'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................10... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................18... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................45... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................60... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................101...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................130...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................241... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................241... :123:​

Ayyy hoşgeldinnnnnnnnn, nasılsınız, nasıl gidiyor evlilik hadi bizi aydınlat hemen .SONSUZZZZZZZZZZZZ MUTLULUKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

hoşbuldukk cnm.cook teskrler inş mutluluğumuz daim olur hepimizn.....
ewliliktn henuz bişi anlamdm balayındn pazr dondk 2gundr toparlanmaya calısıyorm... ama eşimle uyuyup uyanmak harikaa

hoşbuldukk cnm.cook teskrler inş mutluluğumuz daim olur hepimizn.....
ewliliktn henuz bişi anlamdm balayındn pazr dondk 2gundr toparlanmaya calısıyorm... ama eşimle uyuyup uyanmak harikaa

Hep böyle mutlu ol inşallah.Hayatın koşturmacaları ister istemez zamanla insanı esir alıyor ama yine de insan sevdiğiyle paylaşınca hayatı daha anlamlı oluyor herşey.

Ben şeyi merak ediyorum ya, gelin almada evden çıkarken çok duygulandın mı? Zor oldu mu? Beni en çok düşündüren o an açıkçası.Daha 3 ay var ve babam bir başka bakıyor bana, gözleri hep dolu dolu, her akşam "seni seviyorum güzel kızım" diyerek sarılıyor, öyle bir sıkı sarılıyor ki hiç kopmak istemez gibi.Biz iki kız kardeşiz, ama babam hep sen başkasın, ilk göz ağrımsın, annenle aşkımızın ilk meyvesisin" der.Sanırım evden çıkış anı hepimiz için zor olucak.

hoşgeldin ayprensesii
hayırlı olsunn, mutluluklarr

hoşbulduk cnmm.
teşekkür ederim :))

öyle cnm arada yorulcz bazen düşcez ama sevdiğimz yanımzda olduğu sürece herşeyin üstesindn gelcez İNŞ.
walla nilcim bnde aglarım die tahmn ediyodm ama ewe geldm teyze kzları hazr deil tel calıyo biz ckıyorz almya geliyoz dedi sinr oldm gelme dedm geldiler. komsunun mewludu varmş davulcunun sesini duymdn cıkmm dedm oda salona kdr getrmş.sinrliydm yni aglmdm cıkarkn. kına yakılırkn gözlerm doldu o kdr ii atlatm yani :))
Tebrikleeerrrrr ay prensesiii çok mutlu olunnnn balayı nasıl geçti nereye gittinizzz

saol cnm amin inş. tez zmnda sende gorursn bu gunleri. balayına alanya özkaymak select oteline gtkk memnun kaldk.

Ne güzel canım memnun kalmanıza sevindim. Bende inş. görürüm o günleri dediğin gibi.Allah daim etsin canım

merhaba kızlar bende gireyimmi aranıza:)

yanlız bir sorunum var. benim smileler neden gözükmüyor:S

Selamlar, hoşgeldin aramıza.
İfadelere gelince ben sana tarif edeyim,

-1- Gördüğün yerde "Forum Ayarları" kısmına tıklıyorsun

-2-Açılan sayfada aşağıya doğru in, "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında ki seçeneklerden "Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü" seçeneğini işaretle. Daha sonra "en aşağıda "değişiklikleri kaydet" butonuna bas. İşte Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…