'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun canım ya benimde genelde gerilince öyle oluyor .yolda çok youryo ya sanki taş taşıyorum gelene kadar okadar yorgun oluyorum yani

sağol cnm evet olabilir orkide almor hoşgeldiniz :)

bende pazardan badi aldım 2.5 tl'ye düz bir badi 1 giyimlik

aynen bağımlıyız benim başım ağrıyor ya yoldayken ensemdeydi ağrı sonra beynim ağrımaya başladı resmen başımın tepesi şimdide başım ağrıyor. Noluyor acaba beynimde

canım böyle ağrılarda bilgisayar falan olumsuz yönde etki ediyor.
biraz uzaklaşıp dinlen istersen.

sağol cnm evet olabilir orkide almor hoşgeldiniz :)

bende pazardan badi aldım 2.5 tl'ye düz bir badi 1 giyimlik

öyle şeyler var ya çok iş görüyor yaa.
benim abartısız 8-9 sene önce aldığım sıfır kollu badim kıpkırmızı hala ve rengi bile hiçççç değişmedi, deforme olmayı bırak.

ben de geldim.
ingilizceci hatunlar yaa ben ebaydan oje alacaktım satıcı cevap göndermiş, ben de iyi bilen birinin çevirisini alayım yanlış anlama olmasın dedim.
mesajı kopyalıyorum:

Dear orchidea.88,

We do have kleancolor nail polish available any many other items. we are currently undergoing site maintenance and will be back soon you may email us at flossy.cosmetics.sales@gmail.com <3 for our listings

- flossy.cosmetics

kızlar merhaba bende jumboya bakıyordum annem herbirşeyini ordan al dedi en güzeli orası şöyle böyle acele etme tencere kaşık çatla herşeyi al ordan dedi kafamı karıştırdı herkes jumboya takmış durumda ama çok pahalı poff

neler yapıyorsunuz bakalım kimler var

ben varım canm çeyizlerden soğudum ojelere geri döndüm.

kızlar en iyisi ben kız bebek yapayım evlenince, annesinden oje koleksiyonu miras kalsın

seni beğenen böle beğenmiş fıstığım hadi git bakalım süprizi merak ettim ama yazmayı unutma =))

ya hayatımm halimi görmeliydin ama çok komiktim üstümde kocaman köpekli pembe bi kapşonlu altımda pijamadan bozma lacivert badi ayamda köpekli çoraplarım süprizlerimdeee ıslak hamburgerleriim dişimde tel olduğu için dısarda yiyemıyorum malesef o yuzden eve getirmişşş tam bi ıslak hamburger canavarıyımmm

bu saate nerdeydi ki cnm sen nerdesin iş??

canım ben çalışmıyorum evdeydim sevgilim çalışıyo ama işim var diyip izin almış, bana bi msj attı açmısın aşkım diye ben daha msjı anlayamadan kapı çaldı büssürü ıslak hamburger almış gelmiiiş Sona çıktık beraber tavla nargile yaptık sonada hiç sevmez öle alışveriş falan ama çeyizcilere bakmaya götürdü beni ben herşey cok pahalı diye yakınıyodum kafamızda tasarladık aylıgını alınca baslıcaz bitane yemek takımı beğendim ama 1150 dediler daha uygun bişiler bulucam artık
eyüp konusu açılmış ben akşama eyüpteyimm...
gelin görün beni eşimle gidicez :82::82:

eyüp'e cumartesi gidiyorum ben tatlım adağım var orda bebişlere tatlı dagıtıcam Allah nasip edersee

ooooooo kızlar adalara da gidermiş bensiz

hiççç orkide gelemez, ona da soralım, yazık günah diyen yok.

küstüm valla

sensiz olabilir mi balımm hiiiççç ocakta sen geldiğindede bulusucazz

malesef öle oldu bende alışamadım hiiç çok şükür geçtii gittii

Kızlar 4 ay bitti kaldı 11 ay :/:/

o 11 ayda geçicek bebiiim sabır sabır

Son düzenleme:
kızlar bide bugun hayal kurduk sevgilicikle dedim sence yapabılır mıyız kız kulesınde dugunu falan su ceyızlerı halledelim onun için başlarız biriktirmeye ben senın hangı hayalini gerçekleştirmedim dediii ya aşığım bu cocugaaa bennn ölürümm

kızlar annecim bana pazardan havlular almış

bu arada fatmagülün suçu neyi izliyorlardı odada yanlarından geçerken kerim ve fatmagül arabaydılar babamda gülüyordu onun yanından geçerken kendi kızın olsa hiçte gülmezsin dedim

