'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sıra siiizdeee bende hemen yeni bir iş arayacağım canım çalışmak güzel evi de çok seviyorum, bi ara buhranlardaydım çalışmak istemiyorum diye ama sanırım evde yapamam

Kızlarr selaaamm
Tüh yetişemedim yaaa Nile iyi dileklerimi iletemedim.Ama artık ne zaman girerse söylerim
Bugün iş yerinde son günüm:26: sizler nasılsınız

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah
özlettin vallahi kendinii

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah
özlettin vallahi kendinii

Amin canım bende sizleri özledim kiii
iş yüzünden gelemedim bayadır kuzummm evdede internet yok henüz bi bağlayamadılar gittibkaç gündür
nasılsınız neler yapıyorsunuzzz

Son düzenleme:
Amin canım bende sizleri özledim kiii
iş yüzünden gelemedim bayadır kuzummm evdede internet yok henüz bi bağlayamadılar gittibkaç gündür
nasılsınız neler yapıyorsunuzzz

iyi vallahi çalışıyorumm benn
bi yandan da nette geziniyorumm

İnş dilacım 15 gün dinlenicem bakalım bu hakkı verdim kendime evimde vakit gecirçem arkadaşlarımla buluşucam

en iyisini yapmışsın şeymacımm
ben de öyle izin vermek istiyorum kendime amaa

kızlar merhaba ben burcu

bende allah kısmet ederse 2014 gelınıyım

hoşgeldin burcu
hadi hayırlı olsunnn

merhabaa gelinlerrr aranıza yeni bir gelin daha geldii :) ben derya 18 mayıs geliniyim

oh maşallah hoşgeldinn derya
kendinizi birazcık tanıtsanıza kızlarr

Hoş geldinizzzzz

hoş buldukkkkkk

hoşgeldin burcu
hadi hayırlı olsunnn

oh maşallah hoşgeldinn derya
kendinizi birazcık tanıtsanıza kızlarr
hoş buldukkkkkk

hemen tanıtayım 21 yaşındayımm 4 yıldır birlikteyizz bu yaz temmuzda nişanlandık şimdi mayıstada düğünmüz var :) hazırlık aşamasndayım neredeyse herşeyi tamamladım nişanım olduğunda k .k da çok yararlandımm ve bende her detayı paylaşmaya karar verdimki yeni başlayanlar için fikir olsun diye sonra sohbet topikleri gördüm herkesle sohbet etmeye çalışıyorum :13:

ohh maşallahh
iyi yapıyosunn
burda konuştukça hem hazırlık aşamalarımızı takip ediyoruz hem de fikir alışverişi yapıyoruz iyi oluyoo
bu arada ben de dilaa

ohh maşallahh
iyi yapıyosunn
burda konuştukça hem hazırlık aşamalarımızı takip ediyoruz hem de fikir alışverişi yapıyoruz iyi oluyoo
bu arada ben de dilaa

tanıştıma memmun oldum dila .
evet konuştukça hem bilgi alışverişi hemde rahatlıyoruz hazırlık heyecanı bi başka

tanıştıma memmun oldum dila .
evet konuştukça hem bilgi alışverişi hemde rahatlıyoruz hazırlık heyecanı bi başka

sormaa
şuan erken belki ama kınada elimizde tutcağımız dövizleri az önce kendim hazırlıyodumm
nasıl olsun nasıl tasarlayim hangi renk olsun diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…