ablam bi siteden alışveriş yapıyodu ama hangi site hatırlamıyorum
markafoni limango 1v1y tozlu giyim :)
ben bugün doğumgünü çucuğuyuuum
Bencede sadece isteme olucaksa bu tarz güzel.
Sade ve şık+ağır
Benimde isteme elbisem siyaha benziyor.Siyah tüllü topuklu ayakkabı giymiştim siyah bir küpe ile kombin etmiştim güzel olmuştu gerçekten
Ama bence netten değilde deneyek alsan daha iyi olabilir çnkü böyle önemli bir günde giyiceksin ve herkese herşey yakışmıyor.
Ben deneyek alma taraftarıyım şahsen
Bu arada şimdiden hayırlı olsun cnm.Allah tamamına erdirsin
teşekkür ederim canım ama bu elbiseleri ben giymeyi düşünmüyorum arkadaşa göstermek amaçlı resim ekledim. ben zaten nişanlıyım 3 buçuk ay oldu. hatta nikah günümüzde belli oldu bi tek nikah salonundan gün almadık henüz
Valla ben L koltukları çok seviyorum. Salonuma köşe koltuk aldım bende. İkea' dakiler bana pek sıcak gelmiyor açıkçası. L koltuklarında ebatları var, ufak olanlara dinlenme yada okuma koltuğu diyorlar. Hem İkea'nın koltuk kalitesini de pek beğenmiyorum, o kaliteye de verdikleri fiyat bana fazla geliyor açıkçası.
Günaydın millet
Karlı havadada işe gelmek pek güzel olduğu söylenemez
İnş öğleden sonra tatil ederler
Ayşenur günaydıınnn
Günaydın kızlarr
Karlı havaların tek sevmediğim yanı minibüslerin tıklım tıklım dolu olması
Neyse ki biri yer verdi de kapı dibinde gelmekten kurtuldum
Günaydın kızlarrr, bembeyaz Bursa'dan sımsıcak sevgilerrrrrBayılıyorum şu kara, harika görünüyor her yer
günaydın kızlarrr
cenazemiz vardı iki gün gelemedim
*
zehroşum doğum günün kutlu olsun azcık gecikmeli oldu amaa
Valla görüntü güzelde sadece camdan izlemesini seviyorum şahsen karlı soğuk havada seve isteye çıkmıyorum dışarı
Ben çok seviyorum ya, akşama kadar yağsa da işten sonra köpeğimle güzel bir kar yürüyüşü yapsak.
Kuzum başın sağolsunKim vefat etti
Teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?