Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnn kuzularrrr
Bu sabah direk size yazmak istedim çünkü çok canım sıkkın...Yeni iş yerimde çıkıcak olan kız yani yerine girdiğim çalışacağım kız şuan bana burda kullanılan muhasebe programını öğretiyor daha sonra da çıkıcak ama o kadar dengesiz ki sinirlerimi alt üst etti sonunda dün tartıştık zaten bugün çok isteksiz geldim işe![]()
Günaydınnnnn kuzularrrr
Bu sabah direk size yazmak istedim çünkü çok canım sıkkın...Yeni iş yerimde çıkıcak olan kız yani yerine girdiğim çalışacağım kız şuan bana burda kullanılan muhasebe programını öğretiyor daha sonra da çıkıcak ama o kadar dengesiz ki sinirlerimi alt üst etti sonunda dün tartıştık zaten bugün çok isteksiz geldim işe![]()
Diloooş bende bugün çok enercikiiim![]()
günaydınnn herkese![]()
musmutlu bir gün olsun inşallahhhh![]()
hoşgeldinn eyelinerr
*
arzucumm maşallah
daha iyi oll inşallahh![]()
hoşgeldinn eyelinerr
*
arzucumm maşallah
daha iyi oll inşallahh![]()
Diloooş bende bugün çok enercikiiim![]()
sağol dilam![]()
şimdi tek sorun düzenli cinsel hayattan dolayı almaya başladığım kilolar![]()
![]()
evleneli yarın 3 ay olacak ve tam tamına 4,5 kilo aldım![]()
![]()
uzmanlar normal olduğunu ve duracağını söyleseler de ben ufaktan kıyafet sıkıntısı çekmeye başladım iş yerindeyim ve fermuarım açık oturabiliyorum pay biçin![]()
![]()
![]()
haydiiii gelllll içelimmmmmmm
derdinii al da gelll
şuan power da çalıyoooo![]()
hoşbuldummm
ardemirrrr ayy kilo mu alınıyooo evlenince yaa :26:![]()
demek düzenlii
amaniniiii![]()
hep söylemişimdir mesai bitimi şu bankalarda alttan fonda bi müzik olmalı diye
enerciii gerekiyorrr
ama sen şimdi bile dinliyosunn heraldeben de transfer olayım sizin oraya al beni de yaa
![]()
dilaaaaaa![]()
![]()
![]()
kız şey işte yani ne bileyim ııııı![]()
![]()
sağol dilam![]()
şimdi tek sorun düzenli cinsel hayattan dolayı almaya başladığım kilolar![]()
![]()
evleneli yarın 3 ay olacak ve tam tamına 4,5 kilo aldım![]()
![]()
uzmanlar normal olduğunu ve duracağını söyleseler de ben ufaktan kıyafet sıkıntısı çekmeye başladım iş yerindeyim ve fermuarım açık oturabiliyorum pay biçin![]()
![]()
![]()
tam da sohbetin üzerine gelmişim iyi micinsel hayat kalori yaktırır diye biliyorum ben aksine![]()
cinsel hayat kalori yaktırır diye biliyorum ben aksine![]()