Kuzum yaaa tavan yaptı valla uykumda bile arada uyanıyorum pat diye acıyorum gözlerimisonra uyuyamıyorum sabah da hep erkenden kalkmaya başladım
Evinizde kiracı mı var eviniz var yani ne güzel daha bizim hiçbişey belli değil kuzum ev bark yok:101:
selammm bende Berna
kızlarr memleket neresı yaslar kaç hiç birinizi tanımmıyorum doğru duzgun
ben aslem muglalıyım eskışhrde yasıyorum evlenince de burda yasıycam.. 24 yasındaym . 8 gun sora 25 olucammm
Merhaba hoşgeldin, ne zaman düğün belli mi?
Bizimde evimiz yoook kirada oturucaaz kiiiiiiii
Hoşbulduk cnm :) Tam tarih belli olmamakla birlikte ilkbaharda, nisan sonu gibi gözüküyo :)
Gunaydınn gelıncıklerrr
Son 2 pazarım kaldıııı hem mutluyum hem huzunluuu
Umarım hepımızzz cok mutlu olurz
Burdayımmmmm niye bağırıyon ki
Diğer topükte paylaştığım ocelerim mi
Eki Görüntüle 801239 Eki Görüntüle 801240 Eki Görüntüle 801241
Blogum da yayınlamaya (arada zor geliyor paylaşmıyorum) çalışıyorum ocelerimiii beklerimmm Azıcık reklam yapayım
Gülin'in tatlı telaşları :)
Diloşşş banlanmışşşş:26:
diloş çenesini tutamadı gittibugün akşam üzeri dönecekmiş.. insanlar hep kışkırtıyor zaten banlamak için.
ojelere bittimmmmmmmmmmmmmmm
watsons'a gidecektim zaten kaparım bende yaparım valla. hihoytttttt
blogunu da begendim .takip edeceğim benim blogum yok ama oje hassas noktam
Günaydın güzel gelincikler
Haftanın sondan bir önceki iş günü bugünNe güzel dimii
Günaydınlarrr gelinciklerrrrrrrr, benimde son iş günüm neyse ki..Saat 18:00 olsada evde kendimi yatağa atsam, yanıma da güzel kızım Lady'imi alsam yumuşak yumuşak
Hehheeyyyyy çift haneleri de gördük artık gerisi gelir "99"
Günaayyyddııın niloşş benim şafak 58 olmuşama asker şafağımmm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüçççççççç
Ve son üçe girildiSüper yaaa, yaşadığın heyecanı, mutluluğu düşünemiyorum gerçekten.oohhhhh ohhhhhh ayy bugün çok yorgunum ama oynayasımda var bir yandan, değişik bir ruh hali işteee
Aynen kuzummm çok heyecanlı ve mutluyummm 4.5 aydır görmedim yüzünüüüüöyle özledim ki kokusuna hasretim valla.
Şeymmaa kendine gelbittiiii biiiiiiiiiiiiiiitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sayılı günler gelip geçiyor işte, ne kendine gelicen ya boşverrrrrrrrrrr sal gitsin senin en güzel günlerinden biri, diğeri de evlenip sonsuza kadar kavuştuğun gün olacak, anı yaşaaaaaa haydiiiiiiiiiiiiiii
Koyverdimm gittiii o zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn:111::111::111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?