- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
kızlaaaarr nikah tarihimiz belli oldu 30 ağustos 2014
Günaydınnnnn
Nasılsıniz güzel gelinciklerre
Serviste giderken her sabah uyuyordum bu sabah uyumamaya karar verdim :)))
Hemenn sizlere yazayım dedimm...
Kocamann kokulu kokulu öpüyorum
kızlar yemek takımı almayı düşünüyorum ama kararsızım biraz... Eki Görüntüle 889861 bernardonun bu takımını çok beğeniyorum biraz pahalı 2900 tl ama içinde çatal kaşık setini ve 200 tl lik hediye çeki veriyolar napsam alsammı çok kararsızım :18::18:
kızlar yemek takımı almayı düşünüyorum ama kararsızım biraz... Eki Görüntüle 889861 bernardonun bu takımını çok beğeniyorum biraz pahalı 2900 tl ama içinde çatal kaşık setini ve 200 tl lik hediye çeki veriyolar napsam alsammı çok kararsızım :18::18:
Uffff 2900 TL'mi???:26: Valla biz 3000TL'ye koltuk takımı aldık
atttım tuttu koltuk takımı alırım dedim demek o paraya varmış kıoltuk takımı
bide bir oturma odası yapacağız nilim l koltuklar hakkında bir fikrin vamrı ayrı bir od ayapmıcaktık ama şu sıra çok istiyoruz farklı bir tarz oda yapıcaz ikeadakiler gibi fiyat araştırması yaapmam lazım ne kadara patlıyacağnı
Valla ben L koltukları çok seviyorum. Salonuma köşe koltuk aldım bende. İkea' dakiler bana pek sıcak gelmiyor açıkçası. L koltuklarında ebatları var, ufak olanlara dinlenme yada okuma koltuğu diyorlar. Hem İkea'nın koltuk kalitesini de pek beğenmiyorum, o kaliteye de verdikleri fiyat bana fazla geliyor açıkçası.
yok ikeadan almayacağız tarz olarak öyle ferah bişr oda yapacağız beyaz mavi soft renkler olacak o yüzden dedim canım
ben orta boy bir l koltuk istiyorum ne çok büyük ne küçük nereden alacağımızı düşünüyoruz oturacğamız yerde yanımızda karşımızda hep spotçular var kendileri imalat yapıyorlarmış biz bir koltuk beğendik 1200 dediler öyle güzeldi ki istediğimiz şekilde değişiklik yapıyorlarmış böyle imalathane tarzı yerlerden güzel şeyler bulucağız oturma odamız için
Merhaba tatlım. Bu modeli bende seviyorum ama bana göre pahalı. Neticede kIrılmaz çelikten değil bunlar.
bende bundan istiyordum alacaktım hattaha sonra ne olduysa vazgeçip alakasız bir model beğendim çok asil duruyor ama şu andaki aklımla yine almam 2900 tl e koltuk takımı alırım diyorum bugünlerde böyle düşünmeye başladım nedense
Valla ben çok güzel yemek yaparım, hatta mesajı yazdıktan sonra annemleri yemeğe çağırırsam ne pişiricem diye düşünmeye başladım
Düğünden ne kadar zaman sonra aldın aileni yemeğe?
Nikah tarihi derken belediyeye gidip nikah günü mü aldınız? Yoksa sadece karar mı verdiniz?
Belediyeler şimdiden gün vermiyor diye biliyorum ama ?
Ben bugün doğumgünü çucuğuyuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?