- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Günaydııınnn son beeeeşşşşş
Ne heyecanlısındır sen şimdi, aman aman
Mideme kramplar giriyoooooorr
aman hep böyle mutluluktan heyecandan midene kramplar girsin
kızlarrr ben evlendimmmmm
Amin canımmama sanırım ben olucam off tam zamanını buldu yaaa
Ayyy hoşgeldinnnnnnnnn, nasılsınız, nasıl gidiyor evlilik hadi bizi aydınlat hemen .SONSUZZZZZZZZZZZZ MUTLULUKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hoşbuldukk cnm.cook teskrler inş mutluluğumuz daim olur hepimizn.....
ewliliktn henuz bişi anlamdm balayındn pazr dondk 2gundr toparlanmaya calısıyorm... ama eşimle uyuyup uyanmak harikaa
kızlarrr ben evlendimmmmm
hoşgeldin ayprensesii
hayırlı olsunn, mutluluklarr
Hep böyle mutlu ol inşallah.Hayatın koşturmacaları ister istemez zamanla insanı esir alıyor ama yine de insan sevdiğiyle paylaşınca hayatı daha anlamlı oluyor herşey.
Ben şeyi merak ediyorum ya, gelin almada evden çıkarken çok duygulandın mı? Zor oldu mu? Beni en çok düşündüren o an açıkçası.Daha 3 ay var ve babam bir başka bakıyor bana, gözleri hep dolu dolu, her akşam "seni seviyorum güzel kızım" diyerek sarılıyor, öyle bir sıkı sarılıyor ki hiç kopmak istemez gibi.Biz iki kız kardeşiz, ama babam hep sen başkasın, ilk göz ağrımsın, annenle aşkımızın ilk meyvesisin" der.Sanırım evden çıkış anı hepimiz için zor olucak.
Tebrikleeerrrrr ay prensesiiiçok mutlu olunnnn balayı nasıl geçti nereye gittinizzz
Ne güzel canım memnun kalmanıza sevindim.hoşbulduk cnmm.
teşekkür ederim :))
öyle cnm arada yorulcz bazen düşcez ama sevdiğimz yanımzda olduğu sürece herşeyin üstesindn gelcez İNŞ.
walla nilcim bnde aglarım die tahmn ediyodm ama ewe geldm teyze kzları hazr deil tel calıyo biz ckıyorz almya geliyoz dedi sinr oldm gelme dedm geldiler. komsunun mewludu varmş davulcunun sesini duymdn cıkmm dedm oda salona kdr getrmş.sinrliydm yni aglmdm cıkarkn. kına yakılırkn gözlerm doldu o kdr ii atlatm yani :))
saol cnm amin inş. tez zmnda sende gorursn bu gunleri. balayına alanya özkaymak select oteline gtkk memnun kaldk.
Tebrikleeer Ay prensesiiiiiiiiiiii mutluluklar dilerim
merhaba kızlar bende gireyimmi aranıza:)
yanlız bir sorunum var. benim smileler neden gözükmüyor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?