'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet canım evimiz var, bayramdan sonra boşaltıcam dedi bekledik, sonra yine geçenlerde aradı boşaltıyorum dedi ama biz hala bekliyoruz.İçeride yapılacak ufak tefek tadilat var, Allah'tan mutfağı-banyosu-kapısı-penceresi yapılı ama yine de var işte.Boya badana olacak falan.Eve göre alınacak birşeylerde var elim kolum bağlı duruyorum şimdi.Bakalım ne zaman çıkacak.6 ay önce söylemesek hadi dicem de, 6 ay oldu söyleyeli.

Allah sizinde gönlünüze göre versin canım,zamanla olur neden olmasın.Allah büyük.

selammm bende Berna

kızlarr memleket neresı yaslar kaç hiç birinizi tanımmıyorum doğru duzgun

ben aslem muglalıyım eskışhrde yasıyorum evlenince de burda yasıycam.. 24 yasındaym . 8 gun sora 25 olucammm

Hoşgeldin bernacım ben Gözde .memleket izmir 23 yaşındayımmm istanbul geliniyim

Bizimde evimiz yoook kirada oturucaaz kiiiiiiii

Olsun canım Allah verir, benim annemle babamda 8 senelik flört döneminde sonra evlenmişler kiraya,tam 17 senede kirada oturduk.Ama huzurluyduk.En önemlisi huzur ve sağlık, gerisi sadece çalışmak ve Allah'tan istemek.Allah gönlünüze göre versin.

Hoşbulduk cnm :) Tam tarih belli olmamakla birlikte ilkbaharda, nisan sonu gibi gözüküyo :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun..

Gunaydınn gelıncıklerrr

Son 2 pazarım kaldıııı hem mutluyum hem huzunluuu

Umarım hepımızzz cok mutlu olurz

Gunaydınn gelıncıklerrr

Son 2 pazarım kaldıııı hem mutluyum hem huzunluuu

Umarım hepımızzz cok mutlu olurz

Günler su gib aksın, sizi sevdiğinize kavuştursun...Sonsuz mutluluklar şimdiden

diloş çenesini tutamadı gitti bugün akşam üzeri dönecekmiş.. insanlar hep kışkırtıyor zaten banlamak için.

ojelere bittimmmmmmmmmmmmmmm

watsons'a gidecektim zaten kaparım bende yaparım valla. hihoytttttt

blogunu da begendim . takip edeceğim benim blogum yok ama oje hassas noktam

Günaydınnnnn

O topiği okumak istiyorum aslında ama her seferinde topik kapatıldıktan sonra yetişiyorum bir de okuyup sinir dolup yorum da yazamıyorum ya içimde patlıyor sözlerim Neyse burada ki konuyu dağıtmayayım

Ojelerimm çok güzeldir benimmmm

Hemencecik al çok şekerler valla ben de bayılıyorum Aslımm aldıkça alıyorum

o topiklere ben pek girmek istemiyorum malum 2 banım var.

millet bilinçli kışkırtıcı ya

bayıldım alicayimmmmmm tatilde de sürüp hava aticeyimmmmmm

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................8... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................16... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................43... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................58... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................99...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................128...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................239... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................239... :123:​

Günaydınlarrr gelinciklerrrrrrrr, benimde son iş günüm neyse ki..Saat 18:00 olsada evde kendimi yatağa atsam, yanıma da güzel kızım Lady'imi alsam yumuşak yumuşak

Hehheeyyyyy çift haneleri de gördük artık gerisi gelir "99"

Son düzenleme:

Günaayyyddııın niloşş benim şafak 58 olmuş ama asker şafağımmm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüçççççççç

Günaayyyddııın niloşş benim şafak 58 olmuş ama asker şafağımmm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüçççççççç

Ve son üçe girildi Süper yaaa, yaşadığın heyecanı, mutluluğu düşünemiyorum gerçekten.oohhhhh ohhhhhh ayy bugün çok yorgunum ama oynayasımda var bir yandan, değişik bir ruh hali işteee

Ve son üçe girildi Süper yaaa, yaşadığın heyecanı, mutluluğu düşünemiyorum gerçekten.oohhhhh ohhhhhh ayy bugün çok yorgunum ama oynayasımda var bir yandan, değişik bir ruh hali işteee

Aynen kuzummm çok heyecanlı ve mutluyummm 4.5 aydır görmedim yüzünüüüü öyle özledim ki kokusuna hasretim valla.
Şeymmaa kendine gel bittiiii biiiiiiiiiiiiiiitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aynen kuzummm çok heyecanlı ve mutluyummm 4.5 aydır görmedim yüzünüüüü öyle özledim ki kokusuna hasretim valla.
Şeymmaa kendine gel bittiiii biiiiiiiiiiiiiiitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sayılı günler gelip geçiyor işte, ne kendine gelicen ya boşverrrrrrrrrrr sal gitsin senin en güzel günlerinden biri, diğeri de evlenip sonsuza kadar kavuştuğun gün olacak, anı yaşaaaaaa haydiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Sayılı günler gelip geçiyor işte, ne kendine gelicen ya boşverrrrrrrrrrr sal gitsin senin en güzel günlerinden biri, diğeri de evlenip sonsuza kadar kavuştuğun gün olacak, anı yaşaaaaaa haydiiiiiiiiiiiiiii

Koyverdimm gittiii o zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn:111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…