazı şeyler istiyoruz.
Sabıka kaydı, ikametgah, sağlık raporu
Şaka şakaaAktif katılımınız bizim için yeterlii
dilacım hoşgeldin.. özlendin..
zehra da sağolsun yokluğunu hissettirmemek için listemizi de bizi de yalnız bırakmadı..
anaammm liste başı olmuşum ellerim terliiiyy midem ağriiyy
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-fotograflar/647832-tuhaf-gelin-damatlar.html#post31760359
kızlar efsane fotolar var burdaa
biz de çekilelim bunlardannn
aman tanrım hepsinden birer poz bende istiyorum, özellikle benim aşkım beni kemençe yapmasın ama gitar olabilir :)
gülmekten karnıma ağrılar girdi yaaa
Günaydın güzelliklerrr
Dün yoğun bir gündeydim o yüzden liste dışında uğrayamadım hiç
Diloşşş özlettin kendini kuzum geri gelmene çok sevindim
Ardemir tatlım son 3 gün.. heyecan tavan olmalı
Güliiinim amiin kuzum inşallah o günleri görmekte kısmet olur, hayırlısı.
Yeni gelen arkadaşlar.. Bazı şeyler istiyoruz.
Sabıka kaydı, ikametgah, sağlık raporu
Şaka şakaaAktif katılımınız bizim için yeterlii
Günaydın kızlarrrrrNişanlım nihayet artık harekete geçmesi gerektiğine karar verdi sanırım, cuma günü davetiye bakıcaz hafta sonu da İnegöl'e koltuk bakmaya gidiyoruz. Dün gece de oturmuş düğün şarkılarının bir kısmını belirlemiş.Usb' ye atmış, İnegöl' e giderken yolda dinleriz beğenmediğin olursa çıkarırız dedi.Şaşırttı beni valla, forumumu okuyor ne, daha dün şikayet ediyordum, akşama değişti birden.İlerleme var hadi bakalım.
Annemde artık yaz sıcaklarının yavaş yavaş bitmesi sonucu harekete geçmeye karar verdi.Mutfak eşyalarım zaten kutulanmış hazır bekliyor ama daha ıvır zıvır malum kız çeyizi detayları var.Onları açayım çıkarayım, sen akşam işten gelince seçersin dedi.Bizdeki son durumlar böyle.:18:
Canım seninde son 3 günün, heyecan durumu nasıl tahmin bile edemiyorum.:18::18:Umarım herşey çok güzel olurrrr
selam kızlarrrr
yeniden düğünüm olsa yeniden evlensem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?