- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Gülinim canım nasıl sevindim anlatamam çok güzel bir tarih evlenme teklifi gününden bir güncük önce çok güzel olacak herşey hayırlısı olsun canım
Ay bit kasap havası damat halayı videosu atacam ama telden olmuyor o derede coştum ohh oh
2013 *2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................5... :123:
erz24: 28 Eylül 2013 Kına
:123:29 Eylül 2013 Düğün .......................13... :123:
bernaakdmr: 25 Ekim 2013 Kına
:123:26 Ekim 2013 Düğün .......................40... :123:
TG351: 9 Kasım 2013 Kına
:123:10 Kasım 2013 Düğün .......................55... :123:
nlyvz: 19 Aralık 2013 Kına
:123:21 Aralık 2013 Düğün .......................96...:123:
boylesine: 11 Ocak 2014 Kına
:123:19 Ocak 2014 Düğün .......................125...:123:
pambukprenses: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................236... :123:
giz08: 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .......................236... :123:
gulibik: 7 Haziran 2014 Kına
:123:8 Haziran 2014 Düğün .......................265... :123:
Gizziimmm 10 haziran bizim yıl dönümümüz
Ve yıl dönümüzü balayında kutlucazz tarih çok güzel denk geldi
Darısı başına canım benimmm
zehroş biz düğün tarihimizi birazcık erteledik
listeyi ben rahatsız etmiimm
Şu listeye nasıl hayran hayran bakardım bizim daha çokk var 2015 derdim Rabbime şükürler olsun yaa bu günleri gördüm
canım ne oldu ne zamana ertelediniz
bilmiyorum ne zamana ertelediğimizi gizz
ucu açık bi ertelemee
nişanlıcan garantici bi insan olduğu için maddi açıdan daha refah seviyesindeyken yapmak istiyo düğünü
ben nişanımı 8 haziran istemiştim 9 olmuştu :)))))))))) ayy doğru sizin yıl dönümünüz hazirandı ne güzel denk gelmiş olucak canım:)))))ama düğün kesin nisan yada mayısta bizim nisana kaydırıyorlar ama mayıs başı havalar daha ısınıyoru 10 mayıs inşalllah canım
artık şu 2013 bitse keşke eylül bitmiş sayılıyor benim için ekim kasım aralığı yesek derin nefes alacağım valllla bitsin bu yıllllllllllllllllll en acilinden
hayırlı olsunn gülintoşumm
ne güzel bu da netleşti artık hazırlıklar jet hızına çıkcak deseneee
Diloşşş neden ama :26:
Evettt 10 hazirandı ama pazartesiye denk geldiği için 9 haziran da kutlamıştık ve o zaman evlenme teklif etmişti
Bizim burdaki salon da mayıs doluydu kuzumm haziran da da bitek 8 haziran kalmıştı yani haziran da doldu siz de bir an önce tutun çünkü evlenen çokkk var
Sağoll diloşummmmBeraber yapcaz hazırlılarımızııııı
cnaım inan kendine göre haklı 2 düğün yolculuyorsunuz ve askerden geleli ne kadar oldu kendini sıkma, bak benim nişanlım askerde geldi 1 sene sonra evlenmiş olucağız buna çok seviniyorum gitti geldi işlerimizi alllahın izniyle yoluna koyuyoruz
kalacak yerimiz yurdumuz belli kira derdimiz olmayacak çok şükür ama biz mantıkla ve aşkla gidiyoruz
o yüzden sende bahar ayını bekle balayınıda en güzelinden yaşa kışa boş yere acele etme canım, iki ailede düğünden nikahtan çıkacak
hakkınızd ahayırlısı olsun ama bence çok stressiz aşacaksınız ocak olsaydı sen kasım ekimde düğünler olurken gerilcektin 2 ayınız kalıcaktı onlar gitmeden size belki bakılamıcaktı felanlar filanlar
o yüzden en güzel en özel sen ol azcık bekleyin nisan mayıs harika düğününüz olur
Diloşşş neden ama :26:
Sağoll diloşummmmBeraber yapcaz hazırlılarımızııııı
haklısınn giz zaten o yüzden bişe diyemiyorum, sıkamıyorum da onu
ama uzaklık çok zor yaa çok zor yanii
nişanlılık dönemini anlayamıyosun bilee yani ben anlamadım açıkcası
Şu listeye nasıl hayran hayran bakardım bizim daha çokk var 2015 derdim Rabbime şükürler olsun yaa bu günleri gördüm
canım bak bizim evlerde uzak nişanlım hemen her haftaosnu geliyor yada ben gidiyorum nişandan beri evlere gider olduk cumartesi mamalar hazırlaıdm ders çalıştık ama akşam eve gitti eğer şehir dışından gelse kesinlikle bırakmazdım ki 2 3 saat yol gitti ama
o yüzden ayda bir o yada sen gelseniz gerçi bunun ekonomik durumuda var kalmaya ailler ne der bilmem ama uzaklık problem şimdi ben 4 yıl uzaklık çekmiş biriyim güzel idare ettim ama nişanlıllık döneminde zor olurdu diyorum
canım düğünleriniz ne zaman bitiyordu, onlar bitsin gittsin 1 ay müsade et sonra zaten hızlı bir şekilde hallolcak çeyizin herşeyin tam sen biraz yapacaklaırna yoğunlaş biz kına hazırlığına bayramdan sonra girişcez ben yavaş yavaş el emeği bişiler hazırlayyım diyorum
mesela böyle şeylerle oyalansan yeteneklesinde keçeden birşeyler yapsan çünkü sizin tarih belirlenince herşey hemen hallolcak o yüzden içinde hiç birşey kalmasın inan yavaştan yavaştan hazırla kendini canım
gülibik düğün yerini aramış nişanlım sabah dolu değilmiş akşam ve gündüzde boşmuş bizde şaşırdık millet kır istiyor kanımca, bir salon isteyen benim herhalde
Hadi bakalım hayırlı olsun, günler su gibi akıp gitsin sizi birbirinize kavuştursun inşallah..
Geç olsun temiz olsun demiş büyükler.Bir bildikleri var demek ki, inşallah beklediğinize değer ve çok güzelll bir düğününüz olur.Herşeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?