'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................5... :123:

erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................13... :123:

bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................40... :123:

TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................55... :123:

nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................96...:123:

boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................125...:123:

pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................236... :123:

giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................236... :123:

gulibik: 7 Haziran 2014 Kına
:123:8 Haziran 2014 Düğün .......................265... :123:​

Gizziimmm 10 haziran bizim yıl dönümümüz

Ve yıl dönümüzü balayında kutlucazz tarih çok güzel denk geldi

Darısı başına canım benimmm

Şu listeye nasıl hayran hayran bakardım bizim daha çokk var 2015 derdim Rabbime şükürler olsun yaa bu günleri gördüm

zehroş biz düğün tarihimizi birazcık erteledik
listeyi ben rahatsız etmiimm

Gizziimmm 10 haziran bizim yıl dönümümüz

Ve yıl dönümüzü balayında kutlucazz tarih çok güzel denk geldi

Darısı başına canım benimmm

ben nişanımı 8 haziran istemiştim 9 olmuştu :)))))))))) ayy doğru sizin yıl dönümünüz hazirandı ne güzel denk gelmiş olucak canım:)))))ama düğün kesin nisan yada mayısta bizim nisana kaydırıyorlar ama mayıs başı havalar daha ısınıyoru 10 mayıs inşalllah canım

artık şu 2013 bitse keşke eylül bitmiş sayılıyor benim için ekim kasım aralığı yesek derin nefes alacağım valllla bitsin bu yıllllllllllllllllll en acilinden

bilmiyorum ne zamana ertelediğimizi gizz
ucu açık bi ertelemee
nişanlıcan garantici bi insan olduğu için maddi açıdan daha refah seviyesindeyken yapmak istiyo düğünü

cnaım inan kendine göre haklı 2 düğün yolculuyorsunuz ve askerden geleli ne kadar oldu kendini sıkma, bak benim nişanlım askerde geldi 1 sene sonra evlenmiş olucağız buna çok seviniyorum gitti geldi işlerimizi alllahın izniyle yoluna koyuyoruz

kalacak yerimiz yurdumuz belli kira derdimiz olmayacak çok şükür ama biz mantıkla ve aşkla gidiyoruz

o yüzden sende bahar ayını bekle balayınıda en güzelinden yaşa kışa boş yere acele etme canım, iki ailede düğünden nikahtan çıkacak

hakkınızd ahayırlısı olsun ama bence çok stressiz aşacaksınız ocak olsaydı sen kasım ekimde düğünler olurken gerilcektin 2 ayınız kalıcaktı onlar gitmeden size belki bakılamıcaktı felanlar filanlar

o yüzden en güzel en özel sen ol azcık bekleyin nisan mayıs harika düğününüz olur

Diloşşş neden ama :26:

Evettt 10 hazirandı ama pazartesiye denk geldiği için 9 haziran da kutlamıştık ve o zaman evlenme teklif etmişti

Bizim burdaki salon da mayıs doluydu kuzumm haziran da da bitek 8 haziran kalmıştı yani haziran da doldu siz de bir an önce tutun çünkü evlenen çokkk var

hayırlı olsunn gülintoşumm
ne güzel bu da netleşti artık hazırlıklar jet hızına çıkcak deseneee

Sağoll diloşummmm Beraber yapcaz hazırlılarımızııııı

canım ilk hedefimiz salonu tutmak aslında doğru diyorsun salonu halletmemiz gerekiyor haftasonu bir konuşalım salon işini

haklısınn giz zaten o yüzden bişe diyemiyorum, sıkamıyorum da onu
ama uzaklık çok zor yaa çok zor yanii
nişanlılık dönemini anlayamıyosun bilee yani ben anlamadım açıkcası

Diloşşş neden ama :26:

Sağoll diloşummmm Beraber yapcaz hazırlılarımızııııı

kuzum gize de açıkladım, nişanlıcan garantici olduğu için maddi açıdan biras daha rahat olmayı tercih etti
artık evlilik hakkında net bişe konuşamıyorum, ne zaman olacağı konusunda bi fikrim yok çünküü
ama ben senin hazırlıklarına uzaktan destek olurumm balımm

haklısınn giz zaten o yüzden bişe diyemiyorum, sıkamıyorum da onu
ama uzaklık çok zor yaa çok zor yanii
nişanlılık dönemini anlayamıyosun bilee yani ben anlamadım açıkcası

canım bak bizim evlerde uzak nişanlım hemen her haftaosnu geliyor yada ben gidiyorum nişandan beri evlere gider olduk cumartesi mamalar hazırlaıdm ders çalıştık ama akşam eve gitti eğer şehir dışından gelse kesinlikle bırakmazdım ki 2 3 saat yol gitti ama

o yüzden ayda bir o yada sen gelseniz gerçi bunun ekonomik durumuda var kalmaya ailler ne der bilmem ama uzaklık problem şimdi ben 4 yıl uzaklık çekmiş biriyim güzel idare ettim ama nişanlıllık döneminde zor olurdu diyorum

canım düğünleriniz ne zaman bitiyordu, onlar bitsin gittsin 1 ay müsade et sonra zaten hızlı bir şekilde hallolcak çeyizin herşeyin tam sen biraz yapacaklaırna yoğunlaş biz kına hazırlığına bayramdan sonra girişcez ben yavaş yavaş el emeği bişiler hazırlayyım diyorum

mesela böyle şeylerle oyalansan yeteneklesinde keçeden birşeyler yapsan çünkü sizin tarih belirlenince herşey hemen hallolcak o yüzden içinde hiç birşey kalmasın inan yavaştan yavaştan hazırla kendini canım

gülibik düğün yerini aramış nişanlım sabah dolu değilmiş akşam ve gündüzde boşmuş bizde şaşırdık millet kır istiyor kanımca, bir salon isteyen benim herhalde

Şu listeye nasıl hayran hayran bakardım bizim daha çokk var 2015 derdim Rabbime şükürler olsun yaa bu günleri gördüm

Hadi bakalım hayırlı olsun, günler su gibi akıp gitsin sizi birbirinize kavuştursun inşallah..

Geç olsun temiz olsun demiş büyükler.Bir bildikleri var demek ki, inşallah beklediğinize değer ve çok güzelll bir düğününüz olur.Herşeyin hayırlısı.

giz izmir adana uzaklığından bahsediyorum keşke 2 saatlik yerler olsaa
kasımın ilk haftası düğün telaşlarımızı bitiyo, her iki aile açısından da zor bi dönem olcak eminimm
ben öle aylar önceden başlamam giz motivasyonum düşer o yüzden netleşmeden bişe yapmak istemiyorum açıkcası
ikimizde çalışıyoruz git gel yapamıyoruz çok fazla bi hafta sonu oluyo çünkü
aman dile getirince ne de çok derdim çıktı

amin canımm hayırlısı olsun inşallah

uufffffff çok sıkıldım, ne sıkıcı gün bugün yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…