'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

400 kiramı dedinj yahu istanbulda aylık yakıt giderine o kadar ayırıyoruz hemde yeni ev vay canına

evet cnmizmir'im benim var mı daha güzel bir memleket yaşamak kolay ulaşım kolay insanları güzel çoğu şehire göre çok güvenli havası güzel kiralar her keseye göre var burda çok şükür

diloşş buca taraflarından bak yakın olalım hatay ve göztepede fiyatlar çok uçuk söyleyeyim döküntü eve bile 1000 lira kira istiyorlar. ben sıfır dairede 400 lira kirada oturuyorum

ayy orası neresiii
hangi mahallesi özelden yazabilir misinn ?
ben göztepeyi çok beğenyorum ama nişanlıcan da dedi ordaki evler eski diee

wuhhuu
son durum nedir ??

ışınlanmaları gerek.

henüz son durum yok kuzum daha çok erken ev için hevesimizden baktıkk

aynen işimiz zor gizz
büyüklerin düğünü olmadan aileler henüz bize yetişemiyo çünkü öncelik onlarınn
biz şimdi kendi çabamızla alabilceklerimizi alıp taksitlerini bitirmeye çalışıyoruzz

evet cnmizmir'im benim var mı daha güzel bir memleket yaşamak kolay ulaşım kolay insanları güzel çoğu şehire göre çok güvenli havası güzel kiralar her keseye göre var burda çok şükür

canım nişanlımın işi orda olsa bende tayini bölge müdürlüğümüze istiyeceğim, izmirden istanbula gelenlere deli gözüyle bakıyorum, egeyi bırak gel istanbulda koşarak gez bu şehirde sadece koşma yetişme telaşesi var, haftasonu bile koşuyoruz düşün sakinlik sıfır

emin ol en iyisini yapıyorsunuz dila, bizde aynını yapıyoruz ki yemek odası koltuklr, yatak odası büyüklere kalsın die yoksa herkes herşeye yetişemez elimizden geleni yapalımda

ama kolay değil görümcem ağustosta evlendi ama ben bile tedirginim nasıl olucak die, ailem ev veriyor evin içine banyo mutfak tadilatını babam yaptırıyor yetmiyor balkonu kırıp eve katıyor, bizim için böyle uğraşıyor ilk mürvetleriyim karşı tarafında aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorum zaman gösterecek inşalllah alnımızın akı ile çıkarız bu süreçten

ayy kazasız belasız çıkalım da ciddenn

her şehirde bi ev tutmayı planlıyoruz bebişimmm
zehroş siz nerde olcaksınız kesinleşti mii :44:
Kuzum istemesemde %90 İstanbul

ışınlanmaları gerek.

diloşş buca taraflarından bak yakın olalım hatay ve göztepede fiyatlar çok uçuk söyleyeyim döküntü eve bile 1000 lira kira istiyorlar. ben sıfır dairede 400 lira kirada oturuyorum

Çorlu' da da durum böyle.. Sıfır evlerde bu fiyata oturmak mümkün.. Ama istanbulda en dandik evlere bile dünya para istiyorlar

Çorlu' da da durum böyle.. Sıfır evlerde bu fiyata oturmak mümkün.. Ama istanbulda en dandik evlere bile dünya para istiyorlar

hayırlısı olsun canımm
ayrıca kiraları da tahmin edebiliyorum..
abimler ev tuttu daha içine girmeden 3,000 gitti düşün
yok kira, depozito, elektrik, su, emlakçı derkenn
höh yaaaa ne kadar pahalııı

zehra canım nerede oturucaksınız bu konuyu konuştunuzmu, istanbulda hayat şartları malum cidden zor

benim arkadaşım tekirdağda okuyor 500 tl ye gayet sıfır bir evde kalıyor 140 m2 ve tertemiz ev, istanbulda bu imkansız anca 1500 e bulunur

Kesinlikle canım yaa.. Elini attığın her yer masraf

Semt olarak düşünmedik tatlım. Karşıdada oturabiliriz. Bilmiyorum :26:

Kesinlikle canım yaa.. Elini attığın her yer masraf

Semt olarak düşünmedik tatlım. Karşıdada oturabiliriz. Bilmiyorum :26:

yani istanbulda oturacanız alışırsın ama kuzum, ailene avrupa yakası daha yakın olsada avrupa yakası cesaret işi, çok çok kalabalık anadolu yakası daha nezih gelmiştir bana hep, avrupa yakasına gezmeye gidiceksin bide fiyatlar uçmuş o tarafta

seni kadiköy taraflarına alalllım

Tatlım evimizi tutmaktaki en büyük etken işyerimiz ve öncelikli olarak kirası tabiki..
Bakalım o günler yaklaşsın neler olucak
Ama benim içimede Anadolu yakası daha çok yatıyor

Son düzenleme:
Beni şimdiden ağlama aldı zaten hiç dinleyemem şarkı falan direk ağlıyorum İstanbula gidicem bnde kızlar

Günaydınnn gelinciklerrrrrrrrrr Bugün nasıl geçicek bilemiyorum, nasıl uykum var anlatamam.Dün akşam gece saat 02:00' ye kadar düğün şarkıları için uğraştım ve sonunda en zor kısmı bitti.Sadece gençler clup müzikleri kaldı.Onlarda zaten üç aşağı beş yukarı belli gibi, hoşş ben bu kadar uğraştım geri kalanını da nişanlım hallettsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…