'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnnnn

En uzun şafağı olan Ece'ydi onu da mı evlendirdikkkkk zaman bizim için de su gibi aksınnn

gülinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nerdesin sen

Burdayımmm

Nişan topüklerinde,bloglar da dolaşıp duruyorum

hem özledim hem de ben o dersleri anlamıyorumm
napıyosun, nası gidiyo hazırlıklarrrr

Boşver yeaa olduğu kadar cevaplarsın

İyiyim kuzucummm daha vitrinlerden nişanlık bakma aşamasındayım en kısa zaman da deneme aşamasına da geçicem inşallah

aminn amin inşallah
aklında var mı bişeler :44::44:

Prenses etek istediğimi biliyorum bitek Onun dışında düşündüğüm bi renk yok kuzum yaa üstümde hangisi hoş durursa onu alıcam

hahaha aynı benn
ben de hiç aklımda yoktu nişanlık almak gittik tesadüfen beğendik, aldık, çıktık,
hele biri mor alcaksın dese yok canım derdim o derece

hahaha aynı benn
ben de hiç aklımda yoktu nişanlık almak gittik tesadüfen beğendik, aldık, çıktık,
hele biri mor alcaksın dese yok canım derdim o derece

İnşallah benim ki de o kadar kolay olur :26:

Kıyafet denemeyi hiç sevmiyorum çok üşeniyorum o yüzden umarım uzun sürmez nişanlık aramalarımız :26:

Bir yandan çalışıyorum, bir yandan günleri kovalıyorum bir yandan nişanlımın "amannnnn yaparız, amannnn hallederiz" gibi rahat halleriyle deliriyorum

ayyy nil takılma yaa, erkekler rahatlarr
sen yapman gerekenleri yap, ona da yapması gerekenleri direk söle şu güne kadar ... hazır olsun şeklinde

ayyy nil takılma yaa, erkekler rahatlarr
sen yapman gerekenleri yap, ona da yapması gerekenleri direk söle şu güne kadar ... hazır olsun şeklinde

Ben söylüyorum, bir yandan da parmağım havada anlatıyorum anlatıyorum, bir bakıyorum " öğretmen gibisin valla, kırt kırt yiyorsun beni" diyo başlıyor gülmeye haydii bende başlıyorum gülmeye benim onca iş emrim puuufuffffff uçup gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…