geçmiş olsun canım ya benimde genelde gerilince öyle oluyor .yolda çok youryo ya sanki taş taşıyorum gelene kadar okadar yorgun oluyorum yani
aynen bağımlıyızbenim başım ağrıyor ya yoldayken ensemdeydi ağrı sonra beynim ağrımaya başladı resmen başımın tepesi şimdide başım ağrıyor. Noluyor acaba beynimde
sağol cnm evet olabilirorkide almor hoşgeldiniz :)
bende pazardan badi aldım 2.5 tl'ye düz bir badi 1 giyimlik
canım böyle ağrılarda bilgisayar falan olumsuz yönde etki ediyor.
biraz uzaklaşıp dinlen istersen.
öyle şeyler var ya çok iş görüyor yaa.
benim abartısız 8-9 sene önce aldığım sıfır kollu badim kıpkırmızı hala ve rengi bile hiçççç değişmedi, deforme olmayı bırak.
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
kızlar merhaba bende jumboya bakıyordum annem herbirşeyini ordan al dedi en güzeli orası şöyle böyle acele etme tencere kaşık çatla herşeyi al ordan dedi kafamı karıştırdı herkes jumboya takmış durumda ama çok pahalı poff
neler yapıyorsunuz bakalım kimler var
seni beğenen böle beğenmiş fıstığım hadi git bakalım süprizi merak ettim ama yazmayı unutma =))
bu saate nerdeydi ki cnm sen nerdesin iş??
eyüp konusu açılmış ben akşama eyüpteyimm...
gelin görün benieşimle gidicez :82::82:
ooooooo kızlar adalara da gidermiş bensiz
hiççç orkide gelemez, ona da soralım, yazık günah diyen yok.
küstüm valla
cnm senin derdinden belki çok anlamam, benimki zaten benden önce yapmış askerliği ama sanki alışmak değil de kabullenmek olur.
geçen gün minnak demişti, ilk gün nasılsa son gün de öyleydi, alışamadım diye.
bugün hatta gün içinde d eaklımdaydı hep, nasıl da zor diye.
Allah sabırlar versin sana da bekleyecek olanlara da.
Kızlar 4 ay bitti kaldı 11 ay :/:/
kızlar annecim bana pazardan havlular almış
bu arada fatmagülün suçu neyi izliyorlardı odada yanlarından geçerken kerim ve fatmagül arabaydılar babamda gülüyordu onun yanından geçerken kendi kızın olsa hiçte gülmezsin dedim
sonra masada birşeyler yiyordum kerim uyumuş arabada annemde fatmagül kızım sarılsana demezmi bende yuh ya dedim annem bakakaldı kızım neden ki kadınlar yapıcı olur demezmi bende ok uygulucam kızın yapınca kızarsın diyince sustu
asiyi izliyorduk 3 sene önce asiyi 5 sene terketti çocukları oldu büyüdü sonra çıkageldi annem hep asi hadi kızım affet derdi tv karşısında bende hep ya aynısını yaşasam aşka böyle inanıyorsun ben yaşayınca inanmıyorsun derdim
off ne garip annem herkese karşı böyle bana karşı değil dışardakilere bile bişiycik demez ama bana gelince ada küçük yer millet ne der kaygısı haklı şu güne kadar eve laf getirmedim ama işte artık adaya sevdiceğimide getirmek istiyorum kızlar
hiç unutmam ben ünideydim konuşuyorduk telefonda annemle.
bana dedi ki önemli olan iki insanın birbirini sevmesidir. insan sevdiğiyle bir ömür geçirmelidir vs.
sonra dedi işte birini seversen biz istemesekte sen onunla evlen yine de, önemli olan mutlu olmaktır falan.
ama bak şimdi hiçç öyle değil, tek başına aşk yeterli değil, çok aşık olma, çok kapılma deyip duruyo.:82:
canım böyle benimki uzaktan bakıldığında çok modern görüşlüdür sözde ama herşeye modern bana karşı değil insanlar annemden sevdiceğimi 2 senedir saklayabilmeme hayret ediyor yok annen cahilmi yok şumu diyorum ne alakası var bu çevrede yetişmiş tamam ada kızı ama bu konuda adı çıkar diye kasmış 26 yaşında babama aşık olup evlenmiş aşk evliliği hala aşıklar ayrılmaz ikili maşallah ama anlatamıyorum ben hep annem gibi olmak istedim hayatıma kimseyi almadım ünide aşkımı aldım evlenme gözüyle ilk elini tutuğum adam anneme bunu sölediğimde daha ilk aylardı bana direk sen aşkla değil mantıkla bak demezmi şok oldum evlenirken babama mantıklı bakmamış babamın yatları sarayları yoktu çalışarak çoğu şeye sahip oldular ama işte böyle bende anlamıyorum beni birazcık kısıtlıyor çevreden dolayı.
yemeğe gittik geçen gün annemin kullağna gitmiş kimleydin diye kavga çıkardı benden izin alsan izin veririm bu hoş değil bana sölemiyorsun demezmi küçükyalıda çok şık bir restoranda yemek yedik öyle güzeldi ki herşey ama normal arkadaş gibiydik öyle bile anneme gitmiş haberler tabi annem böyle geziyorsun ama hiçbirşekilde vapur iskeleseine birisiyle gelip dikkat çekme ben insanları umursamıyorum ama sen rahatsız olursun erkekler gelir geçer düşünmezler bir kızı demezmi sinir oldum benim aşkım elimi bostancıda bırakıyor ya işte annecik böyle anlamıyor ısrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?