'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

17:30 bitiyor mesaim canım

kpss kesinlikle hazırlancam ve gircem

giz gel bak beraber hazırlanalım..
konuları belirleyelim.. şuna çalışıp buna çalışalım deriz.
bnm temel sağlam malum geçen yılda çalışmıştım:)
almor var tuğçe o hazırlanıyo şimdi mesala evde arada uğruyo:)

Son düzenleme:

benim mat kötü türkçe genelkültür le 75 yaptım nasıl sence

canım bence kpss başlığı yapalım toplaşalım bu topiktekiler bence olurmu hergün bir ünite belirleyelim ona yönelellim

canım bence kpss başlığı yapalım toplaşalım bu topiktekiler bence olurmu hergün bir ünite belirleyelim ona yönelellim

gizem 75 iyi. yani şöyle iyi. 75lik bi temelin varsa gerisi daha kolay olur:)

ayarlayalım bişeyler:)

belirleyelim çalışamalım günler geçio

kızlar meyrobsten bile yetiştim berfin bence üniteleri programlayalım her hafta hedef seçelim olurmu canım katılım serbest çok süper olur

ben geldim ama kimse yok sanırım :):) gizemcim önce ben açıköğretime çalışacağım :/

teşekkür ederim cnm çok şükür iyiyim eve geldim hemen pc nin başına tabikide =) sen nasılsın canım ?

aynen bağımlıyız benim başım ağrıyor ya yoldayken ensemdeydi ağrı sonra beynim ağrımaya başladı resmen başımın tepesi şimdide başım ağrıyor. Noluyor acaba beynimde

aynen bağımlıyız benim başım ağrıyor ya yoldayken ensemdeydi ağrı sonra beynim ağrımaya başladı resmen başımın tepesi şimdide başım ağrıyor. Noluyor acaba beynimde

geçmiş olsun canım ya benimde genelde gerilince öyle oluyor .yolda çok youryo ya sanki taş taşıyorum gelene kadar okadar yorgun oluyorum yani

Selam kızlar ben geldim. İvet kızlar ben de hazırlanıyorum kpssye kendim evde genel kültür genel yetenek çalışıyorum pazartesi günü de dersanem başlaycak orda alan bilgisi; hukuk, iktisat, muhasebe ve maliye derslerini görücem.

gizemcim hiç matematik yapmadan bu puanı aldıysan çok iyi emin ol. kendine rahatlıkla güvenebilirsin

wawwwwwwwwwwww 5üye 5 ziyaretçi

güle güle orkide yine gel ama akşam

geldim bileeee

ayyy kızlar dayanamadım yine birkaç ojecik aldım.
sevgilim bile alıştı bana bak canım bu tam senin rengin deyip karıştırıyor oje havuzlarını.
kozmetikçi beni tanıyor, çırağı gönderdi hemen yeni kutulardan getir farklı bir renk çıkacak mı bakalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…