• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlarr

Hayırlı Cumalar herkese.. kalbimizden geçenlerin olduğu bi gün olsun bugünn :17:

aminn ayça :16::16:

Oooo ben kendimize geç diyordum içim rahatladı şimdi :52:

aramızda km ler olduğunu da dip not olarak söyleyivereyim barii :27::27::27::27:

Uyanmak istememiştim zaten :19: Şöyle bıraksalar beniii günlerce uyusam ya Dilamik :31:

ayy yarın inşallahh :32::32::32::32:

**
kızlar bu arada düğünden önce doğum kontrol ilacına başlicakmısınız ??

Heee bu dipnot durum için baya açıklayıcı oldu:1:
Bizimde alt tarafı aramızda bir boğaz var cnm :9:
Ama bizimkinin gecikmesi bu yüzden değil tabiki annanem ameliyat oldu ve kaynanam rahatsızlandı fln anca bu zamana kaldı:31:

çok geçmiş olsun canımm :26::26:
sizin haklı sebepleriniz varmışş :31:

aminn ayça :16::16:

aramızda km ler olduğunu da dip not olarak söyleyivereyim barii :27::27::27::27:

ayy yarın inşallahh :32::32::32::32:

**
kızlar bu arada düğünden önce doğum kontrol ilacına başlicakmısınız ??

ben başlayacağım kiiii:27::27: bir süre de kullanmayı planlıyorum, ama daha çoookkk var o günlere sankim:26::26:

tubikim ben de çalışıyorum ya bu aralar sürekli uyuyasım var ancak kahveyle duruyorum 12 buçuga kadar falan gece, amaa durmak yok çalışıyoruzzz:21::21:

Ben başlıcam tatlım. Korunmayı amaç edinerek değilde o dönemdeki adet tarihimi düzenlemek amacıyla başlıcam :16:

yaa bizim kızlar hep kullandı minikte olsa sıkıntılar yaşadılar ya korkuyorumm benn
zaten ben kullanmak istemiyorum migreni fln tetikliyo die amaa :44::44::44:
ama eğer şu gün gibi adet düzenim devam ederse düğünde regliyimm :9::9::9::9::9::9:

ben başlayacağım kiiii:27::27: bir süre de kullanmayı planlıyorum, ama daha çoookkk var o günlere sankim:26::26:

tubikim ben de çalışıyorum ya bu aralar sürekli uyuyasım var ancak kahveyle duruyorum 12 buçuga kadar falan gece, amaa durmak yok çalışıyoruzzz:21::21:

hayırlısı olsun:16::16::16:
belki jet hızıyla değişir bişeler hızlıca gelin ederiz senii :21::21::21:

Tşkler cnm çok sağol:17:
Geç olsunda güç olmasın napalım:30:
Bu arada doğum kontrol hapı ile ilgili bnde düşünüyorum fakat önce bi jinekoloğa uğrucam.
Bazı doğum kontrol haplarıda kilo aldırıyormuş galiba:47:

aynen mutlaka düğünden önce gitmeli jinekoloğa :31::31::31:
nasıl yan etkileri olduğunu çok net bilmiyorumm ama
bu yıl evlenen arkadaşların çoğu kullandı bazı sıkıntılar yaşadılar
tedirgin oldumm
*
aslııı gel bi aydınlat be bacımm şu bilgisiz kardişleriniii :27::27::27::27::27::27:

günaydın efenim..
geçence sordum görmedin sanırım:50:
kitap alma hızına nasıl yetişiyorsun:9::9:

ayy görmemişim ki :ssz: özür dilerim .önceden alıntılar mesaj olarak geliyordu ya rahattı. şimdi yetişemiyorum sayfalara topiklerin :60:

yetişemiyorum :9: eşim beni kesecek yakında :37:

kumbarama bozukluk biriktirip alıyorum ya da ayda 50-100 tl arası limit koyuyorum kitaplarım için. Ama bazen ayda 8-10 kitap okuyunca o bile yetmiyor.Artık kütüphane yakınımda olsa keşke diyorum.:31:

Kpss ye daha bir yoğunlaşmayı düşünüyorum artık fazla okuyamam o yüzden idare edeceğim :1:

Diloşum neye karar verdiniz? bence hapa bulaşmayın hiç yada ilk 2 ay :17: tensel olsun derseniz öyle yapın.

Diloşum neye karar verdiniz? bence hapa bulaşmayın hiç yada ilk 2 ay :17: tensel olsun derseniz öyle yapın.

tam karar da denilemez amaaa:9::9::9::9:
ben hap kullanmamaya o korunmamayaa :60::60::60::60:
ben korkuyorum ya düşündüğümüz gibi olmazsa hemencecikk :49::49::49::49:
ayyy Allah isteyene versin ben hemen istemiyorum:31::31:

Kesinlikle katılıyorumm, ve Cumartesi günü hiç bi işimiz olmuyo resmen oturmaya geliyoruz :47:

bnmde eski iş yerimde öyleydi. 12e kadar çalışıyoduk.. insan piskolojikmen çalışamıyor:50:

Ben başlıcam tatlım. Korunmayı amaç edinerek değilde o dönemdeki adet tarihimi düzenlemek amacıyla başlıcam :16:

bnde şunu merak ediyorum.
bi kere kullanmayın evliykem hemn hamilemı kalınıyor:44::44:

Kuzum benim akşamları çalışırken bi sıkıntım olmuyo öyle aman aman uykum gelmiyo zaten ama sabah uyanmada sıkıntı yaşıyorum ben her gün :9:

Back
X