sonra masada birşeyler yiyordum kerim uyumuş arabada annemde fatmagül kızım sarılsana demezmi bende yuh ya dedim annem bakakaldı kızım neden ki kadınlar yapıcı olur demezmi bende ok uygulucam kızın yapınca kızarsın diyince sustu

asiyi izliyorduk 3 sene önce asiyi 5 sene terketti çocukları oldu büyüdü sonra çıkageldi annem hep asi hadi kızım affet derdi tv karşısında bende hep ya aynısını yaşasam aşka böyle inanıyorsun ben yaşayınca inanmıyorsun derdim

off ne garip annem herkese karşı böyle bana karşı değil dışardakilere bile bişiycik demez ama bana gelince ada küçük yer millet ne der kaygısı haklı şu güne kadar eve laf getirmedim ama işte artık adaya sevdiceğimide getirmek istiyorum kızlar

hiç unutmam ben ünideydim konuşuyorduk telefonda annemle.
bana dedi ki önemli olan iki insanın birbirini sevmesidir. insan sevdiğiyle bir ömür geçirmelidir vs.
sonra dedi işte birini seversen biz istemesekte sen onunla evlen yine de, önemli olan mutlu olmaktır falan.
ama bak şimdi hiçç öyle değil, tek başına aşk yeterli değil, çok aşık olma, çok kapılma deyip duruyo.:82:

canım böyle benimki uzaktan bakıldığında çok modern görüşlüdür sözde ama herşeye modern bana karşı değil insanlar annemden sevdiceğimi 2 senedir saklayabilmeme hayret ediyor yok annen cahilmi yok şumu diyorum ne alakası var bu çevrede yetişmiş tamam ada kızı ama bu konuda adı çıkar diye kasmış 26 yaşında babama aşık olup evlenmiş aşk evliliği hala aşıklar ayrılmaz ikili maşallah ama anlatamıyorum ben hep annem gibi olmak istedim hayatıma kimseyi almadım ünide aşkımı aldım evlenme gözüyle ilk elini tutuğum adam anneme bunu sölediğimde daha ilk aylardı bana direk sen aşkla değil mantıkla bak demezmi şok oldum evlenirken babama mantıklı bakmamış babamın yatları sarayları yoktu çalışarak çoğu şeye sahip oldular ama işte böyle bende anlamıyorum beni birazcık kısıtlıyor çevreden dolayı.

yemeğe gittik geçen gün annemin kullağna gitmiş kimleydin diye kavga çıkardı benden izin alsan izin veririm bu hoş değil bana sölemiyorsun demezmi küçükyalıda çok şık bir restoranda yemek yedik öyle güzeldi ki herşey ama normal arkadaş gibiydik öyle bile anneme gitmiş haberler tabi annem böyle geziyorsun ama hiçbirşekilde vapur iskeleseine birisiyle gelip dikkat çekme ben insanları umursamıyorum ama sen rahatsız olursun erkekler gelir geçer düşünmezler bir kızı demezmi sinir oldum benim aşkım elimi bostancıda bırakıyor ya işte annecik böyle anlamıyor ısrarla

evet oluyor böyle kaygılar, bi de ben bağlandıktan sonra ayrıldım mı çok kötü oluyorum. annem bu yüzden de çok kaygılı, olur da eğer sevgilim beni istemezse sonradan daha çok canım yanar, bi daha hiç iyileşmem diye korkuyor. o yüzden sürekli duygusal bakma çabaları ben bilmiyor muyum?tabii biliyorum.

ilerde Allah nasip eder de bizim de kızlarımız olur, tabii insan kız erkek farktmez evladı için endişelenir.ama ne bileyim yaaaa:26::26::26::26:

annem 2 sene önce ayrıldığımızdan beri bilmiyor arada odamı griyor ağladınmı diyor lens takıyorum gözlük iş yerinde takıyorum ikisi birden olunca haliyle gözler kanlı hala alışamadı gözlerin şişmiş diyor ağlıyormusun off diyorum ağlamıyorum çok mutluyum ama şimdi ağlıycam dediğimdede neden mutlusun neden paylaşmıyorsun diyor en kısa süre içinde annemle paylaşıcam yav bilsin artık 23 yaşına oldum 2 sene önce küçük kızdım ağlıyordum acı çekip ona anlatmakla hata ettim ama sevdiceğime anlattıklarımı duyunca çok güvenip şaşırmıştı

bide hem kötülemiştim ağlarken hemde herşeyi dökmüştüm anneme iyi kötü hiç kızmadı laf etmedi ne ilginçti sadece asla barışma çok ağladın dedi gururlu ol başını dik tut dedi ama kızı sözünü dinlemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…