'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlaar nasılsınız bakalım , zehracım şeymacımmm mmm ve ismini bilmedigim diger arkadaşlarım

selammm bende Berna

kızlarr memleket neresı yaslar kaç hiç birinizi tanımmıyorum doğru duzgun

ben aslem muglalıyım eskışhrde yasıyorum evlenince de burda yasıycam.. 24 yasındaym . 8 gun sora 25 olucammm

Son düzenleme:
Zehraaa ben otel için o kadar çok kötü yorum okudum ki
0 beklenti ile gittim

amaaa harika ötesi bir tatil oldu
A'dan Z'ye herşeyinden çok memnun kaldım
tek sorunu otele giriş yaparken yaşadık 1 saat kadar lobi de bekledik o kadar

onun dışında oda temizliği, aktiviteler, yemekler falan güzeldi

biz otelde çok vakit geçirmek istemediğimiz için
bir gün kemer e
bir gün dinopark a
bir gün anltalya ya
bir gün de akvaryum a gittik

oralar da çok güzeldi...
yani bizim için iyi bir tatildi

selammm bende Berna

kızlarr memleket neresı yaslar kaç hiç birinizi tanımmıyorum doğru duzgun

ben aslem muglalıyım eskışhrde yasıyorum evlenince de burda yasıycam.. 24 yasındaym . 8 gun sora 25 olucammm

Selamlar Berna, bende Nil Bursa'dan :)

İyiyiz şafak sıkıştırıyo sadece midemde kelebekler vaaarrr

merhaba canımmm

Şeymaaaaaaaa, sahiden ya ne alemdesin, heyecan tavannn sende dimi ya birşey dicem benimde artık geri sayım çift haneli rakamlara düştü.Bir garip olmaya başladım sanki.Şu evimizden kiracı da çıksaydı bi,

kızzzzzzzzzzz

vip gelin nerdesin

ojelerini merak ettim.. bi foto atsana

Burdayımmmmm niye bağırıyon ki

Diğer topükte paylaştığım ocelerim mi

Eki Görüntüle 801239 Eki Görüntüle 801240 Eki Görüntüle 801241

Blogum da yayınlamaya (arada zor geliyor paylaşmıyorum ) çalışıyorum ocelerimiii beklerimmm Azıcık reklam yapayım

Gülin'in tatlı telaşları :)

hoşgeldinn topiğimizeee
azıcıkk kendini tanıtsanaa

yaaa sen nerdesinnnnnn
unuttun gittin biziii
*
günaydın gülintoşş bugün pek bi enerji doluyum yaa hemen mod değiştirdimm

Diloşşş banlanmışşşş :26:

Şeymaaaaaaaa, sahiden ya ne alemdesin, heyecan tavannn sende dimi ya birşey dicem benimde artık geri sayım çift haneli rakamlara düştü.Bir garip olmaya başladım sanki.Şu evimizden kiracı da çıksaydı bi,

Kuzum yaaa tavan yaptı valla uykumda bile arada uyanıyorum pat diye acıyorum gözlerimi sonra uyuyamıyorum sabah da hep erkenden kalkmaya başladım
Evinizde kiracı mı var eviniz var yani ne güzel daha bizim hiçbişey belli değil kuzum ev bark yok:101:

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...sonucu-hayatini-kaybetti-37.html#post31878151 sanırım bu topikdeki konuşmalardan dolayı

merhaba, benim ailem istda (sevgilimde :)) ama erkek arkadasımın ailesi şehir dısında. bu törenler nasıl ilerleyecek bir fikrim yok. bayramdan sonra kasım gibi olacak inş. ama tanışma+isteme olup, nişan sonrasında salonda mı olmalı. yoksa hepsi bir arada evde olup bitirmeli mi? kafam çok karışık ve kararsızım :/

Canım hayırlı olsun, eğer konaklayacakları bir yer varsa bir kaç günlüğüne 2 gün mesela, bir akşam üstü tanışma olur aynı akşam isteme olur.Ertesi gün bir alışveriş, sonraki günde nişan yaparsınız, eğer uzaklıktan dolayı erkek tarafı çok kişi ile katılamayacaksa bence salona gerek yok, külfet olur.Evinizin müsaitlik durumu da önemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